Верх
____________Головна
Хто найбільше відчує надслідки від COVID-19 ?
Хто найбільше відчує надслідки від COVID-19 ?

Чак Джонс з Forbes проаналізував яким галузям слід очікувати на максимальні наслідки від пандемії коронавірусу. Дослідження стосувалось американського ринку - країни, у якій на данний момент зафіксовано найбільша кількість кейсів щодо зараження COVID-19.
Отже на думку Джонса три бізнеси, які найбільш постраждають від наслідків пандемії це авіаперевезення, готелі та ресторани.   
Три вказаних галузі наразі спостергіюать стрімке скорочення своїх статків, при цьому жоден маркетинговий план чи наявість фінансових резервів не взмозі зупинити цей процес. "Першу трійку" очікують негативні наслідки, а отже чимала кількість звільнень тих, хто зайнятий у цих бізнесах. 
Навіть після закінчення вимушенної паузи, що викликана запровадженими урядом США превентивними заходами, вказаним бізнесам знадобиться тривалий час (від декількох місяців до декількох років) аби повернутися до обсягів періоду "до пандемії".
Стосовно авіаційної галузі, опитування від аналітичної компанії The Harris Poll засвідчило, що тільки 15% американців погодяться на використання авіаційного транспорту протягом місяця від моменту оголошення про зниження розповсюдження COVID-19, інші 16% розпочнуть свої авіамандрівки протягом 3-х місяців. При цьому майже 50% опитаних вважають, що оберуть авіаційний транспорт не раніше, ніж за півроку. 
Відносно готелів, результати опитування від The Harris Poll наступні : 21% підтвердили своє бажання зупинитись в готелі протягом місяця після зниження кількості захворілих, ще 20% - протягом 3-х місяців, а майже 60% віддадуть перевагу готелям лише через півроку.
АВІАКОМПАНІЇ ВИКОНУВАТИМУТЬ РЕЙСИ НАПІВПОРОЖНІМИ ЛІТАКАМИ
Згідно статистики Skift, протягом минулого року американські перевізники Delta, American, United, Southwest, Alaska, JetBlue, Hawaiian, Spirit, and Allegiant сукупно надали послуги пасажирам на суму $184 млрд та отримали близько $20 млрд прибутку у порівнянні з $175 млрд. та $17 млрд. відповідно за підсумками 2018 року. Однак 2020 рік буде принципово відрізнятись за показниками діяльності американських авіакомпаній. Достатньо проаналізувати дані TSA (Transportation Security Administration) аби переконатись, що протягом березня 2020 кількість авіапасажирів зменшилась на 90% в порівнянні з відповідним періодом минулого року.  

Природно, що інший сегмент, що пов'язаний з діяльністю авіакомпаній - аеропорти, також зазнають відповідних втрат, адже їх фінансові показники безпосередньо залежать від кількості обслугованих рейсів.  
За попередніми оцінками IATA (Міжнародної асоціації повітряного транспорту) до 30 червня буде скасовано близько 1,1 рейсів, а щорічний збиток галузі очікується на рівні $260 млрд. При цьому прогнозована сума збитків для авіакомпаній Північної Америки та Канади становить $50 млрд.
Наразі найбільше занепокоєння щодо авіаперевізників викликає недостатня фінансова стабільність та відсутність необхідного рівня cashflow на дату початку пандемії, адже зимовий період не найкращий час для світової авіаційної галузі. Якщо припустити, що пауза, викликана пандемією, продовжуватиметься два місяця та довше, більшість перевізників потребуватиме державної фінансової допомоги.
В ГОТЕЛЯХ ОЧІКУЮТЬ НА МІЛЬЙОНИ ПОРОЖНІХ НОМЕРІВ
Готельна індустрія США - це безпосередньо 2,5 млн. , а загалом - 8,3 млн робочих місць, враховуючи суміжні та пов'язані з індустрією гостинності галузі. Згідно доповіді AHLA (American Hotel & Lodging Association), щороку американські готелі генерують $660 млрд. ВВП США.   
Аби уявити масштаби впливу COVID-19 варто порівняти сьогоднішню ситуацію із наслідками 9/11 у 2001 році та роками світової економічної кризи 2007-09. В обох випадках показник завантаженості готелів зменшувався до 59% та 54%, а кількість втрачених робочих місць складала 400 та 470 тис. відповідно. Коронавірус - зовсім інша історія. У своєму прес-релізі від 19 березня Marriott зазначив , що протягом останніх днів середня завантаженість готелів мережі у Північній Америці та Європі склала 25% у порівнянні з 70% за аналогічний період минулого року. В інших готелях спостергіється схожа або гірша ситуація щодо завантаженості.    
 
 
 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber