Верх
____________Головна arrow ПЛЯЖ arrow Греція arrow Греція
Греція

Греція - це рай для туристів з найрізноманітнішими забаганками: вона найкраще підходить для любителів пляжного відпочинку, поціновувачів старовини і класики, а також – це обов'язкова для відвідин країна для всіх, кому цікаво, де народилася західна цивілізація.

Розташована в південно-східній Європі, Греція межує з Болгарією, Албанією, Туреччиною і колишньою югославською республікою Македонією. Балканський півострів, що вміщає Грецію, оточений тисячею маленьких островів, з яких заселено менше двухсот. Греція – переважно гірська країна, її основна площа знаходиться на висоті 1500 метрів над рівнем моря.

Мабуть, ніяка інша нація в Європі не може гордитися такою стародавньою історією, як Греція.

Могутні кікладська, мінойська і мікенська цивілізації процвітали тут ще в 3000 в до н.е. Еволюція великих міст держав, особливо Афін і Спарти між 800 і 600 рр. до н.е., представляє класичну епоху в розвитку грецької цивілізації. При правлінні Перікла Афіни досягли розквіту у всіх сферах, це ера, коли Перікл розпочав будівництво Парфенона, Демокріт читав свої принципи демократії, Софокл написав трагедію «Едіп-цар», а Сократ навчав тих, що слухають премудрощам логіки. Пізніше, під завоюванням міст-держав Олександром Македонським послідувало вторгнення римлян в 205 г до н.е. Греція стала частиною Візантійської імперії в 4 столітті. Потім відбувались Хрестові походи, і, до 1500 року Греція опинилася під владою Туреччини.

Прославлена історія Греції відображена в руїнах і пам'ятниках, які розкидані по всій країні. Нехай Афіни в наші дні і є запорошеним і задушливим містом з величезним населенням, тим не менше, воно не позбулося свого особливого шарму і пишності. Окрім відвідуваних натовпами туристів Акрополя, Парфенона і театру Діоніса, варто відзначити Національний Археологічний музей – скарбницю античних предметів і пам'ятників. Також
рекомендується подивитися Храм Посейдона, що знаходиться в годині їзди від центру Афін.

Південний півострів, Пелопоннес, відомий як своїми живописними видами, так і багатою історією. Він розділений на декілька регіонів (таких, як Лаконія і Ваб), кожний з яких має яскраву індивідуальність. Приїхавши на Пелопоннес, обов'язково відвідаєте міста Корінф і Мікени, чиї історичні визначні пам'ятки представляють безперечний інтерес.

Острова Греції, такі як Кріт, Родос і Кіклади теж дуже популярні серед тих, хто цікавиться історією і туризмом; їх природні умови викликають захоплення. Острів Санторіні, утворений в результаті виверження вулкана тисячі років назад, справляє сильне враження, його столиця Фіра розташовується на самому краю гігантської кручі. У його містах Камарі і Перісса знаходяться унікальні пляжі з чорним і червоним піском, а вид заходу з цього острова захоплює дух. Острів Міконос – це острів розваг, тут Ви знайдете близько 20 піщаних пляжів і безліч барів, що працюють до самого ранку. Цікава також і місцева архітектура, представлена переважно сліпучими білими домами. І звичайно ж, не можна обійти увагою священний острів Ділос (Делос), що знаходиться недалеко від Міконоса, це місце зародження грецької міфології.

На основному материку Греції також розташовуються монастирі Метеори, ще одна визначна пам'ятка, що дозволяє глибше зрозуміти історію розвитку релігії в Греції. Гірська місцевість країни ідеально підходить для треккінга, а гора Парнас біля міста Дельфи пропонує відмінні можливості для гірськолижного спорту.

На півночі країни розташований район Македонія, з другим найбільшим після Афін містом Греції – Салоніки. Місто володіє більш ніж 2300-річною історією, воно було засноване царем Кассандром Македонським і названий на честь сестри Олександра Великого. Місто гордиться своїми пам'ятниками історії, створеними в римський, візантійський і оттоманський періоди. Археологічний
музей також представляє різноманітні експонати, що знайомлять нас з минулими епохами.

Якщо Ви збираєтеся поїхати до Греції вперше, постарайтеся побачити хоч би її столицю – Афіни, з'їздіть до Пелопоннесу і відвідаєте пару островів, таким чином Греція відчинить перед Вами достатню частину своєї краси, щоб Ви захотіли повернутися сюди знову.

 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Зараз на сайті: 1 гість
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber