Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow Поради туристам Шрі Ланка!
Поради туристам Шрі Ланка!

Шрі Ланка, тури на Шрі Ланку, екзотичні тури, ШРИ ЛАНКА ИЗ КИЕВА, ГАРЯЩИЕ ТУРЫ ШРИ ЛАНКА, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУРШрі-Ланка - гостинна туристична країна. Спадщина древньої цивілізації, дивовижна природа, розмірений темп життя чекають тих, хто купує путівки на Шрі-Ланку.

Багато туристів остерігаються відпочинку в екзотичних країнах. Тому ми зібрали 10 цінних порад для тих, хто їде відпочивати на Шрі-Ланку вперше.

Дотримуйтеся їх, і ніщо не затьмарить ваш відпустку.


1. Готуйтесь, що пересуватися ви будете повільно

На цій благословенній землі взагалі поспішати не прийнято. Тим більше що сам острів невеликий. Він практично в 10 разів менша за Україну по площі. Оренда велосипеда або скутера - ось кращий вибір для туристів, який хочуть зробити поїздку по острову. Не дивуйтеся тому, що автобуси і автомобілі не пересуваються по острову зі швидкістю вище 40 км / год. Ну а якщо ви дуже поспішаєте (і хочете себе це побалувати) вам запропонують орендувати вертоліт.

2.Шрі-Ланка - найкраще місце для пошуку гармонії
Серед туристів на Шрі-Ланці багато молодих людей, яких приваблює давня культура Цейлону і розкішна природа. Часто тури на Шрі-Ланку купують молодята, щоб провести свій медовий місяць. Багато сімейних пар з дітьми їдуть в літню відпустку на Шрі-Ланку. Тому що цей острів - найкраще місце для релаксу та спілкування з друзями. Галасливих нічних клубів ви там не знайдете.

3. Остерігайтеся кишенькових злодіїв
В цілому, відпочивати на Шрі-Ланці безпечно. Тільки не носіть гроші, документи, годинники, телефони в кишенях, а сумки і рюкзаки завжди тримайте закритими. На острові багато кишенькових злодюжок і жебраків.

4. Будьте уважні до їжі
Кухня Шрі-Ланки дуже нагадує індійські гастрономічні традиції. На Шрі-Ланці в основі раціону харчування - рис і каррі. В меню багато риби, тропічних фруктів, прянощів і зелені. Але не поспішайте пробувати все в перший день! У готелях і гостьових будинках, крім національних страв, готують європейські. На шведських столах поруч з гострими стравами (а таких дуже багато в традиційній кухні Шрі-Ланки) ставлять таблички, на яких зображена перчинка.

5. Один день проведіть у столиці - місті Коломбо
Ці тури користуються великою популярністю, тому що місто розташоване дуже близько до екватора і середньорічна температура тримається близько +27. Відвідайте столицю Шрі-Ланки, щоб провести час в популярних джаз-барах, пройтися по магазинах, насолодитися видом жінок в яскравих сарі, які голосно торгуються з продавцями на ринку Петта.

6. Залишати чайові - на ваш розсуд
У більшості готелів і ресторанів чайові автоматично додаються до рахунку. Це стосується офіціантів і покоївок. Шофери і носильники в готелі будуть вам вдячних за чайові. Також потрібно знати, що за чайові працюють і гіди на Шрі-Ланці.

7. Місцеві правила забороняють фотографуватися спиною до Будди
Також вас можуть попросити видалити фотографії державних установ, військових об'єктів і людей у військовій формі. Якщо ви хочете сфотографувати з місцевого жителя, запитаєте його дозволу і запропонуйте чайові.

8. Кредитні карти приймаються далеко не скрізь
Але ви можете розрахуватися ними в готелях, супермаркетах і пунктах прокату транспорту. Для всіх інших цілей потрібно запастися рупіями (місцева валюта).

9. Заздалегідь підготуйте собі список з популярними ліками англійською мовою
На Шрі-Ланці система охорони здоров"я працює добре. Ви без зусиль знайдете англомовного лікаря, а при готелях можна зустріти медперсонал, який говорить російською. Також на острові багато аптек, великий асортимент європейських медикаментів. Але краще підготуйте список ліків англійською мовою, щоб довго не пояснювати нічого фармацевту.

10. Пийте тільки бутильовану воду
Її безкоштовно подають відпочиваючим в готелях, в ресторанах, вона продається в усіх кіосках. Якщо ви обідаєте в не в ресторані готелю, а в місті або в барі на пляжі, не замовляйте напої з льодом. Краще розбавте їх холодною водою з пляшки.

 

Шрі-Ланка - це та країна, де ви по-іншому подивитеся на весь світ. Ці враження, без сумнівів, змінять ваше життя на краще.

 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Зараз на сайті: 1 гість
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber