Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow Їдемо веселитися: 5 «столиць» нічного життя Європи
Їдемо веселитися: 5 «столиць» нічного життя Європи
Підібради  для вас п'ятірку кращих міст Європи, де можна зовсім забути про осінню депресію і як слід розважитися. Здаємо все кращі місця, явки куди обов'язкові!

Амстердам
Звичайно ж, Амстердам неспроста опинився у нас на першому місці, адже це місто зміг завоювати всесвітню славу мало не головною європейської столиці тусовок і розваг. Столиці, що не спить ні вдень, ні вночі, ні влітку, ні взимку. Місто, де щодня проходять десятки концертів, вечірок, шоу-програм, дискотек.
Куди заглянути:
Escape - один з найстаріших і знаменитих клубів Амстердама. Модне місце, де найпопулярніші ді-джеї та самі галасливі вечірки, що вміщають понад 2000 гостей.
Адреса. Rembrandtplein 15.
Paradiso - всім відомий клуб, в будівлі якого раніше знаходилася церква. Сьогодні ж в цьому закладі з неймовірною акустикою проходять головні концерти світових знаменитостей.
Адреса. Weteringschans 6-8.
Dansen Bij Jansen - ще одне популярне заклад серед молодшої аудиторії, студентської тусовки, з різноманітною музикою і тематичними вечірками.
Адреса. Vijzelstraat 193.
Roest - з розряду «місць для своїх». Тут годі й шукати туристів, місцеві душевні компанії збираються в цьому просторі, яке складно назвати якимось одним словом. У ньому є атмосферне бар, кімнати з домашньою обстановкою і старими фільмами, книгами, пледом, каміном, грає гарна музика, наливають смачні напої ...
Адреса. Jacob Bontiusplaats 1.
Якщо гламур і пафос не для вас, то Studiо 80 - для вас. Андеграундне заклад з експериментальною музикою і нетривіальною аудиторією.
Адреса. Rembrandtplein 17.
Веселитися в Амстердамі можна не тільки «на суші», а й на каналах річки Амстел, де ночами курсують катери з вечірками і напоями. Триває все це 3-4 години, а коштує від € 22.
Є і нічні тури по місту, в яких досвідчені тусовщики проведуть вас по найкрутішим вечірок і закладам міста. Вартість подібних екскурсій - від € 15.

 

Берлін
Незважаючи на всю суворість німецького менталітету, розважитися і пошуміти тут ох, як люблять. Про це свідчить кількість клубів, їх рівень і неймовірні вечірки, які там проходять.
Особливо місто припаде до душі любителям електронної музики, адже Берлін вважається всесвітньої столицею техно, і від нього тут не сховатися майже ні в одному популярному клубі. Будьте готові до суворого, грубого стилю, адже гламур і пафос тут зовсім не в пошані.

Куди заглянути:
Berghain - музичне серце Берліна, чи не зайти сюди - злочин, навіть якщо не любите тусовки і техно. Культове місце в будівлі колишньої електростанції: бетонні прольоти, залізні клітки, дим ... і вже дуже різна публіка.
Напої, пиво - від € 4.
Адреса. Am Wriezener Bahnhof.
Tresor - ще одна техно-легенда міста з більш ніж 20-річною історією, де ви зможете почути кращих ді-джеїв планети.
Адреса: Köpenicker Str 70.
Arena Club - одна з найбільших концертних майданчиків міста, де проходять грандіозні шоу і виступають всесвітні виконавці (не тільки «техно»).
Адреса. Eichenstraße 4.
Якщо говорити про менш популярних майданчиках, де можна спокійно пройти без фейс-контроль, не турбуючись про те, як ви виглядаєте, розслаблено відпочити і потанцювати під хорошу музику, то це Alte Kantine.
Адреса. Knaackstraße 97.

 

Будапешт, Угорщина
Багато мандрівники думають, що Будапешт шумить лише тиждень в році, коли проходить грандіозний музичний фестиваль Sziget, але справжні любителі повеселитися знають, що в цьому місті ніколи не сплять. Десятки нічних закладів - від руїнних пабів, якими і прославився місто, до пафосних і гламурних клубів, дискотек.
У Будапешті дійсно багато барів, які вечорами збирають всіляку публіку, де не тільки наливають, а й потанцювати можна, і хороші виступи почути
Куди заглянути:
А38 - колись це була затонула українська баржа «Артемівськ», а сьогодні тут найпопулярніший клуб Будапешта і світу, якому Lonely Planet неодноразово присуджували звання «Кращий нічний клуб світу». Великий танцпол, хороший ресторан, відомі виконавці і богемна публіка, тому сюди не так вже й просто потрапити. Але воно того варте!
Адреса. Petőfi híd.
Instant - ось те місце, куди ночами збігаються офісні працівники, міська інтелігенція, місцеві неформали, включаючи спраглих гарного вечора туристів. Istant зі своїм величезним баром і трьома танцмайданчик, декількома арт-майданчиками вабить всіх європейців. Але ж колись це було занедбане місце в єврейському кварталі.
Адреса. Nagymező u. 3
Szimpla kert - ще одна руїни перлина Будапешта, куди варто зазирнути всім тим, кому цікаво комуністичне минуле міста, і випити пару стаканів пива, ну, або чогось міцнішого.
Адреса. Kazinczy utca 14.
Boutiq Bar - одне з найстаріших закладів міста, що входить в топ-50 кращих коктейльних барів світу, так що піти тверезими вийде. В арсеналі як добре відома «класика», так і великий вибір власних незвичайних коктейлів. Ціни стартують від € 5-7.
Адреса. Paulay Ede u. 5.
У Будапешті вважається непристойним, навіть «поганим тоном» знаходитися в одному місці більше двох годин, а тому практикуються нічні тури по кращим закладам міста з гідами, які, немов досвідчений бармен, знають де, чого і скільки вам потрібно спробувати. Вартість таких тріп - від € 25 ,.
Що стосується нічних вечірок на палубі, то і на Дунаї в Будапешті таке практикують. Зазирнути туди коштує не стільки через дискотек (на суші вони куди цікавіше), скільки через прекрасних панорам нічного міста. Вартість - від € 35.

 

Рейк'явік
Хто їздить в Ісландію за красою природи, а хто і за гучними вечірками. Так-так, Рейк'явік навіть прозвали «зимової Ибицей», адже це один з найжвавіших в Європі тусовочних міст.
Куди заглянути:
Kaffibarinn - один з найпопулярніших клубів міста, де можна почути знаменитих виконавців електронної музики зі всієї Європи. Вечорами тут завжди збирається прогресивна і модна молодь Рейк'явіка - найкраще місце, щоб познайомитися з її яскравими представниками.
Адреса. Bergstaðastræði 1.
Faktorý служить альтернативою попереднього закладу, пропонуючи своїм відвідувачам душевну обстановку, андеграундну музику, куди приходять великими дружніми компаніями. Тут часто виступають початківці ісландські музиканти і знамениті рок-зірки.
Адреса. Smiðjustígur 6.
Boston - стильний бар з цікавою сучасною музикою, де часто можна зустріти різних знаменитостей. У вихідні тут проходять неймовірні вечірки, а по буднях можна насолодитися хорошими коктейлями.
Адреса. Laugavegur 28b.
Ті, кому припав до душі фільм «Великий Лебовські», точно повинні зайти в Lebowski Bar, адже тут все саме так, як в культовому фільмі. Вас чекають сотні видів різноманітних коктейлів, душевна атмосфера, гарний інтер'єр і запальні музики.
Адреса. Laugavegur 20a.
Прогулянки з досвідченими тусовщиками по кращим закладам міста, вартість - від € 27.

 

Антверпен, Бельгія
Антверпен - місто для тих, хто не стільки любить потанцювати, скільки добряче випити. Куди б ви не пішли в Антверпені, на кожному розі вас чекатимуть знамениті бельгійські паби з сотнями видів пива та інших визначних місць у регіоні напоїв.
Звичайно ж, в місті є місця і для любителів потанцювати, і послухати джаз або найсучасніших ді-джеїв, і просто посидіти і розслабитися в тихому лаунже.
Куди заглянути:
Cafe d'Anvers - один з найвідоміших клубів у центрі Антверпена, який радує місцевих і туристів відмінними вечірками і тільки кращими ді-джеями. Колись давно це було складське приміщення, але в інтер'єрі зберігся простір, кам'яні стіни, балки ...
Адреса. Verversrui 15.
Kulminator - випадок, коли назва говорить сама за себе. Це знаменитий паб з більш ніж 700 видами пива. Зрозуміло, що тут панує весела і безтурботна атмосфера, завжди повно щасливих облич.
Адреса. Vleminckveld, 32.
Любителям джазу сюди, в De Muze - атмосферний заклад зі своєю історією і перевіреної публікою. Вечорами тут збирається місцева інтелігенція, щоб насолодитися чудовою музикою, душевними бесідами в супроводі гарних напоїв.
Адреса. Melkmarkt 15.
Називається Trix, тому що тут відразу три в одному: концертний зал, бар і клуб. Одна з найбільших майданчиків міста, де перетинаються відомі виконавці, популярні ді-джеї, хороші напої і всі любителі альтернативної, електронної музики, яку тут і можна почути.
Адреса. Noordersingel 28-30.

 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber