Верх
____________Головна arrow АВТОБУСНІ ТУРИ arrow Тури вихідного дня arrow Вікенд в Берліні
Вікенд в Берліні

БЕРЛІН, НІМЕЧЧИНА,ТУРИ В НІМЕЧЧИНУ ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН, ЗНИЖКИ НА ТУРИ В НІМЕЧЧИНУ, ТУРИ В ЄВРОПУ ЗІ ЛЬВОВА

 

🇮🇩 Польща 🇩🇪 Німеччина

 

 

4 дні

 7885 грн

 

без нічних переїздів

 

вересень
жовтень листопад грудень
23,30
7,14,21,28
4,11,18,25
2,9,16,23

 

У турі на вас очікує:

    • Тур на 4 дні: виїзд вранці, повернення вночі на 4-й день.
    • Тур БЕЗ нічних переїздів. Ночівлі в чудових готелях, категорії 3*, на території: Польщі, Німеччини.
    • У вартості туру оглядові екскурсії в таких містах: Краків, Берлін, Варшава.
    • 2 дні туру в столиці Німеччини, в Берліні. Додатково є можливість відвідати: Потсдам та його парки, Варшаву та «варшавський Версаль» - палац Вілянув.
   

 

День 1-й

    07:00 - збір групи на з/д вокзалі м. Львова.
    07:30 - виїзд зі Львова.
    Перетин кордону.
    Переїзд до Кракова.

    Запрошуємо відвідати дивовижний Краків (у вартості туру).
    Краків - колишня столиця Польщі, одне з найпрекрасніших міст Європи. Саме тут знаходиться найбільша кількість архітектурних пам'яток країни. Історичний центр Кракова внесений в ЮНЕСКО список всесвітньої культурної спадщини. Під час екскурсії ви відвідаєте середньовічне Старе місто з головною площею і залишками укріплень XV ст., побачите будівлю Ягеллонського університету, заснованого в 1364 р. - одного з найбільших в Європі центрів науки і освіти, а всі дороги в Кракові ведуть до Ринкової площі, яку оточують чудові кам'яниці та палаци, колишні торгові ряди (Сукенніце). Головна святиня Кракова, в якій знаходиться один з найбільших і найкрасивіших готичних вівтарів Європи - Маріацький костел, пам'ятник архітектури XIV ст. З його вежі щогодини лунає сигнал, який є музичним символом Кракова.
    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    Вавельський замок ( 872 гривень) - цей замок за кілька століть існування пережив багатьох господарів: тут жили польські королі, австрійські військові, заходили литовці, розміщувалися німці під час Другої світової війни. Але що б не відбувалося він все одно залишався частиною Польщі і її історії. Замок являє собою цілий архітектурний ансамбль. Королівські покої знаходяться поруч з каплицями, найвідоміша з них - каплиця Зігмунда. Вона не дуже схожа на храм, скоріше, на світську будівлю епохи Ренесансу. У каплиці висить величезний дзвін Зигмунда. Згідно з повір'ям, на дзвін можна подивитися тільки один раз і загадати при цьому одне бажання, вибравши гроші або любов.
    Також на території замку розташований відомий Кафедральний собор святих Станіслава і Вацлава. На вході в нього висять кістки мамонта, які, за переказами, приносять щастя місту. У соборі знаходиться усипальниця польських королів і Вівтар Вітчизни - священне місце, куди монархи покладали військові трофеї.
    «Казімеж - єврейський квартал» ( 789 гривень). Під час цієї екскурсії ми запросимо Вас в історичний, єврейський район Кракова, як кажуть краків’яни «На Казімєж».
    Сьогодні це місце кипить життям, бувши культурним центром Кракова з кафетеріями, пабами, маленькими антикварними крамницями - всі вони надзвичайно майстерно прикрашені.
    Це модне сьогодні місце, оточують історичні будівлі - свідки колишнього процвітання Казімєжа, а пізніше-трагічного періоду німецької окупації і зачисток тутешнього населення під час Голокосту.
    У цьому місці велися знімання відомого фільму Стівена Спілберга «Список Шиндлера».
    У вільний час пропонуємо смачний обід з дегустацією пива ( 1038 гривень).

    Переїзд та поселення в готель.
    Ніч в готелі.

  День 2-й

    Сніданок.
    Виселення з готелю.
    Переїзд до Берліна.

    Оглядова екскурсію по Берліну (у вартості туру).
    Його з упевненістю можна назвати одним з найдивовижніших та найяскравіших міст Європи. Кожен, хто приїжджає до Берліна, так чи інакше неминуче потрапляє під магічну чарівність цього міста, його живого і невимушеного шарму. Колишня столиця Пруссії, «Третього Рейху», НДР, а нині - об'єднаної Німеччини, місто театрів і музеїв. На нас чекають: Музейний острів, зовнішній Огляд головного Кафедрального собору, історичний район Берліну – район церкви Святого Миколая, Червона ратуша, фонтан Нептуна та церква Святої Марії.
    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    «Погляд крізь час» ( 955 гривень) Під час цієї великої автобусної екскурсії ми познайомимось з головними символами міста: Брандербурзські ворота, Берлінський парламентРейхстаг, меморіальна церква Кайзера Вільгельма, колона Перемоги, Пам’ятник Холокосту, посольський квартал. Маршрут дає можливість ближче познайомитись з багатомільйонним містом та його історією.
    «Берлін, якого ти не знав» ( 747 гривень). Сучасний мегаполіс, місто космополіт. Ознайомлюючись з столицею ви можете на собі відчути, як минуле впливає на сьогодення Берліну. Від найкрасивішої площі міста Жандарменмаркт, на якій помпезно розташувались не один, а цілих 2 собори і головна Опера міста, ми прямуємо за історією. КПП Чарлі, Поцдамер плац та Соні центр – символ сучасності міста, Берлінська алея зірок, театр, де щороку проводиться відкриття та церемонія нагородження переможців міжнародного кінофестивалю Берлінале, Істсайд галерея – найвідоміша ділянка берлінської стіни, що стала символом свободи об’єднаної нації.
    «Обід в німецькій пивній» ( 1287 гривень). Як найкраще провести час в Німеччині? Звичайно, з пивом! У німців справжній культ пива - це головний напій на всіх святах. Отже, запрошуємо до справжнього берлінського пивовара Markus Bräu, спробувати кілька видів знаменитого напою з найсмачнішою Рулькою!

    Переїзд та поселення в готель.
    Ніч в готелі.

  День 3-й

    Сніданок.
    Виселення з готелю.
    Вільний час у Берліні.

    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    Потсдам ( 1038 гривень). Місто вишуканих палаців та садів в стилях бароко і рококо. Місто відоме своїми величними будівлями, зведеними переважно під час правління одного із найвеличніших королів Пруссії - Фрідріха Великого. Близько 150 історичних будівель занесені до списку ЮНЕСКО. Ми побачимо Брандебузькі ворота, голландський квартал, міст Глініке, Старий ринок – серце Потсдама. Одна з найстаріших площ міста.
    Для поглибленого ознайомлення з містом рекомендуємо екскурсію «Парки Потсдама» ( 747 гривень + вх. квиток). Спочатку ми прямуємо до палацу Цицилінхоф, до останньої резиденції Гогенцоллернів, яка була побудована Вільгельмом II для свого сина кронпринца Вільгельма та його дружини Цецилії. Він побудований в англійському сільському стилі. Глави урядів трьох держав - Гаррі Трумен (США), Йосип Сталін (СРСР) і Вінстон Черчилль (Великобританія) визначили тут подальші кроки з післявоєнного устрою Європи. Далі Музей просто неба «село Александрівка», що занесений до спадщини ЮНЕСКО. Та на останок, гордість прусських монархів та німецького народу - палац Сан-сусі. Це безперечна перлина Поцдаму! «Сан-сусі» означає «Без турбот», тож запрошуємо вас відчути безтурботність.
    Для тих, хто лишається в місті пропонуємо «Музей Пергамон» ( 1287 гривень, ~1,5 год). Тут представлено те, чого немає ні в одному іншому музеї світу: будівлі Стародавнього Світу в натуральну величину, не окремі колони і барельєфи (хоча, звичайно ж, і вони теж), а монументальні фасади на весь зал. По залах Пергамского музею, задираючи голову, відвідувачі проходять з античної Греції в епоху еллінізму, через знамениті вавилонські ворота Іштар, повз стін біблійного Єрихону. За кожним експонатом Пергамского музею, безумовно, лежить найважливіший культурно-історичний підтекст.

    Переїзд та поселення в готель.
    Ніч в готелі.

  День 4-й


    Сніданок.
    Виселення з готелю.
    Переїзд до Варшави.

    По приїзду до Варшави оглядова екскурсія (у вартості туру).
    Під час цієї екскурсії ми проїдемо біля найвідоміших варшавських костьолів, зупинимося біля воріт Варшавського університету і покажемо пам'ятник з сюрпризами, розповімо історію Президентського палацу і про людей, які жили в ньому. Ви дізнаєтеся, чому пам'ятник Міцкевичу був відкритий в повній тиші, і хто з варшавських письменників страждав агорафобією. Ми дійдемо до колони короля Сигізмунда, яку колись хотіло допитувати гестапо й насолодимось неперевершеною панорамою міста.
    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    Екскурсія в «Польський Версаль» - Вілянув ( 1079 гривень, ~3,5 год). Вілянувський палац і сад знаходиться в районі Вілянув на південно-східній околиці Варшави. Палац побудований в 1677 - 1698 рр. Августином Лоццо для короля Яна Собеського, згодом належав кільком поколінням монархів і вельмож. Вілянувскій палац - пам'ятник бароко, який поєднує в собі елементи польської, італійської та французької архітектури. Зовні палац прикрашають скульптури короля і його дружини в оточенні статуй античних богів і стилізованих фігур, які уособлюють різні регіони Польщі. Особливий інтерес представляють і сонячний годинник з бюстом бога часу Хроноса. Внутрішні приміщення прикрашені фресками, писаними плафонами і ліпниною. Тут можна побачити зразки меблів, дорогі драпіровки і панно. У Вілянувскій палаці зібрана багата колекція європейського живопису XVII століття, включаючи полотна Рембрандта, Ван Дейка, Рафаеля. Розкішний сад оформлений у французькому стилі. Його прикрашають візерункові газони і квітники, на алеях встановлено безліч позолочених і мармурових скульптур. Є шедевром бароко, а також предметом національної гордості Польщі.
    «Старе Місто» ( 664 гривень) - найстаріший район Варшави, де зосереджена більшість історичних пам'яток польської столиці. В межах Старого Міста знаходяться Королівський замок та Ринок. Навколишні вулиці багаті на середньовічну архітектуру, саме місто оточено стінами з величним Варшавським барбаканом, на його території є декілька цікавих храмів, головний з яких - готична катедра Святого Іоанна Хрестителя.
    Екскурсія в Королівські Лазенки ( 747 гривень).Королівські Лазенки - це чарівний палацово-парковий ансамбль розташований на Королівському тракті на території колишнього Уаздова.
    Сьогодні Королівські Лазенки - це один з найкрасивіших палацово-паркових ансамблів не тільки в Польщі, але й в Європі. Тут серед пам'яток історії та пам'яток архітектури, серед прекрасних скульптур можна відпочити, випити чашечку смачної кави, з'їсти морозиво, послухати спів птахів або сонати і мазурки біля пам'ятника Ф. Шопена. Тут навесні розквітає 53 тисячі квітів.

    Переїзд до Львова.
    Перетин кордону.
    Нічне прибуття до Львова (залежить від проходження кордону)  

 Вартість туру включає:
    Проїзд автобусом єврокласу
    Супровід керівником групи
    Проживання по маршруту: готель 3*
    Харчування - сніданки
    Оглядові екскурсії в таких містах: Краків, Берлін, Варшава  
    Страхування  

* ОПЛАТА ЛИШЕ У ГРИВНІ ПО КОМЕРЦІЙНОМУ КУРСУ НА ДЕНЬ БРОНЮВАННЯ.

Прохання при кожному замовленні курс уточнювати.



Додатково оплачується:

    Проїзд в громадському транспорті
    Факультативні екскурсії
    Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
    Особисті витрати (обіди, вечері, та інше)
    City tax - 83 гривень/доба з особи (місцевий податок, оплачується в автобусі керівнику групи за вимоги готелю)
    Обов'язкова доплата за оренду радіоприймача з навушниками для екскурсій - 83 гривень/день (оплачується в автобусі керівнику групи) 

З 2017 року почав діяти безвізовий режим. Для поїздки у 34 європейські країни Громадянам України слід мати лише біометричний паспорт.

 

 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber