Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow Кріт - шедевр серед грецьких островів
Кріт - шедевр серед грецьких островів
Греція, тури в Грецію, зі Львова, ОСТРІВ КРІТ ЗІ ЛЬВОВА, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУРКріт - шедевр серед грецьких островів, чия історія становить понад 8.000 років славних подій, переплетених з міфами і героїчними подвигами. Крит, за легендою, - це батьківщина Зевса Громовержця; це загадковий минойский лабіринт; це міфи, пов'язані з Ікаром, Дедалом і Тесеєм; це творча майстерня великого художника Ель Греко і іконописця Михайла Дамаскина. Крит - особливий острів, що зберіг свою унікальну самобутність віком понад 8.000 років.
Критський клімат - це блаженство для тіла і душі. Сам Гіппократ визнавав, що навіть повітря на Криті цілющий. Враховуючи чудове стан місцевої екології, можна бути впевненим: це чудове властивість збереглося й донині. Сонячних днів тут більше 300 в році, тому піднесений настрій і умиротворення, здається, розлиті в самій атмосфері.
Безумовно, ціни на відпочинок на Криті, як і вартість будь-якої іншої подорожі, залежать від декількох факторів. У першу чергу, це вибір готелю, в якому ви зупинитеся: тут ви знайдете готелі самих різних категорій, від скромних до найшикарніших. Критські готелі доступні самим різним категоріям туристів. Кожен зможе відшукати тут розваги до душі: відпочинок в комфортних номерах та сервіс вищого класу, морські прогулянки на яхтах, занурення з аквалангом, запаморочливі дискотеки до ранку і яскраві шоу.
 Греція, тури в Грецію, зі Львова, ОСТРІВ КРІТ ЗІ ЛЬВОВА, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУРГреція, тури в Грецію, зі Львова, ОСТРІВ КРІТ ЗІ ЛЬВОВА, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР
Відпочинок на Криті з дітьми так само не розчарує: практично кожен готель має всі умови для того, щоб навіть найменші гості змогли насолодитися своєю подорожжю.
Любителів усамітненого відпочинку чекає величезний вибір різних вілл, розташованих на узбережжі або в горах; побудованих в європейському, грецькою чи середньовічному стилі; класу «люкс» або економічних; розрахованих на велику компанію або сімейний відпочинок на Криті.
Крім цього, тури на Крит, ціни багато в чому залежать від вартості авіаквитків, придбати які на самих вигідних умовах, ви так само можете звернувшись офіс нашої туристичної компанії.
Наші фахівці люб'язно нададуть всю необхідну Вам інформацію що стосується відпочинку на Криті, ціни поїздки, підібравши найвигідніші і максимально відповідають усім вашим запитам тури на Крит.
 Греція, тури в Грецію, зі Львова, ОСТРІВ КРІТ ЗІ ЛЬВОВА, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУРГреція, тури в Грецію, зі Львова, ОСТРІВ КРІТ ЗІ ЛЬВОВА, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР
Відпочинок на острові Крит
Острів Крит на адміністративній мапі складається з областей Лассіті (сама східна частина острова, фешенебельна, з дивовижними пляжами), Іракліон (найбільший адміністративний центр острова, осередок пам'яток), Ретімно (туристичне скарб, де зосереджені безліч церков, венеціанських будиночків, милі вулички) і Ханья.
Ханью іноді називають «Венеція без річок». Цей колоритний критський поліс в давнину був столицею Криту. Тому він зберігає чимало знаків блискучого минулого, які так люблять відкривати для себе відпочиваючі тут. Венеціанський порт - «подарунок» від епохи правління візантійців і венеціанців - є візитною карткою Ханьї. Саме тут, в Ханьї, знімався фільм «Грек Зорба», який став кінематографічним шедевром не тільки Криту, але і всієї Греції: тут настільки традиційні і привабливі місцеві пейзажі та архітектура, що вони були визнані гідними виражати дух цілого народу.
 Греція, тури в Грецію, зі Львова, ОСТРІВ КРІТ ЗІ ЛЬВОВА, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУРГреція, тури в Грецію, зі Львова, ОСТРІВ КРІТ ЗІ ЛЬВОВА, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР
Для туристів в регіоні є маса цікавого. По-перше, це венеціанська фортеця і потужні кріпосні стіни (побудовані в 1540 році). В 6 км від міста Ханья розташований великий порт - один з найбільших в Середземному морі. Вхід в затоку "охороняє" острівець, на якому в минулому венеціанці звели потужну фортецю. Лише в 14 км від Ханьї можна оглянути значні руїни замку венеціанського дворянина, і також оглянути візантійську церкву Святого Георгія, де збереглися фрески XIV століття. Трохи далі на захід (в 40 км) - те, що залишилося від венеціанської фортеці Кастеллі, побудованої на місці античного Кіссама.

Ханья відома чудовими пляжами з безмежними можливостями для морських видів спорту, мальовничій прибережній зоні і археологічними місцями. Любителі піших прогулянок насолодяться походами по дорогах і стежках регіону, що пролягають по зелених схилах, перевалах та долинах, на тлі картин незайманої природи. Пошановувачі скель і гірських пейзажів знайдуть тут безліч можливостей для досліджень. У регіоні живе безліч видів середземноморських птахів, ростуть лікарські трави. Велосипедисти знайдуть тут мальовничі траси для прогулянок, що пролягають в тіні апельсинових дерев, серед яскравих квітів і зелені.
 Греція, тури в Грецію, зі Львова, ОСТРІВ КРІТ ЗІ ЛЬВОВА, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУРГреція, тури в Грецію, зі Львова, ОСТРІВ КРІТ ЗІ ЛЬВОВА, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР
Лассіті - східна частина острова Крит. Основним заняттям її мешканців здавна є сільське господарство і тваринництво. Вигідне географічне положення області дозволяє їй бути беззмінним постачальником ранніх овочів і бананів. Один з найбільш родючих регіонів області розташований на висоті 850 метрів. Плато Лассіті відомо своїм картоплею і смачними яблуками.
Про походження назви говорять дві легенди. Перша відсилає нас до міста Сітіа, назва якого його колишні завойовники - венеціанці - писали La Sitti. Друга версія відноситься до старогрецького слова "λάσιος", означає місце, повне зелені. Столиця округу - місто Агіос Ніколаос, відомий своїм мальовничим портом, зведеним навколо глибокої бухти. Самі крітяни скорочено називають столицю Лассіті "Агіос" ("Святий"). Агіос Ніколаос, поряд з сусідньою Елунда, а також містами Ієрапетра, Сіссі і Сітіа, сьогодні є великими туристичними курортами з великими готельними комплексами, надзвичайними затоками і дивовижними пейзажами. Серед відомих пам'яток цього куточка Криту - Палац Закрос, Агіа Тріади і чудовий монастир Топлос. З кожним роком збільшується число автомобільних доріг, які роблять прогулянки на машині по цій частині Криту не лише приємною а і пізнавальною розвагою.

Агіос Ніколаос розташований на берегах чарівної затоки Мірабелло, найбільший в окрузі. Агіос Ніколаос одним з перших міст на острові Крит став приймати туристів з інших країн, яких приваблювала і приваблює виняткова краса цих місць. Не випадково Аг.Ніколаос славиться панорамними видами. Туристи, які побували тут - можуть похвалитися чудовими фотознімками, яких більше не зробиш ніде.
Місцеві пляжі в розпал сезону стають осередком бурхливого ​​курортного життя, віддалившись ж в глибину острова, можна вдосталь насолодитися заспокійливою атмосферою критського побуту і природи.
Пляжі Ваї прекрасні: дрібний золотий пісок і приємна на дотик галька на північній частині області. На відстані 200 метрів від набережної розташована автостоянка, де можна залишити автомобіль (близько 2.5 євро).
Район надає прекрасні можливості для занять водними видами спорту - бананасейлінг, водні мотоцикли, водні лижі і багато іншого. Бажаючі прогулятися уздовж живописного узбережжя можуть піднятися до обсерваторії, звідки відкривається шикарний панорамний вид на все узбережжя.

Елунда - "мрія поета", розкішний курорт. Сьогоднішня гордість грецького туризму раніше була тихим рибальським селом. В наші дні сюди, на берег бухти Мірабелло, прагнуть приїхати любителі романтичного відпочинку в комфортних умовах: готелі регіону Елунда відрізняються комфортом, а безліч затишних кафе, ресторанів, таверн, дискотек, барів та кафе не дають нудьгувати жодному з відпочиваючих. Опинившись тут, обов'язково подивіться на руїни античного міста Олунта, який пішов під воду, а також побувайте на острівці Спіналонга.
 Греція, тури в Грецію, зі Львова, ОСТРІВ КРІТ ЗІ ЛЬВОВА, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУРГреція, тури в Грецію, зі Львова, ОСТРІВ КРІТ ЗІ ЛЬВОВА, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР
Іракліон на заході межує з Ретімно, на сході - з Лісситі. Північне узбережжя входить в Критське море, а південна частина - в Лівійське. Найбільша гора острова - Псілорітіс (2.456 м), не менш значна гора Діти (2.148 м). Вражаючі гори і кілька рівнин роблять геофізичні особливості регіону унікальними. Найбільше місто префектури носить те ж ім'я - Іракліон. Населення - 127.600 чоловік (це самий густозаселених місто і столиця острова Крит).

У саме місто Іракліон ви не потрапите інакше, ніж через міські ворота: поліс і сьогодні оточений венеціанськими стінами. Опинившись тут, варто оглянути порт з фортецею і стародавню венеціанську башту. Близько бастіону Мартіненго знаходиться могила знаменитого грецького письменника Нікоса Казандзакіса.
Курортна зона Іракліона може бути визнана еталоном морського відпочинку. Лежачі поблизу міста Гувес, Херсоніссос, Сталіда, Амудара і Малія, залучають своєю живою атмосферою сучасних туристичних центрів: веселощі до ранку, маса розваг на будь-який смак і гаманець, клубами, сучасний аквапарком, можливості для шопінгу і гастрономічні витребеньки. Старовинна частина області дбайливо зберігає свою пам'ять за венеціанськими стінами, де ховаються старовинні будинки, мальовничі фонтани і площі. Знаменитий Кносский палац, відомий Лабіринтом Мінотавра, розташований лише в 7 км від міста Іракліон.
Берег Іракліона - ще один "ласий шматочок" для відпочиваючих в цій частині кріта. Агіа Пелагія по правду вважається престижним курортом з розкішним готельним комплексом (Capsis) і розвиненою інфраструктурою. Гувес, в 16 км від Іракліона, - курорт, який зберігає пам'ятки старовинної крітської архітектури. Не менш мальовничі узбережжя Дискос, Стрічка і відомі Коккін Хані. Малія користується популярністю не тільки пляжами, але й мальовничими руїнами минойского палацу. У цьому пляжному калейдоскопі неможливо не згадати грецьку Мекку всіх хіпі - Матала, яка в давнину була портом палацу Фестоса. Саме тут, в Матала, влітку 2011-го року буде проходити Фестиваль хіпі.

Любителі полазити по горах і скелях повинні знати, що там знаходиться ущелина Агіофаранго ("Свята Ущелина"), в минулому - місце притулку пустельників. Сюди можна потрапити на човні, по воді, або по суші. Ще одна прикраса Іракліона - гірська гряда Астерус, що складається з безлічі невисоких гір. Вона носить славу місцевого Святого Афона: аж до минулого століття тут знаходили притулок ті, хто бажав присвятити своє життя служінню Богу.

Ретімно займає центральну частину Криту. Його територія поєднує гірські хребти і приморські села, які обіймають блакитні морські хвилі. Це сама гориста область острова, відома своїми оливками, оливковою олією, тваринництвом і фруктовими садами. У минулому венеціанці побудували тут багато церков, багато з яких і до цього дня зберігають унікальні розписи. Венеціанська церква в монастирі Аркадії являючи собою чудовий приклад венецінской архітектури тієї епохи, символ любові, самопожертви і свободи. У багатьох печерах Ретімно були знайдені експонати епохи неоліту. Ці гірські куточки крітяни використовували для укриття від турків і німців у часи воєн.
У Ретімно безліч мальовничих сіл та археологічних зон. У північній частині області є величезний піщаний пляж протяжністю більше 15 км, також відомі пляжі в Панорм і Балі, Плака, Превелі і Агіа Галини. Опинившись тут, огляньте фортеця Фортецца, яка височіє на мисі.
Відпочинок на Криті різноманітний і дивний. Острів не перестає дивувати, скільки б разів ви не приїхали сюди. Опинившись на його землі, ви зрозумієте, що ніякі багатосторінкові опису не зрівняються навіть з однією годиною, проведеним тут.
 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Зараз на сайті: 1 гість
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber