Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow Як правильно підібрати тур
Як правильно підібрати тур

Як правильно підібрати тур

 У сучасній дійсності серед різноманіття туристичних фірм, пропонованих ними послуг мимоволі виникає питання: як правильно підібрати тур? Адже так солодко ваблять красиві фото прекрасних курортів, а, якщо ще поряд стоїть приваблива ціна, то ми готові вже швидше бігти, бронювати тур і летіти чи не завтра.

Але завжди варто уважно все вивчити, що стоїть за цією ціною, що вона включає? І як не помилитися з вибором самого туру?

Для більш детального вивчення цього питання розглянемо ряд моментів, які обов'язково варто враховувати, вибираючи тур.

Поради туристам, охочим правильно підібрати тур
 

1. Вибирайте надійного туроператора
Якщо ви ще не знайомі з надійними туристичними операторами, діяльність яких ведеться протягом ряду років і туристична компанія не раз підтверджувала свою надійність, то перевіряйте їх через Єдиний федеральний реєстр.

Якщо туристичної компанії немає в реєстрі, значить вона не має право займатися цією діяльністю і продажем турів. Також це означає, що у неї немає фінансового забезпечення, тим самим, немає ніяких надійних гарантій, що ви взагалі полетите з аеропорту вашого міста і вам, в разі чого, відшкодують вартість.

2. Бажаючи заощадити, орієнтуйтеся на масові напрямки
Може бути, це буде дивно, але через туроператорів дійсно летіти дешевше, якщо ви хочете відпочити, наприклад, в Єгипті, Туреччині, Греції, Таїланді, так як туроператори в цьому випадку масово бронюють місця на чартерних рейсах і оптом викуповують номери в готелях. А ще, якщо дата підходить, а місця ще не розкуплені, вони знижують ціни, щоб викуплені місця не пропали.

Звичайно, цей момент зараз досить ретельно прораховується туристичними компаніями і регулюється. Але цей критерій завжди показує себе в міжсезоння, коли ще курорт не користується активним попитом. Знижки можуть доходити в цьому випадку навіть до 20-30%.

Найчастіше летіти через туроператорів вигідніше також тому, що вам не потрібно турбуватися про візи, авіаквитках, бронюванні номерів в готелях. Всю роботу за вас робить менеджер туристичної фірми.

3. Використовувати можливість раннього бронювання
Якщо вам відомі дати вашої відпустки, використовуйте можливість раннього бронювання. Незаперечність цього моменту в тому, що ціни дійсно на порядок нижче. Чим раніше забронювали - тим дешевше. Первісна знижка може становити аж 40%.

Другий плюс цього моменту: аж до часу вильоту ви вже можете не мучитися проблемою вибору, куди вам поїхати, скільки це буде коштувати і інше.

4. Вивчіть детально ціну туру
Вибираючи тур, обов'язково уточнюйте усі його складові, тому що додаткові плати можуть бути і обов'язковими, і витягнути вартість туру на зовсім іншу суму. Слід уточнити ряд моментів, які входять чи ні в вартість туру:

ціна / на одну людину, двох, на всю сім'ю або групу відпочиваючих /;
харчування / RO, BB, HB, AL ultra ALL /;
трансфер від / до аеропорту;
медична страховка, інші необхідні страховки;
авіапереліт;
віза / для візових країн /;
кількість днів / ночей в турі /;
точні дати вильоту / прильоту;
входять у вартість екскурсії, квитки в музеї, відвідування парків;
інші додаткові плати, якщо є.


5. Почитати відгуки
При виборі напрямку туру, починаючи навіть з країни, почитайте відгуки про неї. Можливо, ні клімат, ні їжа вам буде зовсім не до смаку і не до душі. Але а, якщо з цим моментом все в порядку, то після вибору напрямку приступайте до вибору готелю. Буде корисним і необхідним почитати відгуки туристів.

Придивіться до різних категорій готелів, прицінитися, прийміть об'єктивне рішення. Про це більш детально можете почитати в статті «Як вибрати готель для відпочинку».

 

І на останок...
 

Вибір туристичного туру - справа важлива, хвилююча і захоплююча для будь-якого туриста. За цим вибором завжди стоїть щось нове, чарівне і інтригуюче. Після кожної подорожі ми завжди повертаємося трохи інші. А як же інакше? Для чого ж тоді варто подорожувати?

Короткі або далекі, подорожі наповнюють нас новою енергією, вселяють впевненість і дарують стимул до подальшого руху по життю. І дуже важливо тут підійти до цієї справи так, щоб відпочинок запам'ятався надовго і згадувався тільки позитивними емоціями.

Що ж, як правильно підібрати тур ви вже знаєте. Залишається лише порадити вивчити те, що потрібно знати перед поїздкою за кордон?

Бажаю всім лише приємних, щасливих подорожей!

 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Зараз на сайті: 1 гість
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber