Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow У пошуках хюгге: 3 ідеї для затишного подорожі
У пошуках хюгге: 3 ідеї для затишного подорожі
Кілька років поспіль перші місця в рейтингу найщасливіших країн світу займають країни Скандинавії. Для багатьох країн північної Європи є символом успішних і затишних країн, де люди знайшли ідеальний баланс між роботою, сім'єю і дозвіллям. Поняття «хюгге» неможливо дослівно перекласти на російську мову. У датчан це своєрідне поєднання затишку, комфорту і благополуччя. Де його знайти? Ми зібрали кілька затишних місць, для проведення спокійного відпустки, де не потрібно думати про плин часу.

1. Лапландія, Фінляндія

Лапландія, таке знайоме, але все ще багатьом невідоме місце, батьківщина Санта Клауса. Тут можна сповна насолодитися північним сяйвом, а головне тут тихо, спокійно і шалено красиво.

Kakslauttanen Arctic Resort - сімейна готель у фінській Лапландії, на відстані 250 км від Північного кола. Тут можна орендувати скляну, теплу голку і насолоджуватися перебуванням самому, привіт інтроверт, або зі своєю другою половинкою. Звідси відкривається неймовірно красивий вид, який запам'ятатися на все життя.
У чому хюгге?

Сидіти в будиночку, з гарячим обліпихи чаєм, під музику Olafur Arnalds і мрійливо вдивлятися в північне сяйво. Крім цього, тут можна покататися на возі, керуючи яснооким хаскі, або довгорогий оленями. Можна випробувати сафарі на снігоходах, круїз на криголамі Сампо, а потім все так же закритися в своєму затишному будиночку і відпочивати.

2. Сільце Кінсарвік, Норвегія

Сільце Кінсарвік (Kinsarvik) - це маленька, чарівна село на фіорді, яка є центром сімейного пригодницького туризму на Хардангер-фіорді. Тут розташовано відразу кілька кемпінгів і котеджне містечко Mikkelparken Ferietun з відмінною інфраструктурою для сімейного відпочинку. Причина популярності ще й в тому, що село розташоване в долині Хуседален, гуляючи по якій можна побачити відразу чотири мальовничих водоспаду.
У чому хюгге?

Це затишний дерев'яний котедж, з каміном, кріслами гойдалками і вініловим програвачем. Гуляючи по фіорду, розглядаючи водоспади, можна ходити в довколишній ліс і проводити вечори біля каміна з келихом вина, або гарячим чаєм, слухати легкий джаз на старому вінілі.

3. Озеро Венерн, Швеція

Це найбільше озеро в Скандинавії і третє за величиною в Європі. Його площа - 5 650 км². 10 тисяч років тому тут розтанув льодовик і з'явилося озеро Венерн з 20 000 маленьких острівців. Це найбільший прісноводний архіпелаг в водах якого водиться 35 видів риби. На водах озера утворилися великі порти і зараз воно складає частину водного сполучення між Стокгольмом і Гетеборгом.


Сусіднє місто Värmland, який розташований по береговій лінії озера, досить великий і портової, але і тут можна знайти відокремлені місця. Можна зняти маленький будиночок зі своїм пірсом і човном, насолоджуватися зеленим, свіжим відпочинком, риболовлею.
У чому хюгге?

Для туристів Венерн залишається, втім, одним з улюблених міні-чудес природи - адже тут можна не тільки милуватися на безкрайню водяну гладь, але і побувати в національному парку, який розташовується на архіпелазі Юрі в центральній частині Венерн. Тому робимо свій затишний куточок з будиночком на березі озера з багряним заходом, човном і риболовлею.
 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber