Верх
____________Головна arrow Тури вихідного дня - УКРАЇНА arrow Карпати на 1 день + SPA
Карпати на 1 день + SPA
ТУРИ ВИХІДНОГО ДНЯ, ТУРЫ НА ВЫХОДНЫЕ В КАРПАТЫ, тури до львова, відпочинок у львові, ФЕСТИВАЛЬ ЧЕРВЕНЕ ВИНО, МУКАЧЕВО, ЗАКАРПАТТЯ, ЗАМКИ ЗАКАРПАТТЯ, львів, турфірма, Альтан

Тустань фортеця,

Захар Беркут: підйомник і гора, Славське: відпочинок в спа-центрі або чанах,

Сколівські Бескиди

 

1 день - 545 грн

 

17.03.24  31.03.24



План туру:
Виїзд зі Львова (08:00)/ зі Стрия (09:00) – Урич (огляд музею і наскельної фортеці) – Коростів (обід) – Волосянка “Захар Беркут” (підйом канатно-крісельною дорогою на гору Високий Верх) – Славське (SPA-центр у “Двір княжої корони” або чани) -  Львів (повернення о 22:30).


Урич
Державний історико-культурний заповідник “Тустань” – одне з найгарніших і наймальовничіших місць в Україні. Це гряда каменів-пісковиків у вигляді скель посеред Карпат, які утворилися 25 млн. років тому і створили мальовничий комплекс екзотичних форм і витворів. Фортеця “Тустань”, яку збудували наші предки на скелях, була важливим стратегічним пунктом і входила у єдину систему Карпатської лінії оборони південно-західних кордонів Київської Русі, а потім Руського королівства. У ІХ-ХІІІ ст. на скелях був оборонний комплекс, митниця і місто-фортеця, центральна частина укріплень займала три гектари. Дізнатися більше про цю місцину можна в сучасному мультимедійному музеї Тустані, де можна побачити найцікавіші знахідки виявлені під час археологічних розкопок.
Не тільки в Україні, але і у всій Європі нема до цього часу збережених дерев’яних фортець Х-ХІІІ ст., що ставить фортецю Тустань в ряд унікальних пам’яток давньоруської архітектури домонгольського періоду.
 
Волосянка. Комплекс “Захар Беркут”
Щоб піднятися до хмар і побачити справжню красу карпатських гір, запрошуємо Вас проїхати канатно-крісельною дорогою на вершину Високий верх (1243м.). З оглядового майданчика відкривається чудова панорама Сколівських Бескидів, Ґорґанів та Полонинських Карпат.
 
Славсько
 Один із найдавніших і найпопулярніших відпочинкових курортів Карпат, окрім мальовничих гір зацікавлює SPA-центром готельного комплексу «Двір княжої корони», у якому можна поплавати у критому басейні, і файно погрітися у фінській сауні та римській парні. Особливо подобається гостям красива панорама гір Тростян та Менчів, які добре видно із басейну через скляну стіну. (Увага! SPA-центр розрахований на 30 осіб, якщо буде більше бажаючих, то для них пропонуються чани).

Відпочинок у Славську також був би не повноцінним, якщо не згадати про купання в чанах – це не лише задоволення для душі і тіла, а цілюща купіль, яка оздоровлює від багатьох хвороб. Вигрівання в чанах із гарячою водою, яка має температуру до 40 градусів, треба чергувати із окунанням в басейні з холодною водою, такий перепад температур позитивно впливає на покращення імунітету, додає бадьорості та заряджає новими силами.

 

У вартість ВХОДЯТЬ:
  • проїзд комфортабельним автобусом;
  • супровід гіда-екскурсовода;
  • екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах;
  • страхування на час подорожі.


У вартість НЕ ВХОДЯТЬ:

  • вхідні квитки в туристичні об’єкти;
  • харчування.


Знижки для дітей:

  • Дітям до 6 років (включно): безкоштовно (при супроводі 2-х дорослих і без окремого місця в автобусі)
  • Дітям від 7 до 12 років (включно) та особам з інвалідністю І та ІІ груп (за наявності посвідчення): 60 грн/особа (від загальної вартості туру)


Вартість вхідних квитків:
  •  SPA-центр у “Двір княжої корони” (за 2 години): загальний, пенсійний, студентський – 600 грн., діти (7-14 р.) – 300 грн;
  • Державний історико-культурний заповідник “Тустань”: загальний - 120 грн., пенсійний, студентський, учнівський - 60 грн.

  • Канатно-крісельна дорога “Захар Беркут” г. Високий Верх: загальний – 350 грн./особа, дитячий . – 200 грн./особа, пільговий (УБД, АТО за наявності посвідчення)– 250 грн./особа.

  • Славське чани (за 1,5 години): загальний, пенсійний, студентський, учнівський – 350 грн.

 

Харчування:
обід відбувається у кафе “OK” в с. Коростів. Туристи самостійно вибирають їжу (щось на зразок «Пузата хата»). Смачно, швидко, доступні ціни.
 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber