Верх
____________Головна
МЕНЕ ЧЕКАЄ КАРНАВАЛ!ІТАЛІЯ+ШВЕЙЦАРІЯ
🇭🇺 Угорщина🇵🇫 Австрія🇱🇮 Ліхтенштейн

🇨🇭Швейцарія🇮🇹 Італія

КАРНАВАЛ,ВЕНЕЦІЯ,ТУРИ В ІТАЛІЮ,2023, тури зі Львова, АЛЬТАН

ДВА карнавали в одному турі

Апельсиновий карнавал у Івреї

та Венеціанський карнавал чекають на Вас

6 днів  12 469 грн

  Ранковий виїзд зі Львова і вечірнє прибуття у Львів

 

лютий

16,17

12 469

 

У турі на вас очікує:


   - Автобусний тур на 6 днів, з 1 нічним переїздом. Ранковий виїзд зі Львова і вечіернє поверенення у Львів (в залежності від проходження кордону).
  -  Відвідаємо цікаві міста: Будапешт, Егерсалок, Егер (Угорщина), Відень (Австрія), Вадуц (Ліхтенштейн), Цюрих, Люцерн (Швейцарія), Мілан, Іврея, Венеція (Італія).
  -  У цьому турі нас чекає карнавал, і не один, а декілька! Спочатку відвідаємо один з найвеселіших карнавалів в Італії – Апельсиновий карнавал у Івреї, який захоплює своєю атмосферою та традиціями. І звісно ж найвідоміший карнавал у світі (з яким може позмагатися хіба що Бразильський) - Венеціанський карнавал, який проводиться уже понад 900 років.
  -  А також по маршруту ми побачимо столиці Австро-Угорської імперії Будапешт та Відень, крихітне і затишне князівство Ліхтенштейн, і поїдемо у Швейцарію, з її неперевершеними альпійськими краєвидами і цікавими містами – Цюрих та Люцерн!
    -Не забуваймо про місто моди і краси – Мілан, і угорський виноробний регіон Егер, де зможемо продегустувати їх вина або відвідати термальний рай – Егерсалок!
   - Зверніть увагу! У вартість туру включені 2 екскурсії: по Відню та Цюриху.
    У вартості туру проживання в готелі категорії 3*. Сніданки включені у вартість туру.

 

Можливість приєднатись до туру по маршруту:
    Україна (Стрий, Мукачево, Ужгород)
    Угорщина (Ніредьгаза, Будапешт)
    Австрія (Відень, р-н Лінц, р-н Зальцбурга) 

 

Програма туру:

День 1-й
    06:00 - збір групи на з/д вокзалі м. Львова.
    06:30 - виїзд із Львова.
    Можливо приєднатись до туру по маршруту: Стрий, Мукачево, Ужгород.
    Перетин кордону.

    Угорщина - країна з багатою, унікальною історією. Розташована в самому центрі Європи.
    При швидкому проходжені кордону, переїзд в Будапешт.
    Пропонуємо відвідати:
    «Будапешт - місто контрастів» ( 832* гривень).  Ви пройдетеся по вуличках старої Буди, дізнаєтеся про історію міста, помилуєтеся видами.  На екскурсії Ви побачите Будайську фортецю, Рибацький бастіон, собор Матяша, пам'ятник св. Іштвану, чумний стовп, будівлю колишнього міністерства Фінансів, Кармелітський монастир, палац графів Шандор - зараз резиденція президента Угорщини, королівський палац, звідки відкривається фантастична панорама на Пешт, найбільшу європейську річку – Дунай, ланцюговий міст імені Сечені, парламент.  
    Прогулянку по Дунаю на кораблику ( 1269* гривень) - під час екскурсії перед Вами відкриється панорама, яка вважається частиною Всесвітньої культурної спадщини: 9 мостів через Дунай, фортечна гора з Королівським палацом, а також набережна у святковій ілюмінації.
    Переїзд та поселення в готель.
    Ніч в готелі.

 День 2-й
    Сніданок.

    Виселення з готелю.
    Переїзд до Відня.

    Екскурсія містом «Розкішний Відень» (у вартості туру) - столицю блискучої імперії, міста палаців і величних площ, мальовничих вуличок і численних скверів. Відень - стародавнє місто з гучним ім'ям, яке пробуджує мрії. Тут творили великі композитори: Бетховен, Моцарт, Гайдн, Штраус. Тут завжди звучить вальс, а знамениті віденські бали потрясли вже не одне покоління людей. Відень... Пишний і помпезний, легковажний і веселий... І всі ці епітети абсолютно справедливо підходять до одного з найкрасивіших міст світу. Відень багатоликий і багатогранний, і кожен лик і кожна грань - прекрасні. Під час пішохідної екскурсії Ви побачите дивовижні площі Марії Терезії, музеї, Площу Героїв, зимову резиденцію Габсбургів - палац Хофбург, Королівські стайні, собор Петра і Павла, диво середньовічної архітектури - кафедральний собор Св. Стефана, Віденську Оперу.
    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії:
    «Блискучий Відень» ( 919* гривень). Ратуша, біржа, університет, державна опера, Бургтеатр, Парламент, музеї - Відень привертає до себе увагу туристів своїми чудовими будинками, парками та іншими пам'ятками. Ринг являє собою підкову, обидва кінці якої виходять до каналу, таким чином набережна як би замикає ринг. Під час екскурсії, ми також побачимо найвеселіший будинок Відня - Будинок Хундертвассера. В кінці відвідаємо Палац Бельведер - одну з головних визначних пам'яток Відня.
    Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів ( 1007* гривень + вх.квиток). Вже понад 300 років Шенбрунн – одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно – кайзерівський розмах.
    Золота скарбниця Габсбургів ( 832* гривень + вх, квитки оплачуються додатково) - музей, який без сумніву можна назвати одним з кращих у світі зборів християнських реліквій. Він знаходиться в палаці Хофбург - місце перебування австрійського імператорського двору.
    Переїзд та поселення в готель.
    Ніч в готелі.

 День 3-й
    Сніданок.

    Виселення з готелю.
    Переїзд до Цюриха.

    По дорозі є можливість відвідати «Крихітне князівство Ліхтенштейн» ( 832* гривень) - абсолютно казкове місце, що якимось дивом вмістилося між Швейцарією і Австрією. Тут все ще міцна монархія, а саме князівство названо в честь панівної династії: подібної честі ушанований лише правителі Йорданського Хашимітського королівства і Саудівської Аравії. Місцева архітектура - ніби ілюстрація до романтичної середньовічної баладі: суцільно замки, каплиці та інші старовинні пам'ятки.

    Прибуття до Цюриха.
    Оглядова екскурсія по м. Цюрих (у вартості туру) - це не тільки швейцарський мегаполіс, відомий своїми численними банками і фондами (навіть його назва «Zu Reich» - "занадто багатий", ніби, говорить про це). Це мальовниче місто, що омивається прозорими водами річки і озера (вода в яких питна!), Дуже жвавий і з багатою культурною спадщиною. Цюрих здатний завоювати і підкорити будь-якого туриста, від традиціоналіста, у якого перехопить подих від пейзажів Старого міста на фоні пагорбів і гір, до сучасного мандрівника, який знайде тут тисячі стильних кафе, барів, ресторанів і масу розваг.
    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії:
    «Рейнський водоспад - природна перлина Швейцарії» ( 1575* гривень). Рейнський водоспад є найпотужнішим водоспадом в Європі. Вода падає з висоти 25 метрів, а ширина водоспаду досягає 150 метрів. У будь-який час року, в сонячну погоду в тумані водних бризів над водоспадом ширяє дивовижна веселка. Німецький поет-романтик побачивши Рейнський водоспад так описував свої почуття: "О, мандрівник, будь обережний і тримай своє серце міцно в руках! Я майже втратив своє від радості споглядання потужної гри величезних мас води!".
    «Люцерн - Швейцарія в мініатюрі» ( 1575* гривень) - один з 10 найбільш відвідуваних туристами міст світу розташований на березі чарівного озера 4 лісових держав (Vierwaldstättersee), там де витікає річка Ройс. Знамениті криті дерев'яні мости, прикрашені картинами, пишне внутрішнє оздоблення католицьких церков з приголомшливою акустикою і старовинними органами, що збереглися з 16 століття кріпосна стіна і висічений в скелі пам'ятник левові що вмирає, все це приваблює щорічно до 5 мільйонів туристів, які залишають до 1 мільярда франків на рік в місто з населенням 67000.
    Переїзд до Італії.
    Поселення в готель.
    Ніч в готелі.

 День 4-й
    Сніданок.

    Виселення з готелю.
    Вільний час у Мілані.
    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    «Місто моди і краси – Мілан» ( 875* гривень). Мілан - це місто, де творили Да Вінчі, Браманте, Верді. Шедеври його архітектури часто змушують зупинитися і дивитися на них, затамувавши подих, втративши дар мови. Ви побачите і Дуомо - готичний собор пізнього Середньовіччя, який є символом міста, собор почали зводити при Джані Галіаццо Вісконті в 1386 році, а закінчили вже за Наполеона; і площа Ла Скала і сам театр, побудований на гроші міланських меломанів, відкрився в 1778 році; і Замок Сфорцеско - середньовічний замок з прообразом Кремля, оскільки форма його зубців і веж були запозичені італійськими архітекторами, які працювали в Москві, а також кількох інших менш відомих, але не менш чудових місць в центрі міста.
    Відвідати неймовірне свято - Карнавал Апельсинів (трансфер 1007* гривень). Сплеск музики й танців на фоні помаранчевого забарвлення та цитрусового аромату – це Карнавал у п'ємонтському містечку Івреа. Щороку перед Великим постом у Північній Італії проводиться карнавал у місті Іврея. Просочений місцевими традиціями, один із найяскравіших історичних карнавалів Італії та один із найстаріших карнавалів у світі вперше відбувся в Івреа в 1808 році, коли французькі адміністратори міста вирішили об’єднати різноманітні гучні святкування, розкидані по всьому місту, і перетворити їх на одне велике карнавальне свято. Карнавал в Івреї, також відомий як Карнавал апельсинів. Найбільше він відомий своєю 3-денною битвою апельсинами. Це нагадує битву помідорами в Іспанії на фестивалі La Tomatina. Варто зазначити, що хоча збоку битва й може здатися дещо хаотичною, вона все ж зумовлюється чітко визначеними правилами, а учасники є розмежованими на команди. Але незмінно, апельсинові бої  забарвлюють усе в помаранчевий колір! Кидання апельсинів є головною фішкою, що приваблює людей з усього світу. Якщо ви не бажаєте насолоджуватися липкими помаранчевим присмаком, одягніть червоний фрігійський ковпак (він трохи схожий на капелюх смурфа), або ж станьте за огорожу яка надійно захистить вас від удару соковитим плодом. Хоча битва апельсинами звичайно основа цього свята, проте не менш яскравими є паради, змагання, спектаклі та ярмарки, які проходять у містечку.
    Переїзд та поселення в готель.
    Ніч в готелі.

День 5-й
    Сніданок.

    Виселення з готелю.
    Переїзд до Венеції.

    Відправлення на кораблику до Венеції + в'їзд в туристичну зону ( 1094* гривень у дві сторони).
    Венеціанський Карнавал – грандіозна подія в Італії і один з найзнаменитіших карнавалів у світі.
    Цей костюмований бал-маскарад — найдавніший з усіх карнавалів планети, який щорічно проходить у Венеції. Найвищого розквіту Венеціанські карнавали досягли в 18 столітті, коли танці на площах і розкішні карнавальні костюми стали істинними зразками високої моди, а головними дійовими особами свята стали герої італійської комедії. Звідси ж взяли початок напівмаски, які зараз мають назву венеціанських масок. Запрошуємо насолодитися феєричною атмосферою карнавалів минулих століть, приєднатися до веселих вуличних походів і взяти участь у костюмованих уявленнях.
    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    Екскурсія оглядова по Венеції ( 700* гривень). Венеція, велична і зваблива, як дорогоцінна чаша в безодні вод... Колись була одним з найвпливовіших міст в Європі і називалася «королевою Адріатики». 118 островів, 160 каналів, 400 мостів... Краще за все гуляти по Венеції пішки, переходячи через мости. Ультра відоме місто-музей що не тоне, Венеція тепер живе і дихає для туристів, режисерів, художників... Венеція - казкове місто на воді, де замість вулиць - канали, а замість звичних мешканців мегаполіса автомобілів і мотоциклів - вапаретто і гондоли. Венеція - дивне і незрозуміле місто у світі...
    Пропонуємо здійснити романтичну прогулянку на гондолі ( 1138* гривень; діти до 11.99 років -  919 гривень). Щоб отримати справжнє задоволення від перебування в Венеції, радимо прогулятися по місту на гондолі. Цей традиційний човен має дуже давню історію, але досі користується шаленою популярністю. Саме з гондол відкриваються кращі краєвиди на пам'ятки Венеції і «місто-на-воді» розкривається повністю.
    Екскурсія по Гранд-Каналу - головній вулиці Венеції ( 1575* гривень). Ви не пошкодуєте, що вибрали дану прогулянку, це найкращий спосіб познайомитися з самими романтичними місцями Італії і насолодитися найкрасивішим водним шляхом в світі! Вам необхідно влаштуватися в затишному вапоретто і зануритися в історичну атмосферу Венеції і милуватися надзвичайно красивими видами на місто і його незрівнянну архітектуру. Весь шлях по цьому каналу усипаний витонченими зразками пишних епох бароко і ренесансу. Найпрекрасніші, найпоказовіші палаци Венеції знаходяться саме тут, на Гранд-Каналі, де раніше жили найбагатші з багатих, де кожен будинок - світове ім'я - будинок Дездемони, Палаццо, де знімав поверх Байрон, або де поселили Джордано Бруно, десь тут провів залишок своїх днів Ріхард Вагнер. Ми побачимо ці палаци, повільно пропливають ланцюжком перед поглядом, з борта приватного катера-таксі (пішки неможливо), і ви зрозумієте, чому Венецію називають найдивовижнішим містом світу. Під час прогулянки у вас буде відмінна можливість зробити безліч чудових фотографій.
    Відвідування з гідом Палацу Дожів ( 832* гривень + вх. кв. оплачується додатково). Жива легенда і візитна картка Венеції - Палац Дожів, нестаріючий символ минулої величі і влади Венеціанської республіки. Саме Палац Дожів - резиденція правителів Венеції, місце засідання Великої ради, Сенату і Верховного суду - століттями зустрічав всіх гостей, що прибувають з моря.
    Нічний переїзд в Угорщину.

День 6-й
    Переїзд по території Угорщини.

    По дорозі, пропонуємо:
    Насолодитися і отримати релакс в Термальних купальнях Saliris Resort - Spa & Conference Hotel - Egerszalók ( 438* гривень + вх. квиток). Чисте повітря, гарний ландшафт, сосновий ліс і великий комплекс з лікувальною водою. Егерсалок - це невелике курортне селище в 140 км від Будапешта. Сам комплекс був побудований в 2007 році на базі гарячого джерела, що б'є на поверхню з глибини 410 м. Температура води + 68° С. Стікаючи вниз, вона створила соляні пагорби із-за чого термальні купальні Егерссалока називають «Угорським Памуккале». Біля підніжжя соляних схилів розташовані 17 критих і відкритих басейнів, джакузі, водні гірки, перлинна ванна і басейни для дітей.
    Відвідати винні підвали в Долині красунь з дегустацією вин і смачного гуляшу ( 1050* гривень). Егер є одним з центрів угорського виноробства. Саме тут знаходиться один з найпопулярніших, серед українських туристів, об'єктів - Долина красунь, саме тут роблять, широко відоме червоне вино Egri bikavér, тобто «Егерська бичача кров». Спробувати це вино, а також багато інших, можна в невеликих винних погребах, господар погребу пригостить декількома келихами вина різних сортів, і звичайно, угорським національним блюдом - гуляш. Крім Egri bikavér тут популярні білий мускат «Оттонель», популярне сухе вино «Дівчина з Егера», вельми оригінальний червоний «Цвайнгер» і дуже смачне духмяне десертне вино під назвою «Мелора». Крім того, тут можна спробувати так зване «солодке льодове вино Каберне-Совіньйон». Також ви зможете взяти участь в конкурсах і виграти чудові призи...  
    Перетин кордону.
    Вечірнє прибуття до Львова (в залежності від кордону). 

 

Вартість туру включає:
    Проїзд автобусом єврокласу
    Супровід керівником групи
    Проживання по маршруту: готель 3*
    Харчування - сніданки
    Оглядові екскурсії по Відню та Цюриху
    Страхування  

Додатково оплачується:
    Проїзд в громадському транспорті
    Факультативні екскурсії
    Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
    Особисті витрати (обіди, вечері, та інше)
    City tax - від 88* гривень до 219 гривень за ніч в готелі (місцевий податок, оплачується в автобусі керівнику групи за вимоги готелю)
    Обов'язкова доплата за оренду радіоприймача з навушниками для екскурсій - 88* гривень/день (оплачується в автобусі керівнику групи) 

 

* ціна може змінюватись зі зміною комерційного курсу валют


ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ НЕ ВІДПОВІДАЄ ЗА РОБОТУ МИТНИХ І ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ А ТАКОЖ ЗА КОРКИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ.
 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Зараз на сайті: 1 гість
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber