Верх
____________Головна arrow ПЛЯЖ arrow Туреччина arrow ALL inclusive або як все починалось
ALL inclusive або як все починалось
Туреччина - харчування All inclusive (все включено)Історія улюбленого All Inclusive почалась задовго до того, як наші туристи відкрили для себе чарівний світ Туреччини. Ще у 80-х роках у Туреччині діяла загальноєвропейська система, яка надавала туристам лише сніданок (в кращому випадку ще і обід), а ось розваги і алкогольні напої – все це за додаткову оплату. Звичайно, ми не згадуємо і не хочемо згадувати ці «сумні» часи, адже зараз все з точністю до навпаки – і це важливий пункт, чому багато туристів ставлять галочку «Туреччина» у своєму відпочинку!

 

Хто вперше придумав назву All Inclusive (Все включено) – важко сказати. Але точно відомо, що у тій формі яку ми знаємо її зараз, вона стала використовуватись на океанських лайнерах, які здійснювали круїзи по Карибському морю, десь з кінця 1960 року. Ідея зробити відпочинок без папірців сподобалась багатьом власникам готелів, тим більше, що в ці роки кількість готелів почала стрімко зростати, з’явилась конкуренція, а значить і знаменитий All Inclusive був більш ніж привабливою родзинкою. Туристи вирішили, що краще переплатити 100 доларів при купівлі туру, ніж розраховуватись готівкою в готелі. Лихоманка з заповітними словами All Inclusive (Все включено), навіть розваги, почалась на екзотичних курортах, наприклад на Ямайці у побудованому у 1976 року готелі Negril Beach. Після цього вже майже всі острови Карибського басейну були охвачені цією системою і будь-який поважаючий себе господар готелю зобов’язаний був представити систему Все включено, поруч з стандартним двох- і трьох- разовим харчуванням. Введення подібної системи було ноу-хау, свого роду сенсаційним відкриттям у туризмі. Однак справжню суть All Inclusive набув лише у Туреччині в кінці 80-х років. Туреччина запустила систему Все включено. А та стала такою популярною, що навіть готелі категорії 2* і 3* стали заручниками голодних і вимогливих туристів. Зараз майже 90% готелів Анталії і 50% Мармариса і Бодрума працюють за цією системою. З Туреччиною не можуть змагатись інші країни: туристи які спробували All Inclusive, вже не могли уявити собі відпочинок з розрахунком за додаткові послуги. Так система розповсюдилась на Болгарію, Туніс та Єгипет.
Для готелів перехід на систему All Inclusive – часто дуже важкий, адже за перший рік роботи по такій системі готель може працювати навіть не на нуль, а у мінус. В готелях існують цілі департаменти логістики по вивченню потреб туристів, які уважно слідкуєть, скільки і на яку суму споживають туристи. Також деякі готелі відмовляються від роботи з деякими ринками, тому що представники цих країн споживають занадто багато. Так, наприклад, представники скандинавського ринку споживають більше алкоголю ніж всі інші.
Система All Inclusive використовується у крупних готелях з розвинутою інфраструктурою, великою кількістю анімації впродовж дня, для того щоб туристу було цікаво не лише посмакувати пару смачненьких коктейлів і покупатись у морі. У Європі, не зважаючи на настирливість і вимоги туристів, які так звикли до такої зручної системи, All Inclusive не використовується.
Саме поняття All Inclusive – не лише включені в туристичний пакет харчування і напої (як алкогольні так і безалкогольні), це також безкоштовна анімація, прибирання в номері, деякі ігри та види спорту, в деяких готелях – сауна чи хамам, спортзалі, дитячі клуби і т.д.
І лише в Туреччині винахідливі господарі готелів в умовах величезної конкуренції придумали різні назви All Inclusive, наприклад, Superior All Inclusive (SAl), A’la carte Al, Ultra Al і т.д. Однак ці послуги по суті лише набір додаткових послуг: представлені марочні вина, інші алкогольні напої дорогих марок, можливість відвідати «а ля карт» ресторани, тобто не лише загальним рестораном, а ще і спеціалізованими з кухнею народів світу (найпопулярніші це – мексиканський а ля карт, суші а ля карт, рибний а ля карт і т.д.)
Напевно, в All Inclusive є лише один недолік – до нього дуже швидко звикаєш, і Турецьку Рив’єру вже неможливо уявити без All Inclusive, в яке включений навіть Ваш хороший настрій!

 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber