Верх
____________Головна
КАРНАВАЛЬНА ВЕНЕЦІЯ
🇭🇺 Угорщина 🇸🇮 Словенія 🇮🇹 Італія 
КАРНАВАЛ,ВЕНЕЦІЯ,ТУРИ В ІТАЛІЮ,2023, тури зі Львова, АЛЬТАН
Cтворюйте спогади, які залишаться на все життя!

 ❌Без депозитів на екскурсії
❌ Без нічних переїздів

У вартість туру входить

2 екскурсії:
по Любляні та Венеції

5 днів від 10 457 грн

Ранковий виїзд зі Львова і вечірнє прибуття у Львів   

 

лютий

2

 9
  16

10 894

10 457

10 457


День 1-й
07:00 - збір групи на ж/д вокзалі м. Львів.
07:30 - виїзд зі Львова.
Можливість приєднатися до групи по маршруту.
    Перетин кордону.  
    Угорщина - країна з багатою, унікальною історією. Розташована в самому центрі Європи.
    Прибуття до Будапешта.
    При швидкому проходженні кордону пропонуємо прогулянку по Дунаю на кораблику (дор. - 1269* гривень, діти до 11.99 років - безкоштовно) - під час екскурсії перед Вами відкриється панорама, яка вважається частиною Всесвітньої культурної спадщини: 9 мостів через Дунай, фортечна гора з Королівським палацом, а також набережна у святковій ілюмінації.
    Переїзд та поселення в транзитний готель.
    Ніч в готелі. 
 
 День 2-й
    Сніданок.

    Виселення з готелю.
    Переїзд до Словенії.
    Екскурсія «Моя мила Любляна» (у вартості туру).
    Любляна - невелике, але дуже красиве європейське містечко, розташоване на обох берегах річки Любляниці. Вузькі вулички, є пішохідною зоною в Любляні, чудово гармонують з ексклюзивними бутиками та приємними кафе, створюючи неповторний колорит південнослов'янських міст. Під час екскурсії ви познайомитеся з історією та архітектурою словенської столиці. Ви прогуляєтеся по берегу річки Любляниці, дізнаєтеся легенду міста і побачите багато пам'яток: площа Пресерни, собор Святого Миколая, три мости, дракони і шевський міст, монастир хрестоносців, будівля національної університетської бібліотеки, палац філармонії та багато інших.
    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    «Озеро Блед - символ Словенії і перлина серед Альпійських курортів» (дор. - 1357* гривень; діти до 11,99 р. - 113* гривень), посередині якого знаходиться острівець з дзвоном бажань. Над озером видніється середньовічний замок, заснований в одинадцятому столітті, а з оглядового майданчика можна побачити Тріголов (2864 м), найвищу гору в словенських Альпах. Дістатися до острова ви зможете на човні, словенці називають "Плетньов". До речі, озеро Блед - це єдине місце, де можна зустріти «Плетньов». Перший човен, кажуть, був спущений на воду озера в 16-му столітті, і його вигляд практично не змінився більш ніж за чотири століття. З того часу Плетньов - невіднятний атрибут на озері Блед. А завдяки мальовничим околицям і острову з піднесеною над ним церквою що, немов зійшла зі сторінок книги казок, Блед вже давно здобув собі широку популярність.
    Водна прогулянка на острів Блед ( 1050* гривень) – невеличкий шматочок суші, що настільки гармонійно вписався в тутешні красоти, вважається єдиним природним островом Словенії. На острівці уміщається всього кілька будівель, найвизначнішою з яких,  є Церква Успіння Марії, що  як і вся місцевість, овіяна легендами та повір’ями. Дістатися до острова ви зможете на човні, який словенці називають "Плетньов".
    Переїзд до Італії.
    Поселення в готель.
    Ніч в готелі.

  День 3-й
    Сніданок.

    Виселення з готелю.
    Переїзд до Венеції.
    Ось вона... Карнавальна Венеція... Пропонуємо поринути в атмосферу свята, і стати учасником одного з найвідоміших карнавалів світу – Венеціанського.
    Відправлення на кораблику до Венеції + в'їзд в туристичну зону ( 1313* гривень у дві сторони).
    Екскурсія оглядова по Венеції (у вартості туру).

    Ось вона, казкова Венеція, велична і зваблива, як дорогоцінна чаша в безодні вод... Колись була одним з найвпливовіших міст в Європі і називалася «королевою Адріатики». 118 островів, 160 каналів, 400 мостів... Краще за все гуляти по Венеції пішки, переходячи через мости. Ультра відоме місто-музей що не тоне, Венеція тепер живе і дихає для туристів, режисерів, художників... Венеція - казкове місто на воді, де замість вулиць - канали, а замість звичних мешканців мегаполісу автомобілів і мотоциклів - вапаретто і гондоли. Венеція - дивне і незрозуміле місто в світі...
    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    Романтичну прогулянку на гондолі (дор. - 1138* гривень, діти до 11.99 років - 919* гривень). Щоб отримати справжнє задоволення від перебування в Венеції, радимо прогулятися по місту на гондолі. Цей традиційний човен має дуже давню історію, але досі користується шаленою популярністю. Саме з гондол відкриваються кращі краєвиди на пам'ятки Венеції і «місто-на-воді» розкривається повністю.
    Екскурсія по Гранд-Каналу - головній вулиці Венеції ( 1575* гривень). Ви не пошкодуєте, що вибрали дану прогулянку, це найкращий спосіб познайомитися з самими романтичними місцями Італії і насолодитися найкрасивішим водним шляхом у світі! Вам необхідно влаштуватися в затишному вапоретто і зануритися в історичну атмосферу Венеції і милуватися надзвичайно красивими видами на місто і його незрівнянну архітектуру. Весь шлях по цьому каналу усипаний витонченими зразками пишних епох бароко і ренесансу. Найпрекрасніші, найпоказовіші палаци Венеції знаходяться саме тут, на Гранд-Каналі, де раніше жили найбагатші з багатих, де кожен будинок - світове ім'я - будинок Дездемони, Палаццо, де знімав поверх Байрон, або де поселили Джордано Бруно, десь тут провів залишок своїх днів Ріхард Вагнер. Ми побачимо ці палаци, повільно пропливають ланцюжком перед поглядом, з борта приватного катера-таксі (пішки неможливо), і ви зрозумієте, чому Венецію називають найдивовижнішим містом світу. Під час прогулянки у вас буде відмінна можливість зробити безліч чудових фотографій.
    Переїзд в транзитний готель.
    Ніч в готелі.

 День 4-й
    Сніданок

    Виселення з готелю.
    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    Екскурсія в Трієст ( 1575* гривень). Одне з найгарніших міст Адріатики.  Трієст був окрасою Австро Угорської імперії. Площа Єдності, палац Піттері, будинок Уряду та палац Моделло – одні з найцікавіших архітектурних пам’яток міста.  
    Екскурсія до Замку Мірамаре ( 875* гривень). Палац на узбережжі побудований за правління австрійських імператорів, місце де блакитне море поєднується з архітектурою і чудовою природою.
    Переїзд та поселення в транзитний готель.
    Ніч в готелі.

 День 5-й
    Сніданок.

    Виселення з готелю.
    Переїзд до Будапешта.
    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    «Будапешту шик та блиск» ( 832* гривень). Пропонуємо ближче оглянути найвідомішу, найдовшу будівлю Будапешту - Парламент. Коли бачиш цю будівлю вперше, рівень емоцій звичайно зашкалює. Будівля Парламенту - найбільша в Угорщині; в ньому 691 приміщення, 29 сходів і 10 дворів. Всередині будівлі знаходиться невеликий музей парламенту.
    Далі ми відвідаємо головний храм Будапешта - Базиліка св. Іштвана.
    Дуже красивий храм в стилі ренесанс. Один з найбільших храмів в Угорщині. Купол базиліки видно здалеку і тому обов'язково підніміться на оглядовий майданчик, дуже приголомшливі види на Будапешт! Серцем Будапешта є вулиця Ваци, яка йде від площі Воросмарті до мосту Елізабет. Вулиця набула такого статусу в середині 19 століття коли початкові невеликі будівлі і маленькі магазинчики були замінені будівлями в стилі неокласицизму та еклектики. Тут розташовані найфешенебельніші житлові будинки, великі універмаги, розкішні готелі і міжнародний торговий центр, що робить вулицю Ваци ще одним символом Будапешта. Далі наша прогулянка по вулиці Корзо. У перекладі з італійської - місце для прогулянок. Якщо потрапити сюди з Липової алеї, то натрапите на спеціальний туристичний ліхтар-вказівник. Тут, в серці історичного центру, багато кафе - «Вертеп», «Кактус», «Корзо10» і невеликих магазинчиків.
    Переїзд до України.
    Перетин кордону.
    Вечірнє прибуття до Львова.

Вартість туру включає:
 -
Проїзд автобусом єврокласу
 - Супровід керівником групи
 - Проживання по маршруту: готель 3*
 - Харчування - сніданки
 -  Оглядові екскурсії по містах:Любляна та Венеція 
 - Страхування 

 Додатково оплачується:
 - Проїзд в громадському транспорті
 - Факультативні екскурсії
 - Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
 - Особисті витрати (обіди, вечері, та інше)
 - City tax - від  132* гривень до 307* гривень (місцевий податок, оплачується в автобусі керівнику групи за вимоги готелю)
 - Обов'язкова доплата за оренду радіоприймача з навушниками для екскурсій - 88* гривень/день (оплачується в автобусі керівнику групи)
 
 

* ціна може змінюватись зі зміною комерційного курсу валют


ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ НЕ ВІДПОВІДАЄ ЗА РОБОТУ МИТНИХ І ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ А ТАКОЖ ЗА КОРКИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ.
 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Зараз на сайті: 1 гість
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber