Верх
____________Головна
КАРНАВАЛЬНА ІТАЛІЯ - В'ЯРЕДЖО ТА ВЕНЕЦІЯ
 🇭🇺 Угорщина 🇮🇹 Італія

КАРНАВАЛ,ВЕНЕЦІЯ,ТУРИ В ІТАЛІЮ,2023, тури зі Львова, АЛЬТАН

Отримайте унікальні та незабутні враження!

 ❌ Без нічних переїздів

У вартість туру входить 2 екскурсії:

по Любяні та Венеції

 

6 днів  13 038 грн

  Ранковий виїзд зі Львова і вечірнє прибуття у Львів

 

лютий

1

13 038


День 1-й
07:00 - збір групи на ж/д вокзалі м. Львів.
07:30 - виїзд зі Львова.
Можливість приєднатися до групи по маршруту.
    Перетин кордону.  
    Угорщина - країна з багатою, унікальною історією. Розташована в самому центрі Європи.
    Прибуття до Будапешта.
    При швидкому проходженні кордону пропонуємо прогулянку по Дунаю на кораблику (дор. - 1269* гривень, діти до 11.99 років - безкоштовно) - під час екскурсії перед Вами відкриється панорама, яка вважається частиною Всесвітньої культурної спадщини: 9 мостів через Дунай, фортечна гора з Королівським палацом, а також набережна у святковій ілюмінації.
    Переїзд та поселення в транзитний готель.
    Ніч в готелі. 
 
 День 2-й
    Сніданок
.
    Виселення з готелю.
    Переїзд до Італії, у місто Трієст – улюбленого курорту австро-угорських імператорів.
    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    Оглядова екскурсія містом ( 744* гривень). Місто одне з найгарніших на Адріатичному узбережжі. Площа Єдності, палац Піттері, будинок Уряду та палац Моделло – одні з найцікавіших архітектурних пам’яток міста.
    Екскурсія до Замку Мірамаре ( 875* гривень). Палац на узбережжі побудований за правління австрійських імператорів, місце де блакитне море поєднується з архітектурою і чудовою природою.
    Переїзд та поселення в готель.
    Ніч в готелі. 

  День 3-й
    Сніданок.
    Виселення з готелю.
    Переїзд до Флоренції (УВАГА! Пересування по місту здійснюється громадським транспортом! Квиток оплачується додатково).
    Вас чекає перше знайомство зі столицею Тоскани.
    Під час пішохідної екскурсії по Флоренції (у вартості туру) Ви дізнаєтеся факти і секрети більш ніж двотисячолітньої історії міста, від заснування в епоху Римської імперії до найважливіших подій 15-го століття і наступних століть. Архітектурна трійця Домського Собору, Баптистерій з його «Брамою Раю» і Дзвіницею Джотто вразить Вас своєю монументальністю і пишністю. Старий Палац - символ міської влади, лоджія ланчі - музей скульптури просто неба, Старий Міст зі своєю сімсотрічною історією, все це стане передмовою до теми історії міста і його скарбів.
    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    «Шедеври навіки» ( 1138* гривень + вх. квиток). Галерея Уфіці - це один з найстаріших музеїв у світі і серце культурної спадщини Італії. Джотто, Боттічеллі, Леонардо да Вінчі, Рафаель, Мікеланджело (саме в Уффіці зберігається знамените тондо із зображенням Святого сімейства - єдиний великий мальований твір шаленого скульптора крім Сикстинської капели), Караваджо, Тіциан... Імена, що примушують завмирати в солодкому передчутті серця цінителів прекрасного. Не кажучи вже про чудові зразки мистецтва Античності, а також творах (кращих творів!) художників французьких, німецьких голландських, фламандських... Кращі художники, кращі твори.
    «Незабутня Флоренція» ( 919* гривень). Ми побачимо найпопулярніший музей Флоренції - Галерею Уфіці. Далі побачимо міст Понте Веккьо, що пролягає через річку Арно, а також  насолодимось видом на саму ріку. Палаццо Пітті або Галерея Пітті — палац та галерея мистецтв, найбільший з флорентійських палаццо, що нині існують. Побуваємо на вулиці Мікеланджело, та зможемо насолодитись видом на місто з Оглядового майданчика Мікеланджело. Завершувати нашу екскурсію буде історія садів Боболі - парк у Флоренції доби Ренесансу.
    «Загадкова Піза» (дор. - 1575* гривень, діти до 11.99 років - 1138* гривень). Місто Піза - одна з прекрасних перлин регіону Тоскана - у багатьох туристів асоціюється, в першу чергу, з відомою в усьому світі «падучою вежею». Зрозуміло, ця дивовижна будова є візитною карткою міста, однак крім міської дзвіниці в Пізі є на що подивитися. Наприклад, відвідуючи Пізу, варто потрапити на Площу Чудес (Piazza dei Miracoli), що є домом для таких пам'яток як Пізанський собор (Duomo di Santa Maria Assunta) і баптистерій (Battisterio), а також монументальне кладовище (Camposanto Monumentale).
    Поселення в готель.
    Ніч в готелі. 


 День 4-й
    Сніданок.
    Виселення з готелю.
    Переїзд до міста В'яреджо.

    Саме тут буде відбуватись юбілейний 150 Карнавал, ми зможемо побувати на відкритті фестивалю, подивитись парад кораблів, маскарад.
    Вхідні квитки оплачуються додатково (дорослі - 963 гривень, діти - 744 гривень). 
    Переїзд та поселення в готель.
    Ніч в готелі.

  День 5-й
    Сніданок.

    Виселення з готелю.
    Переїзд до Венеції, де на нас чекатиме зустріч з Венеціанським карнавалом. На нас чекає театралізоване вуличне шоу.

    Відправлення на кораблику до Венеції + в'їзд в туристичну зону ( 1313 гривень у дві сторони).
    Екскурсія оглядова по Венеції (у вартості туру).

    Ось вона, казкова Венеція, велична і зваблива, як дорогоцінна чаша в безодні вод... Колись була одним з найвпливовіших міст в Європі і називалася «королевою Адріатики». 118 островів, 160 каналів, 400 мостів... Краще за все гуляти по Венеції пішки, переходячи через мости. Ультра відоме місто-музей що не тоне, Венеція тепер живе і дихає для туристів, режисерів, художників... Венеція - казкове місто на воді, де замість вулиць - канали, а замість звичних мешканців мегаполісу автомобілів і мотоциклів - вапаретто і гондоли. Венеція - дивне і незрозуміле місто в світі...
    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    Романтичну прогулянку на гондолі (дор. - 1138* гривень, діти до 11.99 років - 919* гривень). Щоб отримати справжнє задоволення від перебування в Венеції, радимо прогулятися по місту на гондолі. Цей традиційний човен має дуже давню історію, але досі користується шаленою популярністю. Саме з гондол відкриваються кращі краєвиди на пам'ятки Венеції і «місто-на-воді» розкривається повністю.
    Екскурсія по Гранд-Каналу - головній вулиці Венеції ( 1575* гривень). Ви не пошкодуєте, що вибрали дану прогулянку, це найкращий спосіб познайомитися з самими романтичними місцями Італії і насолодитися найкрасивішим водним шляхом у світі! Вам необхідно влаштуватися в затишному вапоретто і зануритися в історичну атмосферу Венеції і милуватися надзвичайно красивими видами на місто і його незрівнянну архітектуру. Весь шлях по цьому каналу усипаний витонченими зразками пишних епох бароко і ренесансу. Найпрекрасніші, найпоказовіші палаци Венеції знаходяться саме тут, на Гранд-Каналі, де раніше жили найбагатші з багатих, де кожен будинок - світове ім'я - будинок Дездемони, Палаццо, де знімав поверх Байрон, або де поселили Джордано Бруно, десь тут провів залишок своїх днів Ріхард Вагнер. Ми побачимо ці палаци, повільно пропливають ланцюжком перед поглядом, з борта приватного катера-таксі (пішки неможливо), і ви зрозумієте, чому Венецію називають найдивовижнішим містом світу. Під час прогулянки у вас буде відмінна можливість зробити безліч чудових фотографій.
    Переїзд в готель.
    Ніч в готелі. 

 День 6-й
    Сніданок
    Виселення з готелю.
    Переїзд до Львова.
    Перетин кордону.
    Вечірнє прибуття до Львова.  
 

* ціна може змінюватись зі зміною комерційного курсу валют


ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ НЕ ВІДПОВІДАЄ ЗА РОБОТУ МИТНИХ І ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ А ТАКОЖ ЗА КОРКИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ.
 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber