Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow Чим замінити Крим, куди їхати відпочивати?
Чим замінити Крим, куди їхати відпочивати?
ЧИМ ЗАМІНИТИ КРИМ, КУДИ ПОЇХАТИ ВІДПОЧИВАТИ, ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА, відпочинок з дітьми, тури на море, сімейні тури на море, туреччина з дітьми, греція з дитиною, куди поїхати на море з дитиною, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУРКуди їхати відпочивати?
ТОП — 7 популярних напрямків серед Західного регіону.

Останні події остаточно підірвали інтерес до відпочинку на Кримському узбережжі. Звичайно знайти альтернативу природним кримським ресурсам важко, але можливо. І ми спробуємо це зробити. Особливо враховуючи “якість” обслуговування, контингент та ціни на півострові за минулі роки.
1. “Ах, Одесса — жемчужина у моря”
Звичайно Одеса вже не та. Але у трамваях завжди можна почути  справжній одеський говір, купити газетку з “свіжими завтрашніми новинами”, на Дерибасівській вам залюбки розкажуть як пройти на Привоз (ТАКИ ДА!) і куди йти не треба. Катання на яхті останніми роками стає доступною розкішшю. Якщо порівнювати з Кримом, то в Одесі значно кращий сервіс та і ціни не такі кусючі. В Аркадії ви завжди знайдете нічний клуб на будь який смак, адже там кипить нічне життя.  Одеса має досить багато  визначних місць, екскурсоводи вам покажуть всі закутки цього чудового міста. Звичайно чистота пляжів деколи визиває сумнів, але хто шукає — той знайде! Море не лише у центрі, кількість пляжів — достатня, багато барів пропонують власні пляжі, які відрізняються по чистоті, а море... -  воно тягнеться на багато кілометрів — обирайте своє містечко під сонцем.

2. Болгарія — дешево і сонячно :)
Болгарія вже давно перетворилась на справжній закордон. Потрібен закордонний паспорт і болгарська віза. Виготовити візу абсолютно не важко, вартість 35 EU. Якщо летіти літаком — політ зі Львова триває півтори години. Якщо їхати автобусом — близько 24 годин. Особливо популярні курорти: Єленіте, Сонячний Берег, Золоті Піски, Несебр, Балчик, Помор'є, Созополь, Албена.  Мякий клімат, пологі піщані заходи в море, абсолютно доступні ціни та европейська якість обслуговування зробили Болгарію однією з найдоступніших країн для відпочинку. Особливо популярна Болгарія ще і тим, що зовсім близенько до серця Туреччини — Стамбулу.
Основний недолік: довга і виснажлива дорога, якщо обирати переїзд на автобусі.
Якщо говорити про ціну відпочинку, то
на автобусі, для однієї особи, 10 днів відпочинку, з дорогою, трансферами та усіма зборами (без вартості візи, нагадаємо, болгарська віза 35 у.о.)
у червні - від 120 у.о.
у липні - від 160 у.о.
у серпні - від 190 у.о.
на літаку 10 днів відпочинку, з дорогою, трансферами та усіма зборами
у червні - від 245 у.о.
у липні - від 285 у.о.
у серпні - від 325 у.о.
Крім того, хочемо звернути увагу на те, що діти відпочивають безкоштовно.
ЧИМ ЗАМІНИТИ КРИМ, КУДИ ПОЇХАТИ ВІДПОЧИВАТИ, ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА, відпочинок з дітьми, тури на море, сімейні тури на море, туреччина з дітьми, греція з дитиною, куди поїхати на море з дитиною, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР  ЧИМ ЗАМІНИТИ КРИМ, КУДИ ПОЇХАТИ ВІДПОЧИВАТИ, ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА, відпочинок з дітьми, тури на море, сімейні тури на море, туреччина з дітьми, греція з дитиною, куди поїхати на море з дитиною, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР  ЧИМ ЗАМІНИТИ КРИМ, КУДИ ПОЇХАТИ ВІДПОЧИВАТИ, ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА, відпочинок з дітьми, тури на море, сімейні тури на море, туреччина з дітьми, греція з дитиною, куди поїхати на море з дитиною, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР
3. Чорногорія - MONTENEGRO
Для громадян України - Чорногорія відмінила візу. А це означає тільки одне - ні доплат, ні проблем. Зранку купуй путівку і хоч ввечері сідай на літак! Серпантинова країна, оточена прозорим морем, зігріта променями середземноморського сонця, Чорногорія — оазис Європи, де можна провести чудові канікули, відпочити під шум хвиль, насолодитись природніми красотами. Якою б дорогою ви не відправились у мандрівку,  ви скрізь зустрінете недоторкану природу та привітних людей. На якому пляжі ви бажаєте відпочити? На пісчаному, галечному, каменистому? Можливо ви хочете засмагати на “Королівському пляжі” у Мілочері, на якому колись купалась королівська сім'я. Вам відомо, що пляжі Будванської  рів'єрі по якості піска відносяться до найвищої світової категорії? Ви зробите вдалий вибір, якщо оберете маленький таємний пляж у закритій бухті, доплити до якого можна лише на катері або човні.  А чого тільки вартує Боко-Которська затока, яка не залишить вас байдужими! А Скадарське озеро — найбільше озеро на Балканах — це найбільша у Європі стоянка птахів — ви та ваші діти будете у захваті. Про Чорногорію можна розказувати довго, ми пропонуємо вам переконатись у цьому!
До слова — зручний переліт зі Львова зробить ваш відпочинок ще кращим.
По цінам:
на літаку 8 днів відпочинку, з авіа перельотом, проживанням, трансферами та усіма зборами
у червні - від 230 у.о.
у липні - від 315 у.о.
у серпні - від 380 у.о.
Крім того, хочемо звернути увагу на те, що діти відпочивають безкоштовно, оплачується лише переліт (орієнтовно 220 - 250 у.о.)
ЧИМ ЗАМІНИТИ КРИМ, КУДИ ПОЇХАТИ ВІДПОЧИВАТИ, ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА, відпочинок з дітьми, тури на море, сімейні тури на море, туреччина з дітьми, греція з дитиною, куди поїхати на море з дитиною, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР ЧИМ ЗАМІНИТИ КРИМ, КУДИ ПОЇХАТИ ВІДПОЧИВАТИ, ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА, відпочинок з дітьми, тури на море, сімейні тури на море, туреччина з дітьми, греція з дитиною, куди поїхати на море з дитиною, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР
4. Хорватія
Середземноморська держава , яка розташувалася в самому серці Центральної Європи. Країна має невелику територію , але  надзвичайно мальовничу. Тут можна відвідати сім прекрасних національних парків , які знаходяться як на передгір'ї , так і на узбережжі.
Національний парк « Плітвіцькі озера » складається з 16 найкрасивіших озер , які розташувалися каскадом по всій території парку. Це місце є однією з найпопулярніших точок на карті екскурсій в Хорватії. Сюди щороку приїжджають мільйони туристів зі всього світу.
Природний світ Хорватії різноманітний . Тут можна зустріти цікаві види тварин , риб і рослин. У країні вирощують виноград винних сортів і тут же виготовляють різні популярні вина.
З кожним роком Хорватія стає все більш доступною і популярною для в'їзного туризму. Прекрасні землі цих країв приваблюють сюди безліч мандрівників з різних куточків планети.
Особливості хорватської кухні приваблюють сюди європейців і українських гурманів. На відпочинок до Хорватії часто їздять всією сім'єю , - недовгий переліт або переїзд на власносму транспорті , хороший сервіс в готелях , приємний клімат , смачна їжа та вино , наявність цікавих пам'яток , добродушне населення - все це сприяє приємному проведенню часу у відпустці.
Урізноманітнити пляжний відпочинок в Хорватії найкраще екскурсіями. Зазвичай , це відвідування різних культурних пам'ятників і чудес природи. Багато пам'ятки Хорватії знаходяться у відомому списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Національні парки , приголомшливий місто -музей Дубровник , палац Діоклетіана і багато інших місць популярні у туристів .
По цінам:
на літаку 8 днів відпочинку, з авіа перельотом, проживанням, трансферами та усіма зборами
у червні - від 480 у.о.
у липні - від 540 у.о.
у серпні - від 610 у.о.
Додатково оплачується хорватська віза: 35 EU
Також, звертаємо увагу на те, що діти відпочивають безкоштовно, оплачується лише переліт (орієнтовно 400 у.о.)
ЧИМ ЗАМІНИТИ КРИМ, КУДИ ПОЇХАТИ ВІДПОЧИВАТИ, ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА, відпочинок з дітьми, тури на море, сімейні тури на море, туреччина з дітьми, греція з дитиною, куди поїхати на море з дитиною, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР ЧИМ ЗАМІНИТИ КРИМ, КУДИ ПОЇХАТИ ВІДПОЧИВАТИ, ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА, відпочинок з дітьми, тури на море, сімейні тури на море, туреччина з дітьми, греція з дитиною, куди поїхати на море з дитиною, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР ЧИМ ЗАМІНИТИ КРИМ, КУДИ ПОЇХАТИ ВІДПОЧИВАТИ, ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА, відпочинок з дітьми, тури на море, сімейні тури на море, туреччина з дітьми, греція з дитиною, куди поїхати на море з дитиною, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР
5. Туреччина — тотальний All Inclusive
Туреччина і всіма улюблений All Inclusive, це місце для відпочинку, яке щороку лідирує по кількості відпочиваючих та б'є всі рейтинги продаж. Саме у Туреччині знаходяться найкращі готелі які ідеально підходять для відпочинку з дітьми та мають інстрастуктуру для найбільш вибагливих туристів. Саме у Туреччині є готелі, де зовсім за невеликі гроші можна отримати максимум вражень. Тільки у цій країні найпопулярніший запит на відпочинок: “мені будь ласка готель, де немає росіян”. Величезні можливості екскурсійної програми, об'єкти, віднесені до 7 чудес світу (Храм Артеміди у Ефесі та Мавзолей у Галікарнасі) та 8 чудо світу — Памуккале.
Цього року традиційно ми літаємо на Анталію а також пропонуємо до вашої уваги Егейську частину Туреччини — Мармарис. Відпочинок у цьому регіоні — це хвиля свіжих емоцій та побачити Туреччину такою, якою ви її ніколи не бачили!
По цінам:
на літаку 8 днів відпочинку, з авіа перельотом, проживанням, харчування все включено, трансферами та усіма зборами
у червні - від 435 у.о.
у липні - від 460 у.о.
у серпні - від 515 у.о.
Також, звертаємо увагу на те, що діти відпочивають безкоштовно, оплачується лише переліт (орієнтовно 280-320 у.о.)
ЧИМ ЗАМІНИТИ КРИМ, КУДИ ПОЇХАТИ ВІДПОЧИВАТИ, ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА, відпочинок з дітьми, тури на море, сімейні тури на море, туреччина з дітьми, греція з дитиною, куди поїхати на море з дитиною, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР ЧИМ ЗАМІНИТИ КРИМ, КУДИ ПОЇХАТИ ВІДПОЧИВАТИ, ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА, відпочинок з дітьми, тури на море, сімейні тури на море, туреччина з дітьми, греція з дитиною, куди поїхати на море з дитиною, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР ЧИМ ЗАМІНИТИ КРИМ, КУДИ ПОЇХАТИ ВІДПОЧИВАТИ, ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА, відпочинок з дітьми, тури на море, сімейні тури на море, туреччина з дітьми, греція з дитиною, куди поїхати на море з дитиною, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР
6. Греція
Греція - країна, де стародавній світ переплетений з сучасністю, де легенди перетворились на реальність а відмінна грецька кухня, сир, вино та оливкова олія творять чудеса. Афіни, Дельфи, Фіви і Метеори, скельні монастирі і свята гора Афон, мальовничі острови — їх безліч, класні пляжі, чисте море, і спа-готелі. Зі Львова цього року ми традиційно літаємо на материкову частину (Салоніки) та відпочиваємо на Халкідіках (Касандра, Сітонія, Афон), Пієрія, Паралія Катеріні. Також зі Львова  ми порадуємо вас прямими рейсами та чудовими цінами на о.Кріт та о.Родос.
Наші менеджери відвідали майже всі туристичні об'єкти у вищезгадних регіонах, тому ви можете бути впевненим у тому, що ми запропонуємо вам найкращі варіанти, як по ціні так по готельній базі.
По цінам:
на літаку 8 днів відпочинку, з авіа перельотом, проживанням, харчуванням, трансферами та страхуванням
у травні - від 265 у.о.
у червні - від 335 у.о.
у липні - від 380 у.о.
у серпні - від 415 у.о.
Додатково оплачується грецька шенген віза: 35 EU + 25 EU (візовий збір)
Також, звертаємо увагу на те, що діти відпочивають безкоштовно, оплачується лише переліт (орієнтовно 280-320 у.о.)
ЧИМ ЗАМІНИТИ КРИМ, КУДИ ПОЇХАТИ ВІДПОЧИВАТИ, ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА, відпочинок з дітьми, тури на море, сімейні тури на море, туреччина з дітьми, греція з дитиною, куди поїхати на море з дитиною, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР ЧИМ ЗАМІНИТИ КРИМ, КУДИ ПОЇХАТИ ВІДПОЧИВАТИ, ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА, відпочинок з дітьми, тури на море, сімейні тури на море, туреччина з дітьми, греція з дитиною, куди поїхати на море з дитиною, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР ЧИМ ЗАМІНИТИ КРИМ, КУДИ ПОЇХАТИ ВІДПОЧИВАТИ, ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА, відпочинок з дітьми, тури на море, сімейні тури на море, туреччина з дітьми, греція з дитиною, куди поїхати на море з дитиною, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР
7. Кіпр
Минулого року, послугами туристичної агенції Альтан, в напрямку Кіпра, скористалось майже 200 людей. Відверто можемо сказати — це перша країна, де на відпочинок не було жодного нарікання!
У країні високий рівень цивілізації, ДУЖЕ високий рівень безпеки, доброзичливе місцеве населення. Воду, при бажанні,  можна без далекосяжних наслідків пити прямо з крану і у всіх місцях: готелях, ресторанах, громадських місцях. На смак вона солоновато -мінерального присмаку, оскільки виходить шляхом опріснення морської води.
Найбільший інтерес Кіпр викликає у активної молоді. І це не дивно — адже основний молодіжний курорт — Айя — Напа — це “Ібіца” та “Мекка” молодіжного відпочинку. Курорт ніколи не спить, дискотеки европейського рівня розважають усіх бажаючих до ранку, а з ранку до вечера на пляжах Айа Напи вони продовжуються у вигляді пінних дискотек.
Інша велика група подорожуючих — це люди 40 років і старше. Сюди їдуть втомлені від відпочинку в Туреччині і які шукають різноманітності, спраглі НЕ бачити співвітчизників і ті , хто вже одного разу побував на Кіпрі — обовязково сюди повертаються.
Особливості готельної бази : представлено всі варіанти класифікації готелів : від апартаментів до 5* класу люкс , причому навіть 2 * будуть пристойного рівня і з кондиціонером . Як такої анімації в готелях, в основному, немає.
Рівень сервісу високий . Ідеально чисті номери , якісне харчування , хоча і часто, при порівнянні з турецькими All Inclusive, немає столів які ломаються від їжі, вибір їжі менший АЛЕ завжди все тільки свіже, якісне та супер смачне). На "ресепшн" , як правило , є російськомовні співробітники .
Українців на Кіпрі люблять , причому "в будь-якому вигляді", до туристів ставляться дуже уважно. Як приклад можна навести ситуацію , коли прокатний автомобіль підкочує до перехрестя , і всі учасники руху призупиняються , пропускаючи цю машину, оскільки розуміють, що для туристів лівосторонній рух може бути незвичним.
Якщо ви обожнюєте турецькі готелі класу 5* з ультра все включено та активною анімацією, Кіпр, у такому випадку, краще не розглядати. Це виважений, спокійний та якісний відпочинок (крім Айя Напи). Якщо у вас обмежений бюджет, то варто відразу при бронюванні обирати готелі з повним харчуванням, адже у туристичних зонах, середня вартість обіду на двох, складе 25-30 EU.
Ще одна дуже хороша новина: ВІЗА ДЛЯ УКРАЇНЦІВ — АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНА, ТА БЕЗПРОБЛЕМНА. Не потрібно довідок та фотографій. Менеджер, за 3 хвилини, заповнює невелику електронну анкету та через 3 години (максимум протягом 1 дня) — віза готова!
По цінам:
на літаку 8 днів відпочинку, з авіа перельотом, проживанням, харчуванням (сніданки), трансферами та страхуванням
у травні - від 285 у.о.
у червні - від 365 у.о.
у липні - від 375 у.о.
у серпні - від 400 у.о.
ЧИМ ЗАМІНИТИ КРИМ, КУДИ ПОЇХАТИ ВІДПОЧИВАТИ, ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА, відпочинок з дітьми, тури на море, сімейні тури на море, туреччина з дітьми, греція з дитиною, куди поїхати на море з дитиною, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР ЧИМ ЗАМІНИТИ КРИМ, КУДИ ПОЇХАТИ ВІДПОЧИВАТИ, ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА, відпочинок з дітьми, тури на море, сімейні тури на море, туреччина з дітьми, греція з дитиною, куди поїхати на море з дитиною, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР ЧИМ ЗАМІНИТИ КРИМ, КУДИ ПОЇХАТИ ВІДПОЧИВАТИ, ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА, відпочинок з дітьми, тури на море, сімейні тури на море, туреччина з дітьми, греція з дитиною, куди поїхати на море з дитиною, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР
 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Зараз на сайті: 2 гостей
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber