Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow Лісабон очима місцевих: найцікавіші місця
Лісабон очима місцевих: найцікавіші місця

Гуляти по Лісабона можна нескінченно: ці довгі вулички, квартали, площі все манять і манять, і навіть не помічаєш, як проходить день. З кожною новою прогулянкою здається, що бачив тут вже все. Але немає, місто ще багато чого ховає від нас.

Гуляти по Лісабона можна нескінченно: ці довгі вулички, квартали, площі все манять і манять, і навіть не помічаєш, як проходить день. З кожною новою прогулянкою здається, що бачив тут вже все. Але немає, місто ще багато чого ховає від нас.
LX Factory

LX Factory - справжній острів творчості і креативу в самому центрі Лісабона. Ще в середині ХIX століття тут був один з перших ткацький заводів в місті, а сьогодні - це ціла фабрика, і виробляє вона ... Загалом, чого тільки не виробляє. Тут зосереджено безліч молодих компаній, які готові познайомити вас з результатами своєї діяльності - від незвичайних меблів в унікальних картин.

Але перш за все, LX Factory - це культурна майданчик. Тут регулярно проходять кінопокази, творчі зустрічі, концерти, спектаклі, виставки, літературні події. І тут завжди повно творчої молоді, яка не просто приходить подивитися та послухати, а й легко може взяти в руки пензель і розмальовувати стіни у дворі. На цій величезній території є і ресторанчик, де можна смачно поїсти за цілком доступними цінами, і великий триповерховий книжковий магазин, звідки просто неможливо піти з порожніми руками. Загалом - це місце №1 для відвідування.

Адреса: R. Rodrigues Faria, 103.

Час роботи: щодня з 9:00 до 04:00.

Restaurante Santo André

Для любителів добре і смачно провести час на свіжому повітрі краще місця, ніж Restaurante Santo André, і не знайти. Це чудове кафе з широкою і мальовничій терасою і справжньою португальське кухнею користується успіхом у місцевих. І, поки в ньому ще дійсно НЕ дізналися туристи, тут спокійно і дуже доступно.
В цей ресторан можна зайти і поснідати, і ситно повечеряти, або ж просто посидіти за келихом вина або склянкою пива. Тут подають безліч національних страв з м'яса, риби, запечених овочів, є оригінальні супи, соуси і пироги. Замовлення довго чекати не доводиться, а середній чек за повноцінний вечерю з основною стравою, напоєм і десертом Чи не буде вам коштувати більше € 10-15. А якщо виберете місце ближче до краю тераси, можна спостерігати, як проїжджають знамениті лісабонські трамваї.

Адреса: R. da Costa do Castelo, 91.

Час роботи: щодня з 9:00 до 02:00.

A Tasca do Chico

Фаду. Не можна приїхати в Лісабон і НЕ послухати цю дивовижну португальську музику, ці пісні, які чимось схожі з романсами, повні такої смутку, сліз, болю і любові, що неможливо НЕ зворушитися.
Насолодитися трогательними піснями, дізнатися трошки більше про їхню історію, а також в тих, хто завоював серця тисяч португальців своїм співом, та й просто добре провести час можна в A Tasca do Chico. Це відреставрована стара таверна, обвішана плакатами виконавців і любителів фаду різних часів, де вечорами можна послухати, а при бажанні в окремий час і самому повчитися виконання фаду.
Серед завсідників закладу - художники, музиканти, співаки, письменники, які приходять сюди за натхненням. Загляньте і ви. І не забудьте спробувати «горять» чоризо, Традиційні ковбаски, приготовані на вогні - місцеві настійно рекомендують.

Адреса: Rua Diário de Notícias, 39.

Час роботи: щодня з 12:00 до 04:00.

Chafariz do Vinho

Португалія, як і будь-яка південна країна, славиться своїм вином. Одне з кращих місць, де його можна купити або спробувати, - Chafariz do Vinho. Це тихий підвал, Який Змогли превратить в дуже стильне місце і в льохах якого зберігається більше 300 марок різного місцевого вина.
Центральною точкою закладу є фонтан Матері-Води, що сховався між поверсі льоху. У Chafariz do Vinho ви можете купить пару пляшок, можете продегустувати, а можете і зовсім засісти компанією і присмачити це все карпаччо, сирної тарілкою, стравами з мідії і устриці, а також різними видами м'ясного асорті. Справжнім цінителям вин варто відправитися і в гастро-винний тур по Сетубал «азулежу, португальське вино і краси Атлантики».

Ад.рес: Chafariz da Mãe d'Água, R. da Mãe de Água.

Час роботи: з вівторка по неділю з 18.00 до 02.00.

Bertrand

Bertrand - один з найстаріших у світі книжкових магазинів, Який був побудований ще в далекому 1732 році. Звичайно, всередині вже нічого не нагадує про ті далекі часи, а от зовні господарі постаралися хоч якось зберегти обличчя старовини.
На асортименті літератури це ніяк НЕ позначається: він тут дійсно значний - величезні зали з великим вибором самої різної літератури, в тому числі і англомовної. Працює важливий і послужливі персонал, який завжди підкаже, допоможе знайти потрібну вам книгу. Є зал, де можна переглянути, прочитати Знайдене, і навіть маленька кімнатка з старінними речами.

Адреса: R. Garrett, 73/75.

Час роботи: з понеділка по четвер з 09:00 до 20:30, п'ятниця-субота з 09:00 до 22:00, неділя з 14:00 до 19:00.

Botequim

Заклад, перевірена часом. Інакше і не скажеш про Botequim - кафе, яке було відкрито в 1968-му році португальської письменницею Наталією Корреіей. Саме тут в ті часи збирався весь цвіт культури Лісабона: письменники, музиканти, філософи, художники. Незважаючи на те, що деякий час після смерті Наталії заклад було закрито, сьогодні воно знову збирає в своїх стінах все ту ж творчу публіку.
В інтер'єрі збереглася колишня ретро-обстановка: широкі крісла, дерев'яні столи, старовинні комоди, книжкові полиці. Вечорами тут все також влаштовують поетичні вечори, музичні концерти, про які можна дізнатися заздалегідь на афіші закладу. Подають тут чай, кава, різні десерти і легкі закуски.

Адреса: Largo da Graça, 79/80.

Час роботи: щодня з 14:00 до 02:00.

A Vida Portuguesa

Якщо вже де і варто шукати цікаві сувеніри в Лісабоні, так це в A Vida Portuguesa. Це не просто магазин подарунків, а, скоріше, дуже пам'ятне місце, де продаються речі, перевірені часом, які самі городяни називають «магазин моєї бабусі».
Тут можна багато чого знайти: одяг, книги, столові прилади, посуд, мило, парфуми, прикраси та багато-багато всього, що ви навіть уявити собі не можете

Предмети інтер'єру для дому, дитячі іграшки і маленькі заварні чайнички. А після зроблених покупок ви можете влаштуватися на задньому дворі магазинчика і за келихом хорошого вина порадіти своїм придбань.

Адреса: Largo do Intendente, 23.

Час роботи: щодня з 10:30 до 19:30.

Páginas Tantas

Ще одна точка на музичній мапі міста - це Páginas Tantas. Один з найстаріших джаз-барів міста, який збирає по вечорах в своїх стінах перевірених шанувальників якісної музики, а також добре знайомі і початківці імена на цій сцені.


Зал обвішаний фотографіями джазменів, блюзменів різних часів і різних країн, що, безумовно, додає настрою і створює правильну атмосферу. Сюди варто заглянути з компанією друзів, щоб добре провести час в супроводі гарної музики, цікавих напоїв і смачної їжі.

Адреса: Rua do Diário de Noticias, 85.

Час роботи: з понеділка по четвер з 21:00 до 02:00, п'ятниця та субота з 21:00 до 03:00.

 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Зараз на сайті: 2 гостей
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber