Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow Як побороти аерофобію?
Як побороти аерофобію?
Вам хочеться підкорювати нові міста і країни, але думка про перельоті змушує напружитися? Від легкого побоювання до справжньої паніки - аерофобія або боязнь літати - проблема, яка знайома багатьом мандрівникам. Давайте розберемося чому виникає це неприємний стан, як з ним боротися або «пом'якшити» гострі відчуття.


Як побороти аерофобію?

1. Вимкніть фантазію
Велика частина стресів і переживань народжуються з вини нашого бурхливої уяви. Людям властиво в будь-якій ситуації побоюватися гірших наслідків і тільки про них і думати. Так от, перше, що необхідно зробити - це вимкнути політ фантазії, не "накручувати» себе і зайняти думки, наприклад, тим, що необхідно зробити по прильоту, або віддатися мріям про майбутній відпочинок.

2. Летіть вночі, попередньо гарненько себе стомивши
Як правило, в дні перед вильотом ми все намагаємося закінчити дюжину важливих справ, зібрати валізи, щось докупити, не виключена біганина з документами і т.д. Вся ця метушня відбирає масу сил, а тому переліт, особливо якщо він тривалий, стане відмінним способом «перевести подих», відпочити і навіть відіспатися.
Відмінним рішенням стануть нічні перельоти, в яких навіть самі нервові мимоволі віддаються міцному сну.

3. Відверніть себе
І тут є маса способів, як це зробити. Головні з них:
- робота: як правило, це ліки від усіх хвороб, оскільки, виконуючи завдання, ми повністю занурюємося в справу і можемо навіть забути на час, де в ній, що
- для душі: візьміть з собою захоплюючу книгу, яку давно мріяли прочитати, або скачайте фільм / серіал, до якого не доходили руки, або ж навпаки, добру стару історію, яка вас завжди вміла порадувати і заспокоїти; включите улюблену музику. Можете навіть завчасно скласти собі заспокійливий плейлист!
- ігри: на борту літака мало хто це практикує, а даремно: коли прокидається азарт, думки про погане відразу випаровуються. Зрозуміло, можливостей для активних ігор немає, але компактні настільні або ж старі добрі ігри «на папірці» вас можуть відволікти і розвеселити. До того ж чимало ігор можна завантажити на свій гаджет. «2048» вам в помощь!

4. Спілкуйтеся
Якщо неможливо впоратися з проблемою, то розкажіть про неї, і вам стане набагато легше - хороша бесіда володіє відмінним заспокійливим ефектом. Ідеально, якщо ви летите з кимось із знайомих або близьких людей, тоді не доведеться турбувати сусідів, та й взагалі набагато спокійніше.

5. Їжте
Люди діляться на 2 типу: одні в нападі паніки з'їдають все, що бачать навколо, у інших же апетит повністю відсутній. У будь-якому випадку необхідно знати, що при голодному шлунку паніка посилюється. Навіть якщо ви не любите їсти в дорозі або розраховуєте на обід від авіакомпанії, краще покладіть в сумку хоч трохи улюблених ласощів - вони підвищать настрій і заспокоять.

 

6. Забезпечте собі максимальний комфорт
У всьому. Одягніть зручний одяг, візьміть подушку, заховайте сумки наверх, якщо трохи мерзнете, попросіть у стюардеси ковдру. Виходячи зі своїх потреб, а також можливостей, вибирайте максимально зручне для себе місце в салоні. Якщо з вами летять діти, які також переживають і бояться літати, візьміть з собою їх улюблену іграшку. Пасажирам з підвищеним рівнем стресу рекомендується використання спеціальних ліків.

7. Заспокійливі і снодійні препарати
Про будь-які препарати, які ви збираєтеся вживати перед або під час посадки на рейс, необхідно проконсультуватися з лікарем. Багато лікарські засоби мають досить нетривалим заспокійливим ефектом, а по його закінченні паніка і стрес стають ще сильнішими, ніж були раніше.
Пасажирам з підвищеною схильністю до стресів в першу чергу необхідно звернутися до лікаря, який зможе призначити індивідуальні препарати, здатні заспокоїти нервову систему, подолати тремтіння і уникнути підвищення температури, рясного потовиділення і інших неприємних симптомів. Крім цього також рекомендується:
    сісти у крила літака, де найменше відчувається рух;
    регулярно включати над собою вентилятор, щоб циркулював чисте, прохолодне повітря;
    не вживати на борту їжу, якій властиві різкі запахи або ж незвичні для вас смакові властивості;
    пити більше простої мінеральної води.

Важливо пам'ятати, що головний ворог у боротьбі зі страхом - це ваша фантазія. Постарайтеся зайняти її чимось більш цікавим, і тоді переліт як мінімум протягнуто спокійно, а в кращому випадку ви навіть зможете отримаєте від нього задоволення!
 Легкого польоту :)

 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber