Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow Незабутній відпочинок або незаперечні переваги оренди яхти
Незабутній відпочинок або незаперечні переваги оренди яхти
Незабутній відпочинок або незаперечні переваги оренди яхти

Впораємося ми з керуванням яхтою? Чи будуть умови відпочинку на яхті комфортними прийнятними для всіх членів екіпажу? Чи не занадто це дорого? Справа в тому, що ми ніколи з цим не стикалися ... Ці питання хвилюють кожну людину, для якого чартер яхт дивовижна, і складна в реалізації примха багатіїв. Безумовно, всі ці страхи не обгрунтовані і виникають лише через відсутність достовірної інформації. З огляду на це, ми хочемо розвіяти ваші сумніви і міфи, представляючи набір незаперечних переваг проведення відпустки на борту яхти.
Впораємося ми з керуванням яхтою?
Якщо у вас немає навіть найменшого досвіду в ходінні під вітрилом, не страшно! На допомогу новачкам прийде професійний шкіпер, який буде не тільки майстерно керувати яхтою, а й забезпечить безпеку всьому екіпажу. Які ще плюси дасть плавання в компанії шкіпера? Ви отримаєте безцінні теоретичні знання, практичні навички у вітрильному спорті і незамінні інструкції на борту.

Чи підійдуть нам умови оренди?
Оренда яхти - відмінна ідея! У вас є можливість досконально ознайомитися з безліччю пропозицій. Що ж до додаткового сервісу, то Ви можете внести індивідуальні вимоги: взяти на борт домашнього улюбленця, або, можливо, замовити на яхту монтаж кондиціонера. Наша команда допоможе Вам швидко знайти пропозиції, які підходять саме Вам, переглянути детальні якісні фотографії і спокійно проаналізувати, які яхти підійдуть для подальшого більш ретельного кастингу, а які з них необхідно викреслити з пошуку.

Чи не занадто це дорого?
З першого погляду оренда яхти пов'язана з істотними витратами. Однак, варто поглянути на це з іншої, більш широкої точки зору. Яхта - це не тільки ідеальний романтичний відпочинок для однієї пари. Залежно від типу яхти на ній можуть вільно розміститися до десяти чоловік, що дозволяє поділити витрати на всіх членів екіпажу, так що підсумкова сума на одного точно не буде кусатися. Більш того, яхти обладнані кухнями, що дозволяє економити, на харчуванні, залишаючи відвідування міських ресторанів виключно для рідкісного задоволення. Додатковою перевагою є опція першої і останньої хвилини, скориставшись якою можна отримати вигідну знижку. Словом, як не крути, чартер яхт - це відмінний варіант для відпочинку з сім'єю або друзями, а з точки зору ціни канікули на яхті можуть стати дуже привабливою альтернативою традиційному готельного відпочинку на суші.

Чи варта гра свічок?
Відповідь очевидна, безумовно, це того варте! Перш за все, Ви отримаєте новий унікальний досвід, а в процесі, ми в цьому абсолютно впевнені, у Вас розвинеться взаємна любов до вітрильного спорту. Більш того, яхта подарує Вам справжню свободу, адже з нею Ви будете повністю мобільні! На борту власного «плавучого готелю», Ви сам собі Бог і вільні вибирати будь-який маршрут і місця для відвідування, які тільки душа забажає! Де і як довго плавати - вирішувати теж тільки Вам. Хіба не це п'янке повітря свободи, так необхідне нам у відпустці? І ще одна перевага, чартер яхт - відмінний варіант для вибору локації в найширшому географічному спектрі.

Останнім часом інтерес до чартеру яхт неухильно зростає. Це пов'язано з безперечними перевагами цього виду відпочинку, адже, коли ми говоримо про яхтинг, ми маємо на увазі п'янку свободу морських пригод, незабутні враження, отримання неповторного досвіду і багато іншого. Найприємніше полягає в тому, що для цього Вам не потрібно бути майстром вітрильного спорту!
 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber