Верх
____________Головна arrow ПЛЯЖ arrow Албанія arrow АЛБАНІЯ… МІСЦЕ ЗУСТРІЧІ ДВОХ МОРІВ
АЛБАНІЯ… МІСЦЕ ЗУСТРІЧІ ДВОХ МОРІВ

🇲🇰 Північна Македонія 🇦🇱 Албанія 🇵🇾 Хорватія

🇧🇦  Боснія і Герцеговина 🇭🇺 Угорщина

ТУРИ В АЛБАНІЮ ЗІ ЛЬВОВА,АЛБАНІЯ 2023,ТУРИ НА МОРЕ,НА МОРЕ АВТОБУСОМ,АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА,ЛЬВІВ
 
(5 днів на морі)

 тур на сніданках     і вечерях

Старовинний Охрид,
Вльора – місце зустрічі  двох морів
Смарагдовий Корфу   чекають на Вас

🔥без нічних переїздів

9 днів від 475 Є

 червень липень серпень вересень
 25
 9,23 6,20 3
  
День 1
    07:00
- збір групи на з/д вокзалі м. Львова.
    07:30 - виїзд групи.
    Підсадка по маршруту: Стрий, Мукачево, Ужгород.
    Перетин кордону.
    Пізнє поселення в транзитний готель.
    Ніч в готелі.

 День 2
    Сніданок.

    Звільнення номерів.
    Переїзд в Охрид.

    Екскурсія по м. Охрид ( 682* гривень), яке внесене до списку Всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО.
    Багато туристів називають Охрид найпрекраснішим містом Македонії. Протягом декількох століть він був столицею стародавнього Македонського держави. Сучасний Охрид - найпопулярніше місто на всьому Балканському півострові. Його історія налічує більше 2500 років. У вільний час пропонуємо відвідати Охридське озеро - головну визначну памятку міста. Містечко Охрид розташовне на березі однойменної водойми, площею 358 квадратних кілометрів і глибиною до 288 метрів. Це найстаріше і найглибше озеро на всьому півострові, з'явилося воно 5 мільйонів років назад. Озеро цікаве унікальною ендемічною екосистемою, і в цьому схоже на Байкал або Танганьїку.
    Поселення в готель.
    Вечеря.
    Ніч в готелі.

 День 3
    Сніданок.

    Виселення з готелю.
    Переїзд в Албанію – країну двох морів. Адже природа щедро нагородила Албанію: країна лежить уздовж двох морів - Адріатичного й Іонічного.
    Переїзд на курорт в м. Вльора.
    Вільний день на морі.

    Факультативно пропонуємо:
    Берат та Аполлонія ( 1023* гривень + вх. квиток). Берат це місто-музей, одне з найдавніших і мальовничих міст Албанії. Пишність міста складається з його природи і неповторної архітектури. Місто налічує історію в більш ніж дві тисячі років. Берат - це цілий комплекс, який складається з розташованого на горі замку й історичних кварталів, які знаходяться біля підніжжя гори. Це місце створене для того, щоб ним захоплюватися. Тут не хочеться говорити, але хочеться слухати, вбирати, запам'ятовувати, щоб повернутися додому в стані «просвітлення». Недалеко від Фіері знаходиться стародавній порт Аполлонія, заснований греками з Іллірії. Археологічний парк первозданного вигляду. Це був економічний і торговий центр і одночасно фортеця Адріатичного басейну
    Пропонуємо вечірню екскурсію: «Вльора – місце зустрічі  двох морів» ( 469* гривень). Вльора – найпрекрасніший курорт Албанії. Щорічно сюди прагнуть потрапити безліч туристів, адже саме в цьому місці зустрічаються два моря. Це місто обов’язково порадує мандрівників, які цікавляться історією. Тут тісно переплелися й залишили свій відбиток грецька, римська та турецька культури.
    Запрошуємо відвідати екскурсію в Паргу ( 1321* гривень). Парга - одне з найгарніших міст Греції. Місто, яке своєю формою нагадує древній амфітеатр розкинулось на березі моря. Як магнітом манить своїми неймовірними пляжами і архітектурою. Архітектурною окрасою міста являється Венеціанська цитадель, побудована для оборони міста в часи середньовіччя.
    Вечеря.
    Ніч в готелі.

 День 4
    Сніданок.

    Вільний день на морі.
    Факультативно пропонуємо:
    Острів Сазан і Печера Хаджі Алі ( 895* гривень + вх. квиток). Острів Сазан чудово розташований в місці, де ніжно зустрічаються Адріатичне й Іонічне моря. Будучи найбільшим островом в Албанії площею 5,8 кв. км, Сазан виглядає як окрема частина півострова Карабурун, а також є воротами в затоку Вльори. Вся морська територія тут є частиною Карабурун-Сазанського морського парку. Де вас чекає прекрасний пляж. Печера Хаджі Алі є найбільшою на албанському узбережжі та має висоту склепінь близько 60 метрів. Всередині знаходиться озеро, колір води в якому просто незабутньої краси. Глибина озера досягає 10 метрів, а сама печера досягає 100 метрів в довжину. У цього грота особлива історія, а її красу ми рекомендуємо вам побачити на власні очі.
    Пропонуємо відвідати острів грецький острів Корфу з екскурсією ( 1321* гривень + квиток на паром). Старе місто Керкіра захоплює своєю красою і античною чарівністю. Місто славиться своїми вулицями збудованими в стилі бароко, рекомендуємо прогулятись вулицею Лістом, завітати на площу Спінада. побачити чарівний палац Ахіліон і палац Св. Михайла і Григорія і звичайно ж храм Св. Спиридона.
    Вечеря.
    Ніч в готелі.

 День 5
   Сніданок.
    Вільний день на морі.
    Факультативно пропонуємо:
    Екскурсія в столицю Албанії - Тирану, Національний парк Дайті та стародавню Крую ( 1534* гривень + вх. квиток). Тирана - це столиця і найбільше місто в Республіці Албанія, її культурний, економічний і політичний центр. Екскурсія починається з центральної площі під назвою Скандерберг. Зі сходу площу як би обіймають височини гори Дайті. Поруч знаходиться справжній східний базар. Навряд чи ви де-небудь на європейському континенті зможете знайти ще один такий. Ринок дуже колоритний, тут можна не тільки купити оригінальні сувеніри, а й глибше зрозуміти міську культуру Тирани. Далі піднімемося по Сучасній канатній дорозі на гору Дайті. Круя - місто, зведене ще в середньовіччі на вершині гори Сари-Салтиков. Це місто було столицею національного героя Албанії Георгія Кастриоти, названого Скандербегом (тобто Олександром - на честь Олександра Македонського), який в середині 15 століття вперше в історії Албанії підняв над фортецею Круя прапор повстання проти османського панування, - червоне полотнище з чорним орлом, яке і до цього дня є національним прапором країни.
    Екскурсія в Гірокастр та Блакитне око ( 1321* гривень + вх. квиток). Розпочнемо нашу екскурсію із зустрічі зі стародавнім Гірокастром. Чарівний старий центр м. Гірокастр знаходиться в списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Це середньовічне місто з цікавою архітектурою, розташоване на пагорбі з видом на долину і гори, дозволить Вам зануритися в минуле Албанії. Поїздка в Гірокастр прекрасна. Після прибуття ми потрапимо в фортецю, звідки відкривається панорамний вид на місто. Тут же знаходиться і музей зброї. Далі, після невеликої прогулянки по вузьких, мощених бруківкою, вуличках, ми відвідаємо етнографічний музей, розташований у колишньому будинку батьків диктатора Енвера Ходжі, де зможемо отримати повне уявлення про те, як жили люди в епоху завоювання Османської імперії. Після вільного часу для самостійного знайомства з містом і прогулянки по магазинах, ми вирушимо до прилеглого озера і спробуємо делікатеси даного регіону.
    Вечеря.
    Ніч в готелі.

 День 6
    Сніданок.
    Вільний день на морі.

    Трансфер на райські пляжі містечка Ксаміль ( 1108* гривень). Ксаміль - південне містечко країни, розташоване на березі блакитного Іонічного моря. За колір води і природну красу, курорт Ксаміль часто називають - «Албанські Сейшели». Розглядаючи фото узбережжя Ксаміль, дійсно думаєш, що це якийсь райський острів в далекому теплому океані. Час для відпочинку на морі.
    Вечеря.
    Ніч в готелі.

 День 7
    Сніданок.

    Виселення з готелю.
    Переїзд до Дубровника.
    Пішохідна екскурсія по місту Дубровник ( 895* гривень). Дубровник – місто в якому зосереджено найкраще, чим пишається балканська країна: розкішна архітектура, запаморочливі пейзажі, доглянуті пляжі, затишні ресторани. Місто внесене в список Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
    Основна частина цікавих пам'яток знаходиться на території Старого міста: музей мореплавання і етнографічний музей, фонтани Онофріо, акваріум, художня галерея.
    У стародавньому місті, внесеному ЮНЕСКО в список Всесвітньої спадщини,  встигли зняти деякі частини серіалу “Гра престолів”, фільми “Лукреція Борджіа” і “Робін Гуд”, а також останній епізод “Зоряних війн”. Так що шанувальникам кіномистецтва буде особливо цікаво прогулюватися по знакових місцях улюблених шедеврів.
    Вільний час на морі.
    Пізнє поселення в транзитний готель.  
    Ніч в готелі.

 День 8
    Сніданок.

    Виселення з готелю.
    Переїзд до Мостара.
    Оглядова екскурсія в Мостарі ( 639* гривень). Найбільше і найважливіше місто Боснії, одне з найгарніших і найзатишніших міст Європи. Гарні мечеті тут межують з колоритними базарами, тендітні вулички з яскравими будівлями і звичайно ж Старий міст.
    Переїзд до Угорщини.
    Поселення в готель.
    Ніч в готелі.

 День 9
    Сніданок.

    Виселення з готелю.
    Оглядова екскурсія по місту (у вартості туру): панорама Будайської сторони, Пешта, та "найбільшої європейської річки" - Дунаю. Королівський палац, тераси Рибальського бастіону, огляд території Парламенту, Базиліка Святого Іштвана, площа Героїв, пам'ятник Тисячоліттю, Замок Вайдахуняд, монумент Аноннімусу, міський парк Варошлігет.
    Перетин кордону.
    Нічне прибуття до Львова.
 

Вартість включає:

 •  Проїзд по маршруту автобусом єврокласу

 •  Супровід керівником групи
 •  роживання по маршруту: готель 3*
 
Харчування:
у транзитних готелях - сніданок,
1 ніч в Охриді - вечеря,
4 ночей в Албанії - сніданок та вечеря


 •  Оглядова екскурсія по Будапешту
 •  Страхування

 

Додатково оплачується:

 •  Проїзд в громадському транспорті
 • Факультативні екскурсії
 • Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
 • Особисті витрати (обіди, вечері, та інше)
 • City tax - 426* гривень (місцевий податок, оплачується в автобусі керівнику групи за вимоги готелю)
 • Обов'язкова доплата за оренду радіоприймача з навушниками для екскурсій - 86* гривень/день (оплачується в автобусі керівнику групи) 

 

* ціна може змінюватись зі зміною комерційного курсу валют

 

З 2017 року почав діяти безвізовий режим. Для поїздки у 34 європейські країни Громадянам України слід мати лише біометричний паспорт. 
 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber