Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow Пляжні ігри : чим захопити дітей на морі?
Пляжні ігри : чим захопити дітей на морі?
відпочинок з дітьми, тури на море, сімейні тури на море, туреччина з дітьми, греція з дитиною, куди поїхати на море з дитиною, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУРЗбираючись на море з діточками , можете навіть не мріяти про тихі та спокійні сонячні ванни, адже у малюків зовсім інше уявлення про ідеальний відпочинок . Пляж для них - невичерпне джерело різних ігор та занять , адже іграшки тут , в прямому сенсі , лежать під ногами!
Пляжні ігри : чим захопити дітей на море?
Шукачі скарбів
Під час прогулянки по пляжу пошукайте з вашим малюком скарби. У ролі коштовностей і золотих монет можуть бути незвичайні камінчики: наприклад , спробуйте знайти « курячого бога» - це камінь з дірочкою посередині. Або зберіть тільки чорні або білі камінчики , а потім розфарбуйте їх гуашшю різних кольорів.
Самий влучний
Виберіть не надто жваве місце на пляжі і зробіть багато однакових ямок на різній відстані від вас. Біля кожної позначте кількість очок за потрапляння , наприклад 1 , 3 , 5 і 10. Змагаються всією сім'єю, хто зможе закинути камінчик в ямку , і підраховуйте очки. Хто набере більше, той буде нагороджений званням самого влучного .
Мурована вежа
На галькових пляжах багато красивих плоских каменів. Покажіть малюкові , що з них можна побудувати башточку . Можна влаштувати змагання, в якому переможе той , у кого вона виявиться вище і стійкіше .
Рахунок , форма і величина
За допомогою камінчиків малюків можна навчати рахунку до 10 : викладіть камені в ряд , прибирайте і додавайте по одному і рахуйте разом ! Можна також викладати з гальки геометричні фігури , візерунки або сортувати їх за розміром.
Пісочне царство
Пісок - невичерпне джерело різних дитячих ігор , які розвивають уяву і дрібну моторику. Так що не забудьте захопити з собою в поїздку дитячі відерця , лопатки , всілякі формочки і лійки .
Чарівний замок
Сама захоплююча гра на піщаному пляжі - це будівництво замку з вежами, ровом, містками і гарматами. Якщо у вас є з собою відерце і пара лопаток , то гра може затягнутися до самого вечора. Нехай малюк по ходу будівництва придумує історію замку та його мешканців: наприклад , споруджуючи нову вежу , можна відразу вирішити , що в ній буде жити прекрасна принцеса або відважний лицар !
Піщана черепаха
Запропонуйте малюкові зробити черепаху з піску , ракушок і плоских каменів. Великий піщаний пагорб буде тулубом , маленькі з боків від нього - це ноги , хвіст і голова. А візерунки на панцирі , очки і кігтики дитина викладе за допомогою черепашок і камінчиків .
Сапер
Якщо вам захочеться трохи полежати і відпочити , можете пограти з малюком в саперів. Закопайте в пісок свою руку , попередньо розставивши пальці якомога ширше. Завдання дитини - розкопати вашу руку так акуратно , щоб не зачепити жодного пальця. Інакше - бум! - Бомба вибухнула. Ця гра розвиває в дитині терпіння і акуратність .
Пиріжки з піску
Зовсім маленьким крихтах сподобається грати в ресторан. Нехай дитина замісить у відерці тісто для пиріжків , зварить суп чи кашу , щоб нагодувати улюблену іграшку. Запропонуйте додати приправи: трохи трави , ложку води , камінчики, листочки , квіточки. Не забудьте ретельно перемішати !
Малюнки на піску
На мокрому піску , там , куди доходить вода , малюйте пальцями ніг або паличкою прості малюнки і разом дивіться , як чергова хвиля розмиває їх контури .
Водне царство
Улюблене заняття малюків і вдома, і на пляжі - переливати і відміряти воду. На пляжі гри з водою приносять особливе задоволення , адже не треба боятися її розлити і що-небудь (або кого-небудь ) забризкати !
Посудини з водою
Нехай малюк трохи побуде вченим ! Горнятка , формочки , відерця і пляшки послужать пробірками , з яких можна виливати воду або переливати з однієї в іншу.
Малярські роботи
Дайте дитині відерце з водою і велику кисть , нехай він пофарбує цементну підлогу поруч з басейном , лавки , іграшки - все , що не боїться вологи. Він прийде в здивування , спостерігаючи за тим , як швидко під променями сонця зникає вода.
Стрілялки
Якщо ви любите активні ігри , розгорніть справжні бойові дії. Зброєю послужать водні пістолети або пластикові пляшки з дірочками в пробках. Тільки не забудьте попередити дітей про те , що стріляти в людей , які не беруть участь в грі , не варто , а краще розгорніть водяну війну в не дуже жвавому місці пляжу.
 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber