Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow Чому варто подорожувати?
Чому варто подорожувати?
гарячі путівки, купити гарячий тур, пошук туру, знижки на путівки, туристична фірма у львові, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР«Якщо тобі здається, що подорожувати небезпечно, спробуй рутину - вона смертельна»
Пауло Коельо
Давайте поміркуємо про те, чому варто подорожувати в нашому житті? Відповідь напрошується сам собою. Адже наша сучасна дійсність така, що серед шаленого ритму життя ми, часом, настільки заганяємо себе, буквально тонемо в рутині справ, перестаємо усвідомлювати свою справжню сутність, перестаємо розуміти, хто ми, що ми, куди йдемо, до чого прагнути.

Психологія подорожей
Виберіться з рутини справ і турбот! Подорожуйте!
Душа знає, що їй потрібно, вона просто прагне змін, збалансованості, гармонії, усвідомленості буття. І ось, здавалося б, як-то ненароком трапляються серед стрічки інет-новин фрази на картинках «Зараз би чашечку моря», «море чекає», «море кличе» ...
Так, так ... Саме це. Замість тисячі слів, купи ліків і психологів незмінним рецептом для відновлення своєї гармонійності, збалансованості, для того, щоб розібратися в своєму житті і поставити перед собою справжні, а не нав'язані цілі, є ПОДОРОЖІ.
Подорожі дозволяють насолоджуватися життям і просто ЖИТИ!
Вирушаючи в подорожі, ми не тільки пізнаємо світ, насолоджуючись його багатогранністю, красою і неповторністю. Ми також наповнюємо свою душу і тіло енергією, радістю, щастям.
У подорожах ми вільні!
Ми наповнюємося враженнями, спогадами, які приємно розбурхують нашу душу на протязі ще довгого часу. Переглядаючи свої фотографії з подорожей, знову і знову проживаємо солодкі хвилини щастя. Отже, визначимо такі моменти ...

 

Так чому ж варто подорожувати?

 

 1. ЗМІНА ОБСТАНОВКИ І відволікання від всього буденного
Зміна обстановки, вихід з якоїсь «зони комфорту», як її прийнято називати, і в той же час перемикання свідомості від усього буденного завжди позитивно впливає на людей.

Змінюється місцевість, оточення. Немає обов'язку бути завжди на зв'язку і контролювати купу справ. Серед звичайних буднів ми перестаємо багато помічати, навіть, часом, самі дивуємося, як опиняємося в іншому місці, говоримо - «ноги самі мене сюди принесли». Так, тому що багато чого в житті у нас вже доведено до автоматизму.

 /картинка/

Необхідно мінімум раз на рік повністю міняти навколишнє оточення і їхати подалі від буденності.

 

 2. ПЕРЕОСМИСЛЕННЯ СВОГО ЖИТТЯ, ПОСТАНОВКА НОВИХ ЦІЛЕЙ
Перебування в іншій місцевості, серед інших людей допомагає нам поглянути на наші проблеми з боку, з іншого ракурсу. І вже складності на роботі здаються не такими великими, а сімейні негаразди просто блякнуть і не здаються значущими.
У подорожах нам легко вдасться провести переоцінку цінностей, поставити нові цілі або скорегувати свій шлях руху по життю.

 

 3. ЗНАЙОМСТВО З НОВИМИ ЛЮДЬМИ
У подорожах ми неминуче спілкуємося з різними людьми, часом з різних країн. Перебуваючи у віддаленій від дому місцевості, нам легше спілкуватися з цими людьми. В результаті, велика ймовірність і це часто буває, що знайомі з подорожей стають близькими друзями, а хтось знаходить свою кохану людину.

/ картинка /
У подорожах ми знаходимо нові знайомства, друзів

 

4. НОВИЗНА, ІНФОРМАТИВНІСТЬ
/ Картинка /
У подорожах ми збагачуємося духовно, отримуємо багато нової інформації

Безумовно те, що кожна нова подорож відкриває нам нові знання. І навіть, якщо ви не їздите на екскурсії, перебуваючи в іншій країні, ви неминуче стикаєтеся з місцевим колоритом, побутом, культурою, традиціями, звичаями, етикетом, з якими потрібно буде рахуватися. Найголовніше - все це ви пізнаєте по-справжньому, а не з картинок, відео, фото інших людей.

 

5. НОВИЙ ДОСВІД І ВПЕВНЕНІСТЬ У СОБІ
Потрапляючи в нову обстановку і зіткнувшись часом з абсолютно непередбачуваними подіями, ви отримуєте безцінний досвід, завдяки якому ви стаєте впевненіше в собі. І те, що відбувається саме з вами - це ВАШЕ, це нікому вже не відняти.

Спогади безцінні і не мають терміну придатності. Поділитися ними в своїх розповідях - справжня відрада. Ділячись з оточуючими своїм маленьким щастям - щастям спогадів від подорожей, - ви також заряджаєте інших цим щастям. А хіба ж це не здорово !?

/ Картинка /
Подорожі дарують нам впевненість в собі і старт новим починанням в життя

 

Подорожуйте і будьте щасливі!

 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Зараз на сайті: 1 гість
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber