Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow Топ-8 кращих пляжів світу
Топ-8 кращих пляжів світу
Топ-8 кращих пляжів світу

Як вибрати з тисяч пляжів в світі найкращий? Залежить від того, що ви від нього очікуєте: спокійне море або бурхливі хвилі з м'язистими серферами на них? Пісок або галька? Променади і ресторани, де відмінно готують лобстерів? Пінні вечірки з кращими діджеями? Або не потрібно навіть кабінок для переодягання - тільки природа і бажано зовсім без людей?

Анн-Інтенданс, Сейшели
Це одне з найкрасивіших узбереж Сейшельських островів, яке (без перебільшення) виглядає, як з реклами шоколадок «Баунті». Пляж належить готелю Banyan Tree, але вхід на нього вільний для всіх бажаючих. Ніякої інфраструктури тут немає: тільки душ на березі і невеликий бар, проте приходять сюди не за цим. Це неймовірної краси пляж, покритий дрібним піском і оточений щільними тропічними джунглями. Купатися тут варто обережно, а ось для серфінгу краще місця не знайти - круті хвилі круглий рік. Правда, дошку і все інше доведеться привезти з собою, так як прокату спорядження поблизу теж немає.

Коли їхати: коли, тут цілий рік сонячно і жарко. Взимку ночами йдуть сильні зливи, але в цей же час тут і найвищі хвилі - найкращий час для серфінгу.

Мануель-Антоніо, Коста-Ріка
Цей пляж знаходиться на території однойменного національного парку і точно припаде до смаку любителям дикої природи. Мануель-Антоніо розташований в маленькій мальовничій бухті, оточеній з усіх боків густими тропічними заростями. Потрапити сюди можна тільки в складі туристичної групи - за збереженням екосистеми тут стежать суворо.

Дика природа - НЕ фігура мови. Тут часто можна зустріти маленьких мавпочок-капуцинів, а єноти зовсім вважають себе господарями берега. Так що прикраси краще не надягати, а цінні речі ховати - мавпам все це напевно сподобається. Після 16:00 з пляжу доведеться піти, так як в цей час сюди запливають крокодили.

Коли їхати:
з грудня по квітень або в листопаді і травні, якщо хочеться заощадити. В інший час тут рясні дощі і сильний вітер.

Кампс-Бей, ПАР
Цей білий піщаний пляж розкинувся біля підніжжя гір з величною назвою Дванадцять апостолів. Океан досить прохолодний круглий рік, але в скелях прорубаний басейн, де вода прогрівається швидко. Узбережжя шалено красиве: величезні валуни, навколо яких ростуть пальми, всюди стоять столики і лавки для пікніків. Прямо на пляжі є станція фунікулера, з якої можна піднятися на Столову гору і подивитися на всю цю пишність з висоти, і заодно покататися на атракціонах в парку розваг, який знаходиться на горі.

Коли їхати:
з листопада по березень. Повітря в цей час прогрівається до +30 ° C, але завдяки океанського бризу погода дуже комфортна.

Бора-Бора, Французька Полінезія
Бора-Бора в багатьох туристичних брошурах вважається синонімом слова «рай», і з цим складно сперечатися. Ідеально чиста вода, білий пісок і круглий рік прекрасна погода. Сама класна розвага тут - снорклінг, так як вода абсолютно прозора, і там можна побачити корали і різну морську живність. Наприклад, скатів, які зовсім не бояться людей, і місцеві люблять їх підгодовувати. Спорядження є практично в кожному готелі.

Коли їхати:
пляжний сезон тут цілий рік, але найкраще їхати влітку - з жовтня по квітень, взимку погода в цих краях може бути непередбачуваною.

Карвоейро, Португалія

Цей мальовничий пляж оточений скелями, а поруч розташовується яскрава рибальське село з білими будиночками і човнами. Море тут дуже чисте, а ось пісок досить гострий і упереміш з ракушками, так що гуляти краще у взутті. Уздовж пляжу простягнувся красивий променад з відмінними рибними ресторанами, а всіх бажаючих місцеві покатають на човні вздовж узбережжя Алгарве.

Коли їхати:
з червня по вересень. Вода в океані прогрівається максимум до +20 ° C, але на березі повно природних кам'яних басейнів.

Іпанема, Бразилія
Цей пляж прославила на весь світ пісня боса-нова «Дівчина з Іпанеми» і сьогодні він нітрохи не менш популярний, ніж сусідня Копакабана. Правда, більш чистий і менш багатолюдний. Цей пляж вважається «елітним», так як його облюбували місцева творча богема - художники, артисти і музиканти, які приїжджають сюди покататися на серфі і красиво випити в місцевих барах.

Коли їхати:
навесні або восени. З листопада по лютий тут задушливо жарко і йдуть проливні дощі, а з червня по серпень досить прохолодно.

Нессі-Біч, Кіпр
Цей пляж посеред гір, скель та островів знають всі тусовщики Європи і за її межами. Курорт Айя-Напа в цілому знаменитий своїм бурхливим нічним життям, але кращі діджеї приїжджають саме на Ніссі-Біч. Вночі тут круті пінні вечірки, тусовки і концерти, а вдень все зовсім навпаки: тихо, спокійно і красиво, особливо в східній частині пляжу, куди люблять приїжджати сім'ї з дітьми. До речі, за статистикою Інстаграма це самий  крутий пляж в Європі.

Коли їхати: з травня жовтень, за винятком хіба що липня і серпня, коли стає дуже жарко. Втім, якщо ви плануєте виходити на пляжах виключно після заходу, це ідеальний сезон!

Прананг, Таїланд
На цей шикарний пляж острова Крадіжки дістатися можна тільки по воді. Він знаходиться в оточеній скель і бурхливою тропічною рослинністю бухті. На березі - чистий білий пісок, а вода практично прозора.

Завдяки розташуванню, вітру тут майже не буває, так що серферам тут робити нічого, а ось для любителів купатися і загоряти місце ідеальне. Інфраструктури на Прананг практично ніякої, особливо для дітей, а й люблять його саме за спокійний відпочинок в оточенні природи.

Коли їхати:
з листопада по квітень.

 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber