Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow Куди приводять мрії: кращі парки розваг в світі
Куди приводять мрії: кращі парки розваг в світі
Сучасні парки розваг вже давним-давно відійшли від образу місць, де дітлахи катаються на неквапливих човниках, а їх нудьгуючі батьки зображують бурхливу захопленість, фотографуючи чад. Запаморочливі адреналінові атракціони манять любителів гострих емоцій.
Вашій увазі  5 кращих  парків розваг в Європі та Азії Europа Park, Руст, Німеччина
Europа Park - мало не найбільший і різноманітний парк розваг в Європі, який є другим за відвідування після Діснейленду.
Розташований в невеликому німецькому містечку Руст, Europа Park приваблює не менше 4 мільйонів відвідувачів на рік.
Завдяки унікальній концепції парку, його гості можуть повеселитися разу в безлічі країн, не виїжджаючи за межі Німеччини. Його територія поділена на тематичні ділянки, кожен з яких відповідає певному державі. Так, тут є Франція, Швейцарія, Греція, Італія, Англія, країни Скандинавії і навіть не вказані на формальних картах Шоколадна Земля і Край Вікінгів.
Численні американські гірки і запаморочливі атракціони тут є сусідами з копіями замків і популярних пам'яток, а також з ресторанчиками і кафе, що пропонують гурманам страви кухонь з усіх цих країн.
Серед найпопулярніших розваг: театралізоване шоу «Гладіатори йдуть», тематичний атракціон «Артур в королівстві мініпутів», водний Atlantica SuperSplash, американська гірка «Срібна зірка».
Квитки - від € 36. Дітям до 4-х років - безкоштовно.

Disneyland, Марн-ля-Вале, Франція
Ось вже який парк розваг не потребує представлення! Тут можна не тільки зануритися в захоплюючі світи, створені одним з найзнаменитіших казкарів минулого століття, але і особисто привітатися і сфотографуватися з багатьма мультяшними героями.
Крім замків, гірок і атракціонів, розставлених тут за каліфорнійським зразком, тут також можна натрапити на масу затишних ресторанчиків, а також поле для гольфу і навіть цілий житловий квартал! За великій території в більш, ніж 1943 гектарів курсує спеціальний поїзд.
Відвідувачі найбільше люблять тематичні атракціони «Індіана Джонс і Храм Небезпеки», «Політ Пітера Пена», Hollywood Tower Hotel та «Пірати Карибського моря», американські гірки Big Thunder Mountain.
Квитки: для дорослих - від € 56, для дітей - від € 51.

FerrariWorld, Абу-Дабі, ОАЕ
FerrariWorld - сьогодні найбільший критий парк атракціонів в світі. Знаходиться він в Еміратах, на окремо створеному штучному острові. Парк вражає масштабами, кажуть, його навіть з космосу видно. І швидкість атракціонів тут теж космічна.
З назви зрозуміло, що це парк для любителів швидкості і Ferrari. Якщо будете тут, не проходьте повз легендарного атракціону Formula Rossa - це гірки, які по прототипу Формули-1 набирають швидкість 100 км / год всього лише за одну секунду, основна ж швидкість тут - 240 км / год!
Другим за популярністю атракціоном парку є G-Force. Це вбудована під купол всього комплексу капсула, з якої, немов вибухом, людини виштовхує на висоту 62 метри. Перед очима постає весь острів Ян, а потім на величезній швидкості капсула знову летить вниз. Враження описати неможливо, треба пробувати. До речі, свою реакцію ви побачите на яскравою фотографії, яку видадуть по «приземленні», а знімок зроблять, вже повірте, в самий емоційний момент.
І який же парк Ferrari без машин. Саме в FerrariWorld у вас буде можливість побачити під одним дахом всі легендарні «ластівки», які коли-небудь створювала популярна марка, а на деяких з них є можливість і прокотитися. Наприклад, на спорт-карах всередині вражаючого скляного тунелю з більш ніж 20 гоночними маршрутами.
Квитки: вартість стандартного вхідного квитка для дорослого - € 77, для дитини (ростом до 1,3 метра) - € 57.

Port Aventura, Салоу, Іспанія
Далі у нас за маршрутом Іспанія і її знаменитий парк розваг Port Aventura. Він також розділений на тематичні зони, які відповідають різним частинам світу і країнам.
Серед найпопулярніших зон - китайська і її «Хон-Дракон» - гірка висотою в 45 метрів, яка на швидкості понад 100 км / ч перевертає вагони з пасажирами під усіма можливими кутами, видовище ще те! Також любителі гострих відчуттів обожнюють мексиканську зону і найвищий атракціон парку «Кондорі Хурикане». Навіть найдешевші сміливі подейкують, що тут просто «перестаєш дихати».
Всього ж розваг в арсеналі парку близько півсотні, але не всі знають, що неподалік є ще і відмінний аквапарк Caribe Aquatic, і якщо купити квитки в обидва центри, то ціна буде набагато вигідніше.
Квитки: ціна залежить від сезону. Квиток для дорослого на один день коштує від € 55, для дитини - від € 44.

Mirabilandia, Равенна, Італія
І наостанок у нас Італія і її знаменита Mirabilandia - мрія кожної людини від 7 до 70 років. Цей парк - універсальне місце. Само собою, тут є атракціони для веселунів і сміливців, є екстремальні гірки, а ще розкішні, красиві сади і три чистих озера, біля яких можна просто спокійно перевести подих.
Парк поділений на 7 тематичних зон, а атракціонів тут більше 40. Найбільш страхітливий з них - Katun. Це дуже швидка перевернута американська гірка. Названа вона на честь календаря Майя і оформлена в антуражі цієї культури. Тим же, хто менш схильний до екстриму, обов'язково варто покататися на Eurowheel - колесі огляду, яке не так давно утримувало першість в Книзі рекордів Гіннеса як найвища в світі. Втомитеся від спеки? Вас остудить Niagara - водний атракціон, де ви на човнах «запливе» на висоту 25 метрів, а потім стрімко полетите вниз, в озеро, окропивши і себе і всіх навколо хвилею в 15 метрів!
У парку щодня проходять вуличні вистави, шоу-програми, концерти. Працює Mirabilandia з квітня по вересень, а в решту часу відкривається лише на вихідних. Розваг тут купа, тому не пошкодуйте одного дня, відкладіть всі справи і приїжджайте раніше. До речі, не забудьте купальник.
Квитки: вартість входу - € 37 з людини.
 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber