Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow Чому туристи для відпочинку обирають Туреччину
Чому туристи для відпочинку обирають Туреччину

Чому туристи для відпочинку обирають Туреччину

Друзі, в цій статті ми поговоримо про те, чому туристи для відпочинку обирають Туреччину? А саме висвітлимо тут основні привабливі для туристів сторони та особливості туристичної сфери в Туреччині.

Чим же приваблива Туреччина для туриста?
Турецькі курорти вже давно уподобані багатьма туристами, які для свого відпочинку шукають хороший сервіс, чисті пляжі, красиві краєвиди і, звичайно ж, послугу «все включено».

Туреччина унікальна в тому, що вона поєднує в собі безліч переваг: безвізовий режим, насолоду купанням в чотирьох морях, сервіс, якість послуг, безліч визначних пам'яток і прекрасні готелі з європейською, турецькою, а часом і азіатською кухнею.

Якщо поспостерігати за  новинами про туризм, то Туреччина знаходиться в числі лідируючих країн по відвідуванню туристів, а її аеропорти регулярно приймаю мільйони туристів, і сама ця цифра зростає з року в рік.

Особливою популярністю Туреччина користується серед українських туристів. Завдяки безвізовому режиму, доступності цін і наявності прямих рейсів з більшості великих українських міст, в літній період країна приймає близько 70 літаків з туристами з України щодня. А прекрасний клімат, східний колорит і гостинність місцевих жителів змушує повертатися до них з великим задоволенням що року.

Основні особливості і переваги Туреччини в сфері туризму
 

1. Улюблена All inclusive
Практично в кожному готелі існує система харчування ALL або UAL, що включає в вартість ваше проживання в готелі, напої, в тому числі алкогольні, і харчування. Система пропозицій може діяти для відпочиваючих, як протягом всього дня, так і бути цілодобовою (UAL).

При даній, вже звичній нам, системі вам не доведеться шукати кафешки або ресторани, де б можна було б поїсти смачно і для загального бюджету не затратно. Чи не доведеться відкладати гроші на їжу і кожен день, десь прикидати, скільки ж залишилося. Все включено - це все включено!

2. Можливість вибору готелів різних категорій
Перед тим, як прилетіти до Туреччини, будь-якому туристові видається можливість, виходячи з його потреб та фінансових можливостей, вибрати готель на свій смак, благо те, що їх тут безліч.

Весь готельний бізнес в країні поділений на категорії і починається з готелів володарів 3 * і закінчується 5 * готелями класу люкс. Окремою категорією виступають готелі типу Holiday Village, які також поділені на 2 категорії, де HV-1 будуть рівнозначні готелям 5 *, а HV-2 до готелів 4 * відповідно. Готелі HV надають розселення туристів в окремо розташованих невеликих будиночках, які знаходяться по всій території готелю.

Є в Туреччині також готелі-клуби, які набирають свою популярність в останні роки. Вони відрізняються своєю великою територією, хорошим сервісом і розвиненою інфраструктурою, яка передбачає безліч найрізноманітніших розваг для гостей будь-якого віку.

Готелі-клуби підходять для туристів, які хотіли б відпочити разом з дітьми. Вони нагадують собою невеликі міста, в яких можна жити місяцями, не виходячи за їх межі, так як всі мислимі і немислимі розваги та послуги вже входять у вартість вашого проживання і чекають вас цілодобово.

При бажанні відпочити душею на турецькому узбережжі в оточенні тиші вам варто вибирати готелі преміум класу, з відміткою 5 *.

3. Розвинена інфраструктура готелів
Ще однією характерною рисою для готелів Туреччини виступає наявність на їх території, як мінімум 1-2 водних гірок, в деяких випадках навіть цілих аквапарків. Це особливо приваблює сім'ї з діточками, а також активну молодь. Ті й інші люблять купатися в цих басейнах з ранку до ночі.

Турецькі готелі розташовуються переважно поблизу моря. Максимальна віддаленість готелів від моря в Туреччині не перевищує 1-1,5 кілометра, в залежності від міста-курорту. У турецьких готелях передбачена власна пляжна берегова лінія, доступ до користування якою можуть отримати тільки гості готелю.

У більшості випадків все пляжні приналежності, в тому числі рушники, шезлонги, парасольки видаються працівниками готелю туристам на пляжі безкоштовно. Іноді буває, що рушники видаються під невеликий депозит.

У більшості готелів є конференц-зали, спортивні зали, перукарні, бутіки з різними товарами, спа-салони. В останніх, до речі, ви можете зробити професійний масаж, що включає часто кілька процедур, різні косметичні процедури і навіть поніжитися в сауні, зробити пілінг рибками.

 4. Розвинена система розваг для дорослих і дітей
Туреччина - ідеальна країна для відпочинку з дітьми, так як готелі відрізняються не тільки розвиненою інфраструктурою, хорошим сервісом. На їх території передбачена послуга аніматорів, які займуть ваших дітей цікавими та корисними іграми, поки ви будете насолоджуватися морем і коктейлями.

Анімація в готелях існує і для дорослих, проведення різних шоу-програм, цікавих заходів, а також занять спортом, йогою, спортивними іграми на пляжі. Анімація проводиться, як в денні, так і у вечірні години. Увечері вона представлена ​​найчастіше у вигляді шоу-програм, концертів.

5. Визначні місця
Туреччина багата визначними пам'ятками, які можуть привернути до себе уваги будь-якого туриста. Це давньогрецькі і давньоримські руїни, безліч мечетей, архітектурні пам'ятники часів Візантії та Османської імперії, місто на на 2х континентах Європи і Азії - Стамбул, амфітеатр Аспендоса, місця творіння матінки-природи - Памуккале і Каппадокія, а також багато і багато іншого.

6. Пляжі

Турецькі пляжі відрізняються чистотою, екологічністю, а сама Туреччина виступає на третьому місці за кількістю пляжів з Блакитним прапором - знаком чистоти прибережної зони, комфортабельних умов відпочинку на пляжі і чистоти моря. Багато пляжі, особливо на таких курортах, як Белек, Сіде, Лара, крім чистоти, відрізняються також широтою і протяжністю. Такий показник, безсумнівно, привабливий для туристів.

7. Відмінний шопінг
Туреччина - це рай для шопоголіків. Тут ми можете насолодитися широким асортиментом колоритних сувенірів, косметики, посуду, прикрас, одягу, інших якісних, порівняно недорогих товарів. Більш докладно про це ви можете почитати в статті ТОП-12 ідей для покупок в Туреччині.

Цікавий момент: на будь-якому ринку, в бутіку або магазині не важливий мовний бар'єр. Місцеві продавці зазвичай знайть основні слава для торгівлі, але багато хто говорить цілком вільно.

А що вже говорити про турецькому гостинності, яку ви зустрінете завжди, здійснюючи свої покупки. Вам покажуть усі товари, пригостять смачним, ароматним зеленим чаєм або чашкою справжньої турецької кави.

 

Отже, чому туристи для відпочинку вибирають Туреччину?
 

Відповідь тут проста - тому, що Туреччина дає те, що не дає інша країна.

Ласкаве, тепле море, чисті піщані і галькові пляжі, комфортні готелі, їх розвинена інфраструктура і сервіс обслуговування, першокласний шопінг, безліч визначних пам'яток і розваг - все це і багато іншого подарує вас, ваших близьких, друзів - чудова і привітна Туреччина.

Ця країна завжди рада зустріти своїх туристів, надати весь спектр послуг і можливостей.

Вибираючи Туреччину для відпочинку, ви ніколи не пошкодуєте і залишитеся задоволені, наповнені новими позитивними емоціями та енергією для досягнення ваших цілей в житті, що включають і поїздку в цю прекрасну країну знову.

 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber