Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow 9 місць, які варто відвідати в Каннах
9 місць, які варто відвідати в Каннах
Що ми знаємо про Канни, крім того, що тут проводиться всесвітньо відомий кінофестиваль? Мабуть, небагато. Ми вирішили виправити становище і розповісти про дев"ять найкращих місць Лазурного берега, які відкриють вам Канни з абсолютно нового боку.
1. Набережна Круазетт
Побувати в Каннах і не побачити цієї знаменитої набережної — як таке можливо?!
Не відмовте собі в задоволенні неспішно прогулятися трикілометровим променаду, протянувшемуся вздовж моря від старого до нового порту, милуючись краєвидами гір і островів, насолоджуючись ароматом сосен і моря, і звичайно, розглядаючи строкату канську натовп.

2. Квартал Сюке
Якщо ви шукаєте, що подивитися в Каннах з нетрадиційних місць, то вам точно сюди. Не галасливі і пафосні Канни, а затишна старовинна частина міста.

3. Будинок з муралами
Цей незвичайний житловий будинок (а заодно і будівля автовокзалу) припаде до душі всім любителям кіно від мала до велика. Вся справа в тому, що фасад будівлі прикрашають зображення різних кіно - і мультиплікаційних героїв, акторів та інших відомих осіб кіноіндустрії.

4. Музей Мулен Форвиль
В цей маленький приватний музей нелегко потрапити, але воно того варто: саме тут, як ніде більше, зможете з головою зануритися в справжню атмосферу французького Провансу.

5. Вілла Домерг
Ця розкішна заміська вілла належала колись художнику Жану-Габріелю Домергу. Сюди безперечно варто з'їздити, хоча і доведеться добиратися на машині або таксі — йти пішки буде далеко.

6. Каплиця Белліні
Ще одна перлина канської архітектури, ця каплиця в стилі бароко вражаюче красива з будь-якого боку. Усередині ви знайдете не тільки традиційно барокові ліплення, орнаменти і позолоту, але і чудові полотна Белліні.

7. Парк Круа-де-Гард
Якщо часу на поїздку на острови у вас немає, не впадайте у відчай. У Каннах, всього в 1,5 км від набережної Круазетт, ви знайдете їм гідну заміну — міський лісопарк «Круа-де-Гард». Тут є все, що потрібно для повноцінного відпочинку і єднання з природою: тінистий ліс, відокремлені стежки і повітря, напоєне ароматом хвої, лаванди і моря.

8. Лерінскіе острови
Якщо у вас достатньо часу на те, щоб оглянути Канни, пам'ятки варто досліджувати і в околицях. Приділіть час, щоб вибратися з Канн на ці чудові острови, знамениті своєю природою. Це відмінний варіант для всіх, хто хоче провести час далеко від міста, влаштувати пікнік, поплавати або просто погуляти по лісі.

9. Острів Сент-Оноре
Абсолютно атмосферне і на подив «не канське» місце. На острові знаходиться діючий чоловічий монастир Le Monastere Fortifie, послушники якого дотримуються суворого обітницю мовчання (до гостей острова це, до речі, теж стосується!), так що тим, хто шукає тиші і спокою, побувати тут потрібно обов'язково.
 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber