Верх
____________Головна arrow Знижки на тури по Європі arrow «Прага: місто, яке обрало Мене»
«Прага: місто, яке обрало Мене»

ПРАГА, ТУРИ В ПРАГУ, ЧЕХІЯ, куди поїхати на вихідні недорого, тур у ПРАГУ, туристичні фірми Львова, АЛЬТАН

Німеччина, Польща, Чехія

 Тур без нічних переїздів

 

 3 дні - 4648 грн*

 при купівлі екскурсії у Дрезден - 1411 грн

 

 

вересень
жовтень листопадгруденьсічень
 9, 16, 23, 30
7, 14, 21, 28
4, 11, 18, 25
2, 9, 16, 23, 30

Вартість туру
  112 €
Аудіогід2€/день (оплачується в автобусі керівнику групи)
Екскурсія в Дрезден34€/29€
City tax 2€ з особи/доба

 

ОПЛАТА ЛИШЕ У ГРИВНІ ПО КОМЕРЦІЙНОМУ КУРСУ НА ДЕНЬ БРОНЮВАННЯ.
Ціни позначені  у валюті лише з інформаційною метою і до реклами не відносяться.

* Прохання при кожному замовленні курс уточнювати.

 

 День 1
    07:00 - збір групи на з/д вокзалі.
    07:30 - виїзд групи зі Львова.  
    Перетин кордону.
    Прибуття до Кракова.

    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    Пропонуємо оглядову екскурсію по місту Краків (екскурсія з гідом - 16€, лиш трансфер в центр міста - 10€). Краків - колишня столиця Польщі, одне з найпрекрасніших міст Європи. Саме тут знаходиться найбільша кількість архітектурних пам'яток країни. Історичний центр Кракова внесений до ЮНЕСКО списку Всесвітньої культурної спадщини. Під час екскурсії Ви відвідаєте середньовічне Старе місто з головною площею і залишками укріплень XV ст., побачите будівлю Ягеллонського університету, заснованого в 1364 р., - одного з найбільших в Європі центрів науки і освіти, а всі дороги в Кракові ведуть до Ринкової площі, яку оточують чудові кам'яниці та палаци, колишні торгові ряди (Сукенніце). Головна святиня Кракова, в якій знаходиться один з найбільших і найкрасивіших готичних вівтарів Європи, - Маріацький костел, пам'ятник архітектури XIV ст. З його вежі щогодини лунає сигнал, який є музичним символом Кракова.
    «Казімеж - єврейський квартал» (19€). Під час цієї екскурсії ми запросимо Вас в історичний, єврейський район Кракова, як кажуть краків'яни: «На Казімєж». Сьогодні це місце кипить життям, бувши культурним центром Кракова з кафетеріями, пабами, маленькими антикварними крамницями - всі вони надзвичайно майстерно прикрашені. Це модне місце сьогодні, оточують історичні будівлі - свідки колишнього процвітання Казімєжа, а пізніше-трагічного періоду німецької окупації і зачисток тутешнього населення під час Голокосту. У цьому місці велися знімання відомого фільму Стівена Спілберга «Список Шиндлера».
    Екскурсія в Вавель (21€) - найкращий пам'ятник ренесансної культури, який був створений найвідомішими європейськими майстрами. Саме в цьому замку зібрана унікальна колекція гобеленів і найдорожча колекція східного мистецтва.
    За наявності вільного часу пропонуємо трансфер в ТЦ "ІКЕА" (10€).

    Переїзд в транзитний готель на території Польщі.
    Пізнє поселення в готель.
    Ніч в готелі.

День 2
    Сніданок.
    Звільнення номерів.
    Переїзд до Дрездена.

    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    Рекомендуємо екскурсію в Дрезден - столицю Саксонії (дор. - 34€ / діти до 11.99 років - 29€). Своїх відвідувачів Дрезден заворожує блискучим і захопливим поєднанням традицій і сучасності. Прогулюючись по центру міста, з його колишньою резиденцією саксонських курфюрстів королів, видом на чудовий ландшафт Ельби, ти відчуєш неповторний шарм «Флоренції на Ельбі» - міста мистецтва, старовинної витонченої архітектури, величезних музейних колекцій, оркестрів і хорів зі світовим ім'ям.
    Одна з найкрасивіших екскурсій Саксонська Швейцарія (24€), що дозволяє Вам познайомитися з таємничим прикордонним районом Богемії і Саксонії, який завдяки своїй унікальній природі, химерними скелями, водоспадами, річками, приголомшливими фортецями, оглядовими майданчиками і затишними селами не випадково отримав назву Саксонська Швейцарія.

    Переїзд до Праги (УВАГА! Пересування по місту громадським транспортом!).

    Оглядова екскурсія «Вуличками Старого міста» (у вартості туру).
    Ця екскурсія дозволить Вам в короткий час ознайомитись з історичними районами Праги та її чудовими пам’ятками архітектури. Ви пройдетесь лабіринтами Вулиць Старого міста, і побуваєте у найкрасивіших місцях міста: на Вацлавській та Староміській площах, на Карловому мості. Ви побачите відомий Орлой - празькі куранти, Тинський храм, будинок, де народився письменник Франц Кафка. На Карловому мості, торкаючись до скульптури Яна Непомуцького, Ви загадаєте бажання, котре, згідно з переказами, обов’язково здійсниться (~2 год.).
    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    Прогулянка по Влтаві (31€). Після прогулянок по історичній Празі ми дійдемо до берега Влтави, де Вас буде очікувати зручний катер з кондиціонером. Вам запропонують довгоочікуваний  аперитив та шведський стіл з широким вибором холодних закусок та гарячих страв. Під цікаві розповіді гіда Ви поринете у двогодинну прогулянку Влтавою, любуючись неймовірною красою історичних пам’ятників та будівель на берегах, таких як Рудольфінум, Карлів міст, величний Празький замок, Національний театр, Вишеград та ін.
    Екскурсія «Пивними дорогами Праги…» (дор. - 24€; діти до 11,99 років без дегустації пива - 19€). Можливість відвідати знамениті пивні та послухати історії про них, і подивитись як варять пиво. І звісно, ми продегустуємо декілька видів найсмачнішого пива Праги. Запрошуємо!

    Поселення в готель.
    Ніч в готелі.

День 3

    Сніданок.
    Звільнення номерів.

    Факультативно: Екскурсія Празьким Градом (19€). Празький Град  — найбільша фортеця Чехії, що простягається уздовж вершини пагорба на лівому березі Влтави. Це великий історико-культурний центр країни, заснований ще у 9 столітті. Ви побачите Градчанську площу, Шварценберзький та Лобковіцький палаци, Штернбергський палац і чудовий архієпископський палац 16 століття, Терезіанський палац, Королівський сад. Всередину Граду з Градчанської площі ведуть парадні ворота, біля яких виставлена почесна варта, з якими так полюбляють фотографуватися туристи. Далі, у другий двір, ведуть барокові ворота Матіаша. У третьому дворі — найдавнішій частині Граду — знаходиться відомий кафедральний собор Св. Віта !!! Ця приголомшлива готична споруда вважається «візитною карткою» міста, а його найстаровинніша частина, каплиця Св. Вацлава, в якій у 932 році був похований «народний чеський святий», великим центром паломництва!!!

    Виїзд в напрямку українського кордону.
    Нічне прибуття до Львова.


У вартість туру входить:
Проїзд автобусом єврокласу
Супровід керівником групи
Проживання по маршруту: готель 3*
Харчування - сніданки
Оглядова екскурсія по Празі
Страхування


У вартість туру не входить:

    Обов'язкова екскурсія: «Дрезден - столиця Саксонії» (34€/29€)
    Ця екскурсія є обов'язковою при бронюванні туру за акційною ціною. Якщо тур придбаний за стандартною ціною, обов'язкова екскурсія не оплачується
    Проїзд в громадському транспорті
    Факультативні екскурсії
    Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
    Особисті витрати (обіди, вечері, та інше)
    City tax - 2€ з особи/доба
    Обов'язкова доплата за оренду радіоприймача з навушниками для екскурсій - 2€/день (оплачується в автобусі керівнику групи)

    З 2017 року почав діяти безвізовий режим. Для поїздки у 34 європейські країни Громадянам України слід мати лише біометричний паспорт.

 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02
Зараз на сайті: 1 гість
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber