Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow 10 цікавих місць, які варто подивитися у Відні
10 цікавих місць, які варто подивитися у Відні
Відень зачаровує з першого погляду. В цьому місті може розчинитися кожен — любитель мистецтва, природи або навіть гучних вечірок.

1. Ратушна площа
Як і в багатьох європейських містах, площа біля Ратуші у Відні відіграє значну роль у житті городян. Тільки якщо в давнину тут оголошували народу важливі законодавчі зміни, то тепер багато хто сприймає цю площу лише як місце проведення традиційної різдвяної ярмарки — мабуть, найбільшою і святкової у всій Західній Європі.
 

2. Площа Шварценбергплац
Одне з найцікавіших місць і найвідоміших площ Відня, на якій знаходяться церква Карлскірхе, Віденський музей, Будинок художника і Технічний університет. У зимовий час тут також проводяться різдвяні ярмарки.

3. Шенбрунн
Вишенька на урочистому архітектурному торті Відня, палац австрійських імператорів, побудований в стилі бароко. Навіть якщо ви не любите відвідувати палацово-паркові комплекси, тут вам неодмінно сподобається.

4. Віденський зоопарк
Тут же, на території палацово-паркового ансамблю Шебрунн, знаходиться і віденський зоопарк, але його слід виділити окремим пунктом, вартим особливої уваги. По-перше, це найстаріший зоопарк у всьому світі. По-друге, незважаючи на свій поважний вік, він залишається одним з найбільш цікавих і багатих на рідкісні види тварин. Сюди обов'язково варто сходити у Відні з дітьми.

5. Музей історії мистецтв
Рафаель, Тіціан, Рембрандт, Рубенс і Босх — віденський Музей історії мистецтв таїть у собі стільки світових шедеврів, що цього місця по-хорошому потрібно присвятити не один день. Але навіть якщо ви відвідаєте музей «наскоком», отримаєте масу вражень.


6. Віденська опера
Сама будівля Віденської опери гідно уваги мандрівника, тому обов'язково хоча б подивіться його зовні. Ціни на концерти тут, зрозуміло, не з дешевих, але є можливість схитрувати (правда, вона підійде тільки для людей з міцним здоров'ям).

7. Хофбург
Символ величі Австрійської імперії — палацовий комплекс Хофбург, який раніше служив імператорам зимовою резиденцією, а зараз є головною резиденцією президента Австрії.

8. Собор Святого Стефана
Справжній символ Відня — незвичайний готичний собор Святого Стефана. На його даху зображені герби Вени і Австрії, а у високих вежах знаходиться дзвіниця з десятками різнокаліберних дзвонів. Оглянути цю пам'ятку потрібно як мінімум здалеку, а краще потрапити всередину або навіть відвідати екскурсію по собору і в підземні катакомби, яку проводять кожні півгодини.

9. Будинок Моцарта
Відень нерозривно асоціюється з Моцартом. І саме тут ви можете побувати в будинку, в якому колись проживав великий композитор. Тільки уявіть, саме у цих стінах писалося «Одруження Фігаро» і чаювали Бетховен і Гайдн!

10. Будинок Хундертвассера
І якщо раптом ви подумали, що Відень — нудне і помпезне місто, то радимо відправитися за адресою Kegelgasse, 36-38, де знаходиться сама авангардна пам'ятка Вени — Будинок Хундертвассера.
 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Зараз на сайті: 4 гостей
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber