Верх
____________Головна arrow АВТОБУСНІ ТУРИ arrow Гарантовані тури arrow «Прогулянка по Швейцарії»
«Прогулянка по Швейцарії»

швейцария, тури в Швейцарію, Зальцбург, Женева, Цюріх, Відень, зі Львова, Альтан, туристична фірма

Австрія, Угорщина, Швейцарія
 

 

6 днів - 17470 грн*

 

 * При замовленні вартість туру прохання уточнювати.

 
грудень
січеньлютий  
 27, 28
2, 16,
12
  
 

ОПЛАТА ЛИШЕ У ГРИВНІ ПО КОМЕРЦІЙНОМУ КУРСУ НА ДЕНЬ БРОНЮВАННЯ.
Ціни позначені  у валюті лише з інформаційною метою і до реклами не відносяться.

Прохання при кожному замовленні курс уточнювати.

 Вартість туру
398 €/418Є
 Аудіогід2€/день (оплачується в автобусі керівнику групи)
  
   

 

У турі відвідаємо: Угорщину (Будапешт, Егер, Егерсалок), Австрію (Відень, Зальцбург, Зальцкаммергут, Гельштат), Швейцарію (Цюрих, Люцерн, Берн).


День 1-й
    06:30 - збір групи на залізничному вокзалі у м. Львів.
    07:00 - виїзд зі Львова до Угорщини.
    Угорщина - країна з багатющою, унікальною історією. Розташована в самому центрі Європи.
    Прибуття до Будапешта.

    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    Пропонуємо прогулянку по Дунаю на кораблику (дор. - 29€, діти до 12.99 років - безкоштовно) - під час екскурсії перед Вами відкриється панорама, яка вважається частиною Всесвітньої культурної спадщини: 9 мостів через Дунай, фортечна гора з Королівським палацом, а також набережна у святковій ілюмінації.
    Вечірні купальні в м. Будапешт (супровід керівника група + громадський транспорт + вх. квиток 41€).
    Поселення в готель.
    Ніч в готелі.


 День 2-й
    Сніданок.
    Звільнення номерів.
    Переїзд до Відня.
    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    Екскурсія по місту «Розкішний Відень» (20€) - столицю блискучої імперії, місто палаців і величних площ, мальовничих вуличок і численних скверів. Відень - стародавнє місто з гучним ім'ям, яке пробуджує мрії. Тут творили великі композитори: Бетховен, Моцарт, Гайдн, Штраус. Тут завжди звучить вальс, а знамениті віденські бали потрясли вже не одне покоління людей. Відень ... Пишний і помпезний, легковажний і веселий... І всі ці епітети абсолютно справедливо підходять до одного з найкрасивіших міст світу. Відень багатоликий і багатогранний, і кожен лик і кожна грань - прекрасні. Під час автобусно-пішохідної екскурсії побачите парадну вулицю Рінгштрассе, Віденську оперу, Парламент, диво середньовічної архітектури - кафедральний собор Св. Стефана, Кернтнерштрассе.
    Імператорський палац Шонбрунн (11€ трансфер) це літня резиденція австрійських імператорів і улюблений палац Марії Терезії.
    «Легенди Відня» (20€) - це прогулянка по вузьких середньовічних вуличках міста, які оповиті легендами. Початок у Собору св. Стефана - легенди, які пов'язані з Собором, також будинок, в якому проживав знаменитий австр. композитор - В. А. Моцарт, далі можна побачити будинок, де зображена фреска 16 ст., на якій корова грає в шахи, і потім на вул. Шойнлатернегассе- легенда про Василіска, далі побачимо затишний дворик монастиря св. Хреста, далі грецький квартал і музиканта Августина, грецьку Церкву, єврейський квартал, і закінчується екскурсія біля годинника що танцює - ANKER UHR.
    Ринг (Ringstrasse) - бульварне кільце в Відні (20€). Ратуша, біржа, університет, державна опера, Бургтеатр, парламент, музеї - Рінгштрассе привертає до себе увагу туристів своїми чудовими будинками, парками та іншими пам'ятками. Ринг являти собою підкову, обидва кінці якої виходять до каналу, таким чином набережна як би замикає ринг. Під час автобусно-пішохідної екскурсії ми також побачимо найвеселіший будинок Відня - Будинок Хундертвассера. В кінці відвідаємо Палац Бельведер - одну з головних визначних пам'яток Відня.
    Золота скарбниця Габсбургів (20€ + вх. квитки оплачуються додатково) - музей, який без сумніву можна назвати одним з кращих у світі зборів християнських реліквій. У 21 приміщенні виставлені світські та церковні цінності, прикраси та сувеніри, які перебували у власності Габсбургів. У «світській частині» скарбниці зберігаються безліч парадного світського одягу, коронаційного одягу, гербові накидки, найбільший оброблений смарагд у світі, імператорські корони та інші цінності.
    У «церковній частині» Ви можете побачити Святий Грааль, Спис Долі, той самий яким був убитий Христос на хресті, ріг єдинорога, який вважався сильною протиотрутою і магічним засобом захисту від найманих вбивць, і ще багато цікавих і захопливих предметів.
    Нічний переїзд до Цюриха.


  День 3-й   
Прибуття до Цюриха.
    Оглядова екскурсія по місту (у вартості туру).
   
Цюрих - це не тільки швейцарський мегаполіс, відомий своїми численними банками і фондами (навіть його назву «Zu Reich» - "занадто багатий", ніби, говорить про це). Це мальовниче місто, що омивається прозорими водами річки і озера (вода в яких питна!), Дуже жвавий і з багатою культурною спадщиною. Цюрих здатний завоювати і підкорити будь-якого туриста, від традиціоналіста, у якого перехопить подих від пейзажів Старого міста на тлі пагорбів і гір, до сучасного мандрівника, який знайде тут тисячі стильних кафе, барів, ресторанів і масу розваг.
    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    Екскурсія «Старе Місто Цюриха» (дор. - 20€; дыти до 11,99 р. - 15€) -
одне з найзатишніших і колоритних місць в місті, яке розташовується між Банхофштрассе і річкою Ліммат. У цьому місці можна знайти старі будівлі XI століття, розписані стіни і багато квітів на вікнах. Цікаво, але раніше у будинків не було номерів, а були свої індивідуальні імена, але ситуація змінилася після приходу військ Наполеона, які не могли запам'ятовувати складні німецькі слова.
   
Тут розташовуються собор святого Петра з найбільшим циферблатом в Європі і Фраумюнстер - головні церкви міста. В одному з провулків під склом укриті залишки римських лазень. Для туристів тут збудовано безліч елітних магазинів з дорогими брендами і ресторанів. Багато антикварних та сувенірних магазинів знаходиться в одному з найстаріших районів Цюриха - в Шіпсре. На березі озера посаджено прекрасний парк Цюріххорн, в якому є пляж, зони для пікніка, кафе.
    Переїзд до готелю.
    Поселення в готель (район міста Цюрих).
    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    «Люцерн - Швейцарія в мініатюрі» (дор. - 26€; діти до 11,99 р. - 21€ з екскурсією; 16€ лише трансфер) -
один з 10 найбільш відвідуваних туристами міст світу розташований на березі чарівного озера 4 лісових держав (Vierwaldstättersee), там де витікає річка Ройс. Знамениті криті дерев'яні мости, прикрашені картинами, пишне внутрішнє оздоблення католицьких церков з приголомшливою акустикою і старовинними органами, що збереглася з 16 століття кріпосна стіна і висічений в скелі пам'ятник вмирущому левові, все це приваблює щорічно до 5 мільйонів туристів, які залишають до 1 мільярда франків на рік в місто з населенням 67000.
    «Рейнський водоспад - природна перлина Швейцарії» (екскурсія з гідом - 41€, лиш трансфер - 26€).
Рейнський водоспад є найпотужнішим водоспадом в Європі. Вода падає з висоти 25 метрів, а ширина водоспаду досягає 150 метрів. У будь-який час року, в сонячну погоду в тумані водних бризок над водоспадом ширяє дивовижна веселка. Німецький поет-романтик побачивши Рейнський водоспад так описував свої почуття: "О, мандрівник, будь обережний і тримай своє серце міцно в руках! Я майже втратив своє від радості споглядання потужної гри величезних мас води!".
    «Штайн-ам-Райн  - казкове місто із картинки» (21€) -
це чарівне маленьке швейцарське містечко, що розташувалось на березі річки Рейн, що з німецької буквально перекладається як «камінь на Рейні». Шарм і краса цього місця не залишать байдужими навіть найвибагливішого гостя, адже тут досі витає дух середньовіччя. Колоритні фахверкові будиночки, вузенькі вулички, барвисті фрески, мовчки розповідають історію міста та його жителів. А на березі Рейну збереглися будівлі чоловічого монастиря Св. Георгія, заснованого в 1007 році, з діяльності якого і починалася історія Штайн ам Райн. У цьому місті повною мірою відчувається неповторна атмосфера минулих століть, над якою час не владний.
    Повернення в готель.
    Ніч в готелі.

  День 4-й
        Сніданок.
    Звільнення номерів.
    У вільний час пропонуємо екскурсію:
    «Поїздка в саме серце Швейцарії - Берн та Женева» (дор. - 80€; діти до 11,99 р. - 60€).
Побувати у Швейцарії і не відвідати його столицю - Берн, просто непробачно. Берн - це серце Швейцарії. Не тільки тому, що це політичний і дипломатичний центри. Місцеперебування самого міста знаходиться в самому фокусі Швейцарії.
    У жодній екскурсії по Берну це чарівне місто не розкриває себе повністю. Але достатньо всього пари годин на оглядовій екскурсії, щоб закохатися в нього і відчути ту ж радісну легкість, з якою ходив по цьому місту професор Плейшнер. Сад троянд, бернський зоопарк з ведмедиками, мальовничі тераси, приголомшливої краси будівлі Ратуші, собору Петра і Павла, величного Мюнстера... Чесне слово, в Берні стільки всього цікавого, що скільки не виділи часу на його огляд - все буде мало.
    Ви побачите найбільше альпійське озеро та інші «візитні картки» міста на насиченій оглядовій екскурсії. А також  головні вулиці, площі, фонтани, палаци і дворики Женеви. Дізнаєтесь історію міста від заснування до наших днів, місцеві легенди і анекдоти. А також познайомитеся з традиціями Швейцарії, менталітетом її жителів, і поглинете колорит цієї мальовничої і дуже доброзичливою країною.
    Нічний переїзд до Зальцбурга.

 5 День 5-й
    Прибуття до Зальцбурга.
Зальцбург - унікальне місто. У ньому гармонійно поєднуються альпійська природа і древня архітектура.
    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    Оглядова екскурсія (20€).
Це оптимальний час, щоб обійти все старе місто, щоб не втомитися фізично і легко сприймати інформацію.
    Крім унікальних додатків, Ви звичайно ж побачите палац і парк Мірабель, музеї Моцарта, будинки Крістіана Доплера і Герберта фон Караяна, центральну вулицю Гетрайдегассе, концертні зали Festspielhäuse, монастир святого Петра, Кафедральний собор і багато іншого.
    Під час прогулянки по центру Зальцбурга вас не залишає відчуття нереальності того, що відбувається - як ніби ви потрапили в казку. Тут все дихає історією, тут відчувається дух Моцарта. Типові для центру Зальцбурга стильні прохідні дворики з'єднують паралельні пішохідні вулиці. Кожен з них приведе вас до чогось цікавого, будь то затишна кафешка, притулок на парі квадратних метрів або незвичайний сувенірний магазинчик.
    Нескінченні церкви вражають своєю величчю і красою. Воістину, Зальцбург вважається оплотом християнства. Історична частина Зальцбурга внесена до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Зальцбург вважається найзнаменитішим містом, збудованим у стилі бароко, розташованому біля північного підніжжя Альпійських гір.
    «Слідами Моцарта» (21€, ~2 год.).
Чи можна уявити собі Зальцбург без Моцарта? Ми проведемо Вас через місто Моцарта - місто, в якому народився і виріс великий геній музики. Ви почуєте про його батьків і коханої сестри «Нанерль», як проходили сімейні будні, про друзів, ворогів і любовні відносини. Ви дізнаєтеся, чому Моцарт покинув Зальцбург і ніколи не повернувся. Для Вас проллється світло на те, якою людиною був Вольфганг Амадей Моцарт, і відвідаєте будинок-музей родини Моцартів з поясненням найцікавіших експонатів.
    «Зальцкаммергут - край озер і гір» (дор. - 36€; діти до 11,99 р. - 26€).
Екскурсія на озера, мабуть, найулюбленіша для туристів, позаяк завжди радує можливість доторкнутися до краси, що зачіпає за живе. Це і природна краса, і неповторні пейзажі, створені людиною. Екскурсія на озера регіону Зальцкаммергут займає цілий день. Налаштуйтеся на цілий день красот. Картинки одна гарніше іншої змінюють одна одну.
    Августинська пивоварня (дор. - 29€; діти до 11,99 р. - 19€).
Австрійці вже який рік за статистикою ЄС найбільше п'ють пива, після чехів. Навіть німців в цьому плані обігнали, чому казково раді. У Зальцбурзі багато хороших пивних закладів, але серед них є одне особливе! Кожен зальцбуржець скаже, що краще місце поспілкуватися і відпочити - це Августинська пивоварня. Тут за одним столом можуть сидіти люди будь-якого достатку і віку, всі рівні і всім добре. Пиво ченців - добрий напій супутній дружнім спілкуванням і теплій атмосфері, тому в Августінер завжди весело і мирно.
    «Гельштат - райське місто древньої Австрії» (дор. - 31€; діти до 11,99 р. - 26€).
Це містечко яке занесене в список всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
    Гельштат, невелике селище в Австрійських Альпах. З давнини воно знамените своїми соляними копальнями, а зараз іграшковими будинками і чепурними видами, а також тут особливе відчуття небувалої відірваності від цивілізації і умиротворення. Дійсно, оточений з усіх боків горами, Гальштат, зі своїми закутками на схилі різноколірний, немов іграшковими будиночками, блакитне озеро, з плавучими по його поверхні лебедями, і блакитне небо, з відбивальними у водній гладі хмарами, породжують відчуття незвичайної захищеності від усіх світових негараздів, домашнього затишку і райського спокою. З містечка йде канатна дорога на оглядовий майданчик гірського масиву Дахштайн. Найкрасивішою і привабливою є крижана печера Rieseneishohle. Як тільки ви ввійдете в її першу, саму теплу частину (+3 градуси), то відразу ж потрапите в зал сталактитів, які є великою рідкістю для альпійських пещер. Пройшовши зал сталактитів, ви потрапите в так званий Собор Короля Артура. У ній руйнівна дія води створила величезну арку, на зразок церковної. Температура тут не перевищує 1 градуса за Цельсієм.
    Переїзд по території Угорщини.
    Поселення в готель.
    Ніч в готелі.


 6 День 6-й
 Сніданок.
  Звільнення номерів.
    У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
    Пропонуємо насолодитися і отримати релакс в Термальних купальнях Saliris Resort - Spa & Conference Hotel - Egerszalók (трансфер + вх. квиток 26€, 3 години).
Чисте повітря, гарний ландшафт, сосновий ліс і великий комплекс з лікувальною водою. Егерсалок - це невелике курортне селище в 140 км від Будапешта. Сам комплекс був побудований в 2007 році на базі гарячого джерела, що б'є на поверхню з глибини 410 м. Температура води +68°C. Стікаючи вниз, вона створила соляні пагорби із-за чого термальні купальні Егерссалока називають «Угорським Памуккале». Біля підніжжя соляних схилів розташовані 17 критих і відкритих басейнів, джакузі, водні гірки, перлинна ванна і басейни для дітей.
    Пропонуємо відвідання винних підвалів в Долині красунь з дегустацією вин і смачного гуляшу (24€).
Егер є одним з центрів угорського виноробства. Саме тут знаходиться один з найпопулярніших, серед українських туристів, об'єктів - Долина красунь, саме тут роблять, широко відоме червоне вино Egri bikavér, тобто «Егерська бичача кров». Спробувати це вино, а також багато інших, можна в невеликих винних погребах, господар погребу пригостить декількома келихами вина різних сортів, і звичайно, угорським національним блюдом - гуляш. Крім Egri bikavér тут популярні білий мускат «Оттонель», популярне сухе вино «Дівчина з Егера», вельми оригінальний червоний «Цвайнгер» і дуже смачне духмяне десертне вино під назвою «Мелора». Крім того, тут можна спробувати так зване «солодке льодове вино Каберне-Совіньйон». Також ви зможете взяти участь в конкурсах і виграти чудові призи...
    Перетин кордону.
    Пізнє прибуття до Львова (в залежності від проходження кордону).


 

Вартість включає:

Проїзд автобусом єврокласу
Супровід керівником групи
Проживання по маршруту: готель 3*
Харчування - сніданки
Оглядова екскурсія по місту Цюрих.
Страхування

 

Додатково оплачується:

    Проїзд в громадському транспорті
    Факультативні екскурсії
    Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
    Особисті витрати (обіди, вечері, та інше)
    Обов'язкова доплата за оренду радіоприймача з навушниками для екскурсій - 2€/день (оплачується в автобусі керівнику групи)

 З 2017 року почав діяти безвізовий режим. Для поїздки у 34 європейські країни Громадянам України слід мати лише біометричний паспорт.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ НЕ ВІДПОВІДАЄ ЗА РОБОТУ МИТНИХ І ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ А ТАКОЖ ЗА КОРКИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ.
 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber