Верх
____________
Наш Будапешт
Угорщина, ВІДЕНЬ, тури вихідного дня, тури по Європі, АЛЬТАН

Львів - Егер - Будапешт (3 ночі) – Сентендре - Братислава - Відень - Хевіз -  Львів

6 днів від 153€

грудень січень лютий березень квітень травеньчервеньлипеньсерпеньвересеньжовтеньлистопад
3, 10, 17, 29НГ


23, 30М
1М, 14*, 28*4, 11, 2516*, 23*6**, 20**, 27*3*, 17*, 24*
8*, 15*, 2212, 19
День 1

Львів. Зустріч кожного туриста.
09:00 – Подарунок від фірми - Автобусно-пішохідна екскурсія «Тільки у Львові...». Запрошуємо на прогулянку по середньовічному Львову. Тут завмирає час... По вузеньким вуличкам розливається аромат ранкової кави, кличуть своїми дзвонами святині... Костел Успіня, Домініканський Собор, Ратуша..., гостинно відкриває свої двері Стара Аптека, а кожен камінчик на площі Ринок несе через віки свою історію...
19:30 – Збір групи на залізничному вокзалі м. Львова.
20:00 - Виїзд від Львівського залізничного вокзалу. Переїзд до Угорщини.


День 2
Невеликий переїзд - і ми вже на Півночі Угорщини.
08:00 - Оглядова екскурсія "Егер - скринька коштовностей". Ми познайомимось з одним із найкрасивіших середньовічних міст Угорщини - містом квітів, студентів і знаменитого червоного вина. Егер також відомий як «місто - патріот», адже комендант Егерської фортеці Іштвана Добо - зробив історичний подвиг: він із невеликою кількістю воїнів цілий місяць протистояв туркам, які мали майже двадцятикратну перевагу!
10:00 - Нас чекають термальні дива Угорщини, «Угорський Памуккале» - місто Егерсалок! І як подарунок для прекрасного відчуття бадьорості - відвідини Велнес-Комплексу (10 €)! До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни ...
А ще Егер - центр виноробного регіону: найвідоміше з вин - «Бичача Кров», а найприємніше - «Егерська Дівчина». Так що після екскурсії, запрошуємо всіх на дегустацію в Долину Красунь!
Переїзд в Будапешт. Поселення в готель.
20:00 - Вечірня програма "У світлі тисячі вогнів" з шампанським досхочу, на кораблику, і по Дунаю (дорослі-23 €, діти до 12 років-18 €) Ночівля в готелі

День 3
Сніданок. 08:30 - Оглядова екскурсія: прекрасна Буда і величний Пешт - це «Перлина Дунаю» - Будапешт! О! це Місто ... Найкрасивіша площа Европи - площа Героїв, парк Варошлігет і замок в ньому - Вайдахуняд. Ось і Рибацький бастіон, собор Матяша, де вінчалися королівські сім'ї Європи, пам'ятник Святій Трійці і ... сам Королівський Палац! Тут відкривається чудова панорама на Пешт, на Дунай і на вишуканий неоготичний Парламент ... У вільний час рекомендуємо на вибір:
• «Казкове місто Сентендре» (дорослі-23 €, діти до 12 років-18 €) - чудове і затишне містечко, де можна поринути в атмосферу старовинних вулиць, маленьких церков, музеїв і сувенірних крамничок. Саме тут варто спробувати справжні марципани та провести солодкі хвилини у світі казки!
• «Братислава чекає гостей» (дорослі-38 €, діти до 12 років-30 €) і пропонує здійснити захоплюючу прогулянку по історичній частині міста ... А він - невеликий за розмірами, але дивно гарний! І це справедливо, адже заснована більше 1000 років тому, Братислава 300 років була столицею могутнього угорського королівства, місцем коронації королів та імператорів Австро-Угорщини. Столиця Словаччини традиційно є містом гарної кухні і прекрасного вина. Ласкаво просимо в Братиславу - гостинну та привабливу!
• «Таємничий Будапешт: про що мовчать камені» (дорослі-18 €, діти до 12 років-13 €) - Давним-давно, у незапам'ятні часи ... Так починаються всі казки ... У Будапешті теж є своя давня історія .. своя добра казка ... А свій початок вона бере з среднерімского міста Аквінкум ... Міста, залишки якого зберігають у собі подих часів римської імперії. Фрагменти мозаїчних підлог і фресок, що колись прикрашали поли римських вил, перенесуть Вас у часи гладіаторів і безстрашних воїнів
20:00-Під запальні акорди в національному ресторані «Пробуємо Угорщину на смак» (дорослі-30 €, діти до 12 років-18 €).
Ночівля в готелі.

День 4
Сніданок. 08:00 - Для всіх бажаючих поїздка в «Відень - столицю Габсбургів» (дорослі - 60 €, діти до 12 років - 38 €). Відень - місто музики і великих музикантів, місто чарівне і прекрасне ... Його заслужено називають серцем Європи. Як колишня столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою ... Це незвичайне місто! Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі ... Кільцевий бульвар, Ратуша, Парламент, Віденська опера, і звичайно - собор святого Стефана - духовного символу історії та долі Австрії. Є можливість відвідати на вибір наступні екскурсії:
♦ «Блиск і занепад Великої Імперії» (дорослі - 30 €, діти до 12 років - 18 €). Відвідування Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу ... Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були повноправними володарями Угорщини і Богемії. Імперії більше немає, але багатства надовго пережили своїх власників ... Священна Чаша Грааля, Спис Долі ... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут - в Скарбниці!
♦ «Палаци Імперії - Шонбрунн і Бельведер» (дорослі - 38 €, діти до 12 років - 30 €). Відень - це місто, яке, повірте, можна пізнавати безкінечно ... Для початку нанесемо візит принцу Євгенію Савойському і побачимо незвичайний по своїй красі палац знаменитого полководця - Бельведер. Його вважають одним із найкрасивіших зразків бароко в світі! Палац Шенбрунн - літня резиденція династії Габсбургів, подібно Петергофу і Версалю, це - ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах! Шенбрунн - це ціла імперія біля прекрасного джерела, вже більше 300 років він - гордість і одна із головних екскурсійних перлин австрійської столиці.
19:00 - Виїзд з Відня в Будапешт. Ночівля в готелі.

День 5
Сніданок. Виселення з готелю. Вільний день в Будапешті. Для всіх бажаючих рекомендуємо:
• «Тихань-Кестхей-Хевіз» (дорослі-60 €, діти до 12 років-38 €). Нас чекає одне з чудес Угорщини - «купання в кратері вулкану» - озеро Хевіз. Кажуть, що це озеро з «живою водою». Тут кожну секунду піднімається потужний потік цілющої гарячої води. Кожні 28 годин вода в озері повністю оновлюється, а її температура, навіть взимку, не опускається нижче 26 º С. Сюди їдуть відпочити, підлікуватись чи просто покупатись ... (в літній період - купання на озері Балатон). Продовження екскурсії в місті Кестхей - огляд палацово-паркового ансамблю сім'ї Фештетич. Переїзд на півострів Тихань-елегантний туристичний центр з його заповідником, фортецею, унікальним собором, прикрашеним дерев'яними фігурами, і пагорбом, який носить незвичайну назву - Ехо ... Кажуть, якщо голосно і чітко крикнути з пагорба своє заповітне бажання, то воно неодмінно збудеться!. ..
19:00 - Переїзд в Будапешт. 21:00 - Виїзд з Будапешта і повернення в Україну.

День 6
Прибуття в Чоп орієнтовно в 04:00.
Прибуття до Львова орієнтовно о 09:00. Вільний час.

 

Вартість туру 
при оплаті замовлення:

Standart
Дорослі:
Діти
до 12 років
 Більше 8 тижнів
 153 €
130 €
 Більше 6 тижнів
 160 €
140 €
 Менше 6 тижнів
 168 €
148 €

Вартість туру відрізняється від звичайної:
* - Сезонна доплата + 16 €
** - Сезонна доплата + 18 €
НГ-Новорічні свята (зміни програми, тарифів і вартості туру)
Р - Різдвяні свята (зміни програми, тарифів і вартості туру)
SPO - Спецпропозиція (зміни програми, тарифів і вартості туру)

У вартість входить:

  • проїзд автобусом єврокласу
  • проживання в готелі, сніданки (шведський стіл).
  • екскурсії по програмі
  • дегустація в Долині Красунь
  • супровід керівника групи, страхування.

У вартість не входить:

  • рекомендовані програми, вхідні квитки
  • консульський збір - 35€ (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років… згідно угоди про спрощення візового режиму)

ВАЖЛИВО:
  • При замовленні – програму, вартість туру і наявність місць просимо уточняти
  • * - святкові виїзди (зміна вартості і програми туру)
  • Оплата туру здійснюється в гривнах по фіксованому комерційному курсу. Прохання при кожному замовленні курс уточняти.
  • Консульський збір оплачується при подачі документів і в разі відмови у візі – консульський збір не повертається
  • Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені на додатковому ліжку в двомісному номері
  • За одномісне розміщення передбачена доплата - 45 €
  • ПІД ЧАС ТУРУ ПАСПОРТИ ЗНАХОДЯТЬСЯ У КЕРІВНИКА ГРУПИ - просимо обов'язково попередити туристів!
  • Мінімальна к-ть для виконання факультативної програми 30 осіб
  • Місця в автобусі розприділяються автоматично, по мірі надходження заявок і вказуються в підтвердженні. Посадка в автобус можлива тільки згідно підтверджених місць.
  • Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено
  • Компанія залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального об'єму послуг
  • Компанія не відповідає за роботу митних і прикордонних служб, а також за пробки на дорогах та погодні умови

Готелі категорії Standart – це, як правило, готелі економ класу, оптимально віддалені від центру і знаходяться в межех міста, відповідають рівню 3*. Самі номери прості і акуратні, сніданки «шведський стіл» без особливих надмірностей. Базовими готелями є: Budapest 4*, Oriental 3*, Platanus 3*, Berlin 3*, Golden Park 4* та інші.

До туру відкривається угорська шенген віза.
 
ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ НЕ ВІДПОВІДАЄ ЗА РОБОТУ МИТНИХ І ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ,  ТАКОЖ ЗА КОРКИ ТА РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ
 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber