Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow ТОП 13 порад: чим зайнятися в аеропорту в очікуванні рейсу
ТОП 13 порад: чим зайнятися в аеропорту в очікуванні рейсу

ТОП 13 порад: чим зайнятися в аеропорту в очікуванні рейсу

Багато з нас, в тому числі і я, люблять подорожувати, і в більшості випадків ми користуємося послугами авіакомпаній, очікуємо наш виліт в аеропортах.

Звичайно, можна запланувати час так, щоб приїхати в аеропорт впритул до вильоту, але в цьому випадку не факт, що все скластися вдало в дорозі до стійки реєстрації та ви полетите вчасно.

Може бути й таке, що час вильоту вже підійшов, пасажири готуються до посадки, а рейс затримали.

Ще варіант - стикувальні рейси. Пересадка може бути довга або не дуже, проте, доводиться чекати ...

Отже, чим зайнятися в аеропорту в очікуванні рейсу?

1. Читання
Що б не відбувалося в нашому житті, книга завжди буде нашим вірним і надійним другом в будь-якій подорожі. Книга чи, газета, журнал чи електронна книга, весела або сумна, повчальна або позитивна, з гумором або без - будь-яка з варіантів і тематик книжкового видання скрасить ваш час в аеропорту. Він просто пролетить непомітно. Це один з очевидних і корисних способів зайняти час очікування.

2. Спілкування з попутниками
Подорожуючи зі своїми друзями або родичами, є прекрасна можливість поспілкуватися, адже ми часом в бурхливому ритмі сучасного життя не так часто буваємо з ними, не спілкуємося по-душах наживо.

Але ж у вас є стільки тем для розмов! Є привід згадати щось цікаве з того, що вже було і дружно посміятися над усім цим. Тільки важливо, звичайно, не заважати оточуючим, які також чекають свого рейсу.

3. Вивчення іноземних мов
Думаю, багато хто зі мною погодяться в тому, що один-дві іноземні мови краще знати, ніж не знати. Корисність очевидна.

Завдяки цим знанням, можна спокійно говорити з місцевими жителями в тій чи іншій країні, знаходити собі друзів за кордоном. В кінці-кінців, елементарно - попросити в ресторані, щоб принесли вам те, що потрібно, а не тикати в меню пальцем навмання.

Я вже не кажу про непередбачені ситуації, в яких, ой, як бажано знати іноземну мову, наприклад, англійську.

Чекаючи свій рейс, ви можете вивчати обрану вами іноземну мову по спеціальній програмі в смартфоні, попередньо або в аеропорту скачавши його, наприклад, в стандартному додатку Play Маркет.

Можна взяти з собою трохи навчального матеріалу з курсів іноземної мови, на якому ви навчаєтеся. Часу для навчання у вас предостатньо і обстановка цілком сприяє цьому.

Самий елементарний варіант для тих, хто не знає іноземних мов: кожному туристу туристична фірма зазвичай дає «пам'ятку туриста», де, як правило, в додатку йдуть кілька фраз, слів, часто вживаних в тій країні, куди він летить.  Це і буде початком вивчення вами іноземної мови або просто допомога в поїздці.

4. Перегляд фільмів і / або гра в комп'ютерні ігри
Перегляд фільмів - цікаве, цілком природне заняття, якщо ви не любитель читання і захопили для цього необхідний гаджет. Або, якщо ви любитель комп'ютерних ігор, то час очікування вильоту - приємна можливість насолодитися улюбленою грою.

Головне - не пропустіть свій виліт, а також не забудьте зарядний пристрій і навушники. В сучасних аеропортах в залах очікування ви можете завжди зарядити цей пристрій. Навушники бувають потрібні для того, щоб не заважати, знову ж таки, таким же пасажирам, як і ви. Або просто з-за загального шуму чутність фільму буває дуже низька.

5. Спілкування в соціальних мережах
Для тих, хто зареєстрований в соціальних мережах і живе там, цей момент, звичайно, природний. Простори інтернету рясніють найрізноманітнішими новинами, фото, відео.

Зараз в будь-якому аеропорту є територія, на якій ви можете використовувати безкоштовний wi-fi. Звичайно, його швидкість не висока, але поспілкуватися з друзями, близькими, колегами, перегорнути кілька фото, знайти пам'ятки тієї місцевості, куди летите, цілком можна.

6. Шопінг
Для будь-яких шопоголіків і любителів походити серед бутиків очікування часу вильоту - чудовий час. Адже тут ви можете насолодитися своїм улюбленим заняттям вдосталь, спробувати, продегустувати та приміряти все, що заманеться. Для таких людей, напевно, в першу чергу і придумали Duty Free. Відрада для душі забезпечена, а головне - це з користю проведений час.

7. Оздоровити своє тіло
Дуже корисним, як я вважаю, провести якийсь час в масажних кріслах, яких зараз в аеропортах предостатньо. Тіло вам буде тільки вдячно за це.

Для підвищення свого фізичного тонусу також буде корисним проста швидка ходьба по аеропорту. Бігати, звичайно, не варто зі зрозумілих причин. Але ось для ходьби є прекрасні можливості і простір. Це, безсумнівно, піде вам на користь. До того ж, попереду довгі години перебування в літаку сидячи.

8. Догляд за собою

Зараз в більшості з аеропортів можна скористатися послугами косметолога, перукаря. Якщо у вас дозволяє час, то можете спокійно відправлятися робити, наприклад, манікюр. Такі салони розташовуються по-різному, але зазвичай в торгових залах.

9. Присвятити час самим собі
Дуже важливо буває в нашому житті побути просто наодинці з собою, обміркувати щось, вирішити для себе ряд питань, на які ви не знаходили відповіді хоча б тому, що хтось або щось вас постійно відволікало. Тут ви можете повністю зануритися в ці думки і знайти для самих себе довгоочікувані відповіді.

Для всього цього дуже корисним буде, якщо у вас з собою виявиться ручка і блокнот. Підійде навіть ваш квиток на літак, роздрукований на А4. Він залишається в будь-якому випадку з вами, а з чистої  його сторониви можете викладати ваші думки.

Можна прописати свої цілі, плани на майбутнє або просто спланувати свою майбутню поїздку, прорахувати її економічну сторону.

10. Познайомитися з новими людьми
Цей момент, звичайно, залежить від вашої комунікабельності і в принципі бажання спілкуватися з іншими людьми, встановлювати нові контакти.

Це корисно і ефективно до того ж, якщо співрозмовнику також приємно з вами поспілкуватися, скоротати час за розмовою. Для цього ідеально підійде кафе, ресторан, зал очікування.

Можливо, ви отримаєте багато корисної інформації, самі поділіться такий, часом і не знаючи, що мигцем озвучена інформація була для співрозмовника корисна і значима.

Може бути навіть ця людина стане вашим найкращим другом, чи хорошим бізнес-партнером, або коханою людиною.

Спілкуючись з людьми з різних країн, ви також, напевно, отримаєте для себе купу корисної інформації, дізнаєтеся більше про іншу країну, місцеві звичаї і про їхню культуру. Ця інформація вам, безумовно, стане в нагоді, наприклад, в майбутніх подорожах.

11. Екскурсії по місту
Цей варіант ідеально підходить для тих, хто відносить себе до активних, завзятих туристів і у кого часу до вильоту предостатньо.

Навіть оглядова екскурсія в машині або піша прогулянка по деяким цікавим, красивим міських місцях може прекрасно скрасити ваш час очікування і піти на користь.

Адже в цьому випадку ви не тільки дізнаєтеся щось нове для себе, збагатитеся духовно, а й просто це може стати справжньою відрадою для душі.

Все, що вам для цього буде потрібно - здати валізу на зберігання, скачати путівник або купити його в аеропорту в паперовому вигляді, замовити таксі або скористатися послугами гіда.

Такі послуги дуже часто безкоштовно надаються авіакомпаніями для своїх пасажирів, у яких час вильоту з стикувальним рейсом більше 6 годин.

12. Відвідати кафе або ресторан аеропорту
Якщо ви не встигли перед виїздом поснідати, пообідати чи повечеряти, то в аеропорту є прекрасна можливість це зробити.

У багатьох аеропортах є безліч кав"ярень, ресторанів з європейською, азіатською, китайської кухнею, вибору страв в яких більш ніж до

статньо. Тут ви можете приємно провести час, утамувати відчуття голоду. До того ж, якщо ви не пасажир бізнес-класу, то їжа в літаку вас може не задовольнити і не наситити.

 

13. Поспати
Якщо ви вже неабияк втомилися, не хочеться ніде ходити, щось читати, дивитися, вивчати, то можете просто поспати або подрімати в залі очікування. Для цього корисно буде, якщо ви захопили з собою навушники, щоб ніхто вас не відволікав. Якщо подорожуєте одноосібно, і немає можливості когось попросити, щоб вас розбудили, то поставте будильник, щоб перш за все не пропустити рейс.

 

І ще пару слів:

Куди б не лежав ваш шлях, в яке місто або іншу країну ви б не летіли, безсумнівним я вважаю те, що подорожувати варто. І скільки б ви не думали, чим зайнятися в аеропорту в очікуванні рейсу, знайте, що це теж частина вашого життя. І часом очікування подорожі буває краще, ніж сама подорож. Так що насолоджуйтесь життям і приємних вам подорожей і проведення часу в дорозі.


 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Зараз на сайті: 2 гостей
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber