Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow ТОП-10 порад початківцю туристу перед поїздкою
ТОП-10 порад початківцю туристу перед поїздкою

ТОП-10 порад початківцю туристу перед поїздкою

 Подорожі в нові країни, міста - це завжди цікаво, захоплююче і подвійно розбурхує свідомість, душу, коли ти ще початківець турист і хочеться пізнати, побачити все і вся. У цій статті представлені ТОП-10 порад початківцю туристу, які, безумовно, будуть корисні і початківцям, і досвідченим мандрівникам.

Адже для кожного з нас важливо не тільки сповна насолодитися відпочинком, але і не потрапити в такі ситуації, які затьмарені були б непередбачуваними обставинами. Отже...

ТОП-10 порад початківцю туристу перед поїздкою
 

1.Тільки обране: гардероб для відпустки
Важливим моментом при виборі речей, які ви хочете взяти з собою у відпустку, стане їх правильне поєднання і підбір. Запам'ятайте: гардероб для відпустки потрібно збирати тільки з улюблених речей. Адже простір у вашому валізі не гумовий і в нього потрібно укомплектувати лише зручні речі, які ви любите носити регулярно в повсякденному житті.

Варто підібрати оптимальний набір речей, який ви зможете носити протягом всього 2-тижневого відпочинку, при цьому він повинен підходити, як на вихід, так і на пляж. Всі речі між собою повинні не тільки поєднуватися, але і вигідно доповнювати один одного.

Вам повинно бути просто і легко кожен день у відпустці, тому необхідно задуматися всього один раз вдома перед виїздом, щоб кожен новий ваш день відпочинку був сповнений нових подій, а не розчарувань про те, що вам нема чого одягти на несподівану пропозицію злазити в гори або вийти на каву в місцевий ресторанчик.

При цьому на всіх фото ви будете неперевершені, зможете кожен день створювати нові образи з карколомних нарядів і відчувати себе в них максимально комфортно!

 

2. Пакуємо все правильно і з розумом
Для того, щоб ваші речі не пом'ялися і все помістилися у валізу, необхідно скрутити їх акуратно рулонами. Цей спосіб не тільки заощадить багато місця для всього дійсно потрібного в валізі, але і стане в нагоді в разі, якщо в вашому готелі не виявиться праски.

3. Ми залишаємо все зайве дома
Не захаращуйте свій чемодан і не перевантажуйте руки. Відчувайте себе в дорозі комфортно і спокійно.

Залиште вдома непрактичне і нове взуття, 5-6 пар незручних шпильок, незграбні кофтинки і всі речі, які швидко мнуться і вимагають спеціального догляду.

Не варто також брати з собою зайву косметику і техніку. Наприклад, фен часто є в номерах готелів, а всі путівники та карти можуть дуже зручно розташуватися в вашому смартфоні.

4. Гігієна понад усе або ...?
Вирушаючи у відпустку на декілька днів, не беріть з собою цілий арсенал з величезних пляшок і тюбиків, обмежтеся тільки найнеобхіднішим. Ідеальним рішенням стане покупка спеціальних туристичних наборів, які призначені для відпустки і поїздок.

Такий набір являє собою кілька спеціальних і невеликих за обсягом ємностей з дозаторами, в які можна перелити свої улюблені засоби гігієни і при цьому не взяти нічого зайвого.

Як варіант, готуючись до подорожі, можна завчасно залишити невелику кількість коштів для вашої гігієни в оригінальній упаковці, а потім, витративши, просто викинути порожні ємності в сміття.

Дуже важливо не забути перед їх упаковкою ретельно перевірити кришки на щільність закручування і про всяк випадок помістити їх в спеціальні пакети, які вбережуть ваш гардероб від несподіваних плям.

Також ретельно зберіть і свою аптечку. Обов'язково покладіть в неї знеболюючі, антисептики, кілька препаратів від застуди та від болю в животі. Не забудьте пластир і ватяні диски.

 

5. Робимо копії і пишемо списки
Будь-яка подорож - це шквал емоцій. І на їх фоні часом маячить страх втрати документів в подорож. Тому для того, щоб уберегти свої нерви, варто дотримуватися наступних нехитрих правил:

Заздалегідь складіть списки всіх необхідних справ і речей, а також повний список усіх документів, які будуть вам необхідні під час подорожі;
зробіть кілька скан-копій для основного набору документів, а також завантажте інформацію по ним в свій смартфон, щоб в разі непередбачених обставин або подій ви завжди змогли б підтвердити свою особистість і успішно повернутися додому;
важливі документи завжди під час подорожі зберігайте в ручній поклажі. Ні в якому разі не відправляйте їх в багажі. Безпосередньо в готелі, звичайно, краще їх зберігати в сейфі.

6. Квитки та екскурсії

Якщо ви хочете значно спростити собі відпочинок і заощадити при цьому час, то шукайте екскурсії та розваги онлайн. Це часто дозволяє заощадити до 10-15 відсотків від реальної вартості аналогів в квиткових касах.

Не забувайте і про корисні сайти і додатки. Там можна знайти безліч корисних порад і Лайфхаків для подорожей, дізнатися багато нових пропозицій, отримати знижку, а також знайти друзів і побудувати кращі маршрути.

7. Надійна поклажа


Якщо ви збираєтеся використовувати одину і туж ж валізу протягом тривалого часу, то дуже відповідально поставтеся не тільки до вибору моделі, але і до матеріалу з якого віна виконана, так як під час подорожей на частку вашої валізи випадає безліч пригод: від не особливо акуратних співробітників аеропорту до безвідповідальних носіїв в готелях.

Найміцнішими і кращими матеріалами, на думку експертів і туристів, для надійного валізи стане полікарбонат. Вибравши матеріал, приділіть пильну увагу також колесам і кріпленням. Вони теж значно впливають на терміни експлуатації вашого чотириколісного друга. Значно полегшити вашу подорож може валіза, у якої всі 4 колеса крутяться на 360 градусів.

Певним доповненням може служити наступна порада: для кращої розпізнаваності вашої валізи в аеропорту приклейте на нього будь-які помітні розпізнавальні знаки або купіть чохол з незвичайною або яскравим забарвленням, щоб швидше знайти свою валізу, скажімо, на стрічці видачі багажу в аеропорту.

 

8. Гладити - будемо!


Після прибуття на місце відпочинку, якщо, незважаючи на ваші старання, одяг все-таки пом'ялася, а праски в номері готелю не виявилося, то не поспішайте засмучуватися. Скористайтеся методом наших бабусь і за допомогою нехитрого способу поверніть охайний вигляд ваших речей.

Візьміть пом'яті речі і розвісьте їх над ванною або в душовій кабінці, відкрийте кран з гарячою водою і ненадовго залиште їх висіти над парою, прикривши дверцята кабінки або самої ванни.

Таким чином речі під впливом пара самостійно разгладятся, а вам залишиться лише їх розвісити і просушити.

9. «Вічні» гаджети


Не впадайте у відчай, якщо раптом батарея вашого гаджета або смартфона несподівано сяде, а під рукою у вас не буде спеціального адаптера, який підходив би для використання в місцевих розетках.

Виробники електронної техніки подбали про туристів і сьогодні ви можете придбати собі в дорогу зручні та практичні зарядні батареї, які здатні працювати і заряджати ваш смартфон до 2-х днів.

Рекомендується придбати таку річ перед самим виїздом і обов'язково зарядити. Процес зарядки займає від 6 до 12 годин, так що вам варто спланувати цей процес заздалегідь.

10. Незамінна і найнеобхідніша


Вирушаючи на відпочинок, не забудьте прихопити з собою куртку, бажано ще й з капюшоном. Також непоганим варіантом може стати практична вітровка на блискавці, щільна толстовка або стильний бомбер.

Зовсім неважливо, який місяць за вікном і в яку країну ви летите. Повірте, навіть якщо ви їдете в найспекотніші країни, то ймовірність прохолодних вечорів, дощу або вітру все одно досить висока і там, а теплий верхній одяг не тільки захистить вас від негоди і даремно витрачених вечорів в номері готелю, але також дозволить вам не захворіти .

Плюсом такого одягу стане ще й те, що в дорозі її можна використовувати замість подушки, звернувши в валик, підкласти її під голову.

 І на останок
 

Збори перед поїздкою - це дуже важливий момент в кожній подорожі. Він задає настрій вам і всій вашій поїздці.

Підходьте до цього питання не поспішаючи, раціонально і з розумом. У цьому випадку успіх кожної подорожі буде гарантований, ваші нервові клітини залишаться цілі і тим більше не виникне питання, чому варто подорожувати.

І не забувайте про наш маленький списк «ТОП-10 порад початківцю туристу», адже, спираючись на нього, ви можете провести весь ваш відпочинок душевно, весело, без зайвих проблем і переживань!

 

 

 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Зараз на сайті: 1 гість
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber