Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow 12 кращих музеїв світу, які варто відвідати
12 кращих музеїв світу, які варто відвідати
Найбільш відвідувані, найавторитетніші, найбагатші і великі музеї світу чекають вас!

Лувр, Париж
Черги в Лувр обчислюються не метрами, а кілометрами - це і є саме красномовне підтвердження його крутості!
Сьогодні колекція музею складається з більш ніж 350 тисяч об'єктів і творів мистецтва, які були створені в період від античних часів до першої половини XIX століття. Експонати тематично розподілені за кількома експозиціям: Стародавній Схід, Стародавній Єгипет, Стародавні Греція, Етрурія і Рим, Мистецтво ісламу, Скульптури, Предмети мистецтва, Образотворче мистецтво, Графічне мистецтво.
За головні визначні пам'ятки Лувру вважаються картина Леонардо да Вінчі «Мона Ліза», а також скульптури «Венера Мілоська» та «Ніка Самофракийская».
У 2018-му ці скарби своїми очима побачили 10 200 000 туристів.

Адреса: Palais Royal, Musée du Louvre.
Графік роботи: понеділок, четвер, субота і неділя з 9:00 до 18:30, середа і п'ятниця з 09:00 до 21:45. Вівторок - вихідний. Каси закриваються за півгодини до закриття музею.

Музейний комплекс Ватикану, Ватикан
Предмети мистецтва, виставлені в цьому комплексі, викликають щире захоплення. У музеях Ватикану знаходиться 22 художні колекції та, мабуть, найвідоміша з них - в музеї Пія-Климента, де представлені чудові класичні скульптури. Але, звичайно ж, основними пам'ятками музеїв Ватикану є Сикстинська капела, розписана Мікеланджело, і станці Рафаеля.
Безумовно, кожен поціновувач мистецтва повинен побувати тут. У 2018-му році музеї Ватикану відвідали 6 756 186 осіб.

Адреса: Viale Vaticano.

Графік роботи: понеділок-субота c 9:00 до 18:00 (каса відкрита з 9:00 до 16:00). У неділю (крім останньої неділі кожного місяця) вхід вільний з 9:00 до 12:30, а музеї зачиняються о 14:00.

Метрополітен-музей, Нью-Йорк
Метополітен-музей у Нью-Йорку - найбільший художній музей в США з найбільшою колекцією в світі. Тут знаходяться справжні культурні скарби, які були створені в період від античності до наших днів. У музеї можна побачити картини і скульптури майже всіх європейських майстрів. Тут і Боттічеллі, і Рембрандт, і Дега, і Роден - дух захоплює від величі і краси.
Серед найбільш вражаючих шедеврів музею - гравюра на міді «Адам і Єва» Альбрехта Дюрера. Колекція сучасного мистецтва тут теж значна.
У 2018-му Музей Метрополітен в Нью-Йорку відвідали 6 953 927 людей.

Адреса: Fifth Avenue 1000.
Графік роботи: понеділок-четвер та неділю з 10:00 до 17:30, п'ятниця та субота з 10:00 до 21:00. Вихідні - День подяки (четвертий четвер листопада) 25 грудня, 1 січня, перший понеділок травня.

 

Музеї Смітсоновського інституту, Вашингтон
Це найбільший музейний комплекс в світі, в якому знаходиться 19 музеїв і галерей. Найзнаменитіші - Національний музей природної історії, Національний музей американських індіанців, Національний музей повітроплавання і астронавтики і інші.
У музеях Смітсонівського інституту більш 137 мільйонів об'єктів, що описують історію Америки. Подивитися всі і відразу, звичайно ж, неможливо, так що зосередьтеся на парі музеїв або виставок.
Серед визначних пам'яток музею - найвідоміший з діамантів Алмаз Хоупа в Національному музеї природної історії; літак братів Райт 1903 року, літак «Дух Сент-Луїса» і космічний корабель «Аполлон-11» в Національному музеї повітроплавання і астронавтики.

Адреса: Jefferson Dr SW 1000.
Графік роботи музеїв: щодня з 10:00 до 17:30, вихідний - 25 грудня.


Національна галерея мистецтв, Вашингтон
У цьому музеї представлена ​​одна з кращих в світі колекцій американських і європейських майстрів. Картини, малюнки, гравюри, фотографії, скульптури, медалі, а також декоративно-прикладне мистецтво розповідають відвідувачам галереї про розвиток західного мистецтва від Середніх віків до наших днів.
Шедеври колекції включають твори Рембрандта, Моне, Ван Гога. У Національній галереї мистецтва можна побачити єдину в Америці картину Леонардо да Вінчі.

Адреса: Constitution Ave. at 4th Street, NW.
Графік роботи: щодня з 11:00 до 18:00.


Британський музей, Лондон
Цей музей в Лондоні присвячений історії та культурі людства. Тут виставлені археологічні та етнографічні колекції, які налічують понад вісім мільйонів об'єктів. А Єгипетська галерея музею може похвалитися другий кращої в світі колекцією єгипетських старожитностей, серед яких, наприклад, Розеттський камінь з написом подяки, висіченим на ньому в 196 році до нашої ери.
У 2018-му році Британський музей відвідали 5 820 000 чоловік. Вхід безкоштовний.

Адреса: WC1B 3DG, London, Great Russell Street
Графік роботи: щодня з 10:00 до 17:30. По четвергах і п'ятницях деякі відділи працюють до 20:30.


Тейт Модерн, Лондон
Це найпопулярніша галерея сучасного мистецтва в світі! Тейт Модерн відкрили в будівлі колишньої електростанції на березі річки Темзи в 2000 році. У колекції - твори мистецтва, створені в період з 1900-го року по наші дні, тут є роботи Пікассо Малевича та Кандинського. Тут представлені імпресіонізм, абстракціонізм, кубізм, сюрреалізм, піп-арт та інші сучасні жанри. Крім картин, в Тейт Модерн можна побачити скульптури, плакати та інсталяції.
Частина виставок в галереї платна, але більшість, як і в багатьох інших музеях Лондона, абсолютно безкоштовна. У 2018-му галерею відвідали 5 868 562 чоловік.

Адреса: London SE1 9TG, Bankside.
Графік роботи: неділя-четвер з 10:00 до 18:00, п'ятниця і субота - з 10:00 до 22:00.

 

Національний палац-музей, Тайбей
Національний палац-музей - один з національних музеїв Китайської республіки. Розташований він у столиці Тайваню Тайбеї і зберігає близько близько 696 000 стародавніх китайських артефактів і творів мистецтва.
Така значна колекція розповідає про більш ніж 8000-річною китайської історії від неоліту до кінця династії Цин (1644-1912). Велика частина колекції сформована імператорами Китаю.
Основними визначними пам'ятками музею вважаються живопис і каліграфія, а також рідкісні книги (в колекції до 200 тисяч унікальних томів). У 2018-му музей прийняв 8 610 092 відвідувачів.

Адреса: Zhi Shan Rd, 221, Shilin District.
Графік роботи: щодня з 8:30 до 20:30. Каси відкриті до 18:00.


Рейксмюсеум, Амстердам
Найбільший і відвідуваний музей Нідерландів відкрив свої двері на початку XIX століття і став «будинком» для більш ніж 8000 експонатів. Тут зберігаються картини відомих голландців: Рембрандта, Вермеєра, Халса, Хоха, Стіна, ван дер Гельста, ван Скорел і багатьох інших. Крім гідної колекції цього музею, сама будівля теж виступає об'єктом архітектурного надбання.
Рейксмюсеум в Амстердамі Входить до двадцятки найбільш відвідуваних художніх музеїв світу.
Адреса: Museumplein / Museumstraat 1.
Графік роботи: щодня з 10:00 до 17:00.


Музей Акрополя, Афіни
А в цьому археологічний музей зберігається близько 4000 знаменитих артефактів Афінського Акрополя - найважливішого святилища древнього міста. Любителям античності обов'язково до відвідування.
Колекція музею розташовується на трьох поверхах. На першому можна побачити стародавні елементи, знайдені на схилах Акрополя. Пол там місцями зроблений зі скла для можливості спостерігати за розкопками, які ведуться до цих пір.
У залі Парфенона (один з найбільших в музеї) представлені стародавні гравіювання - портрети Посейдона, Артеміди, Аполлона, Афродіти і Ерота, з цього ж залу через скляну стіну відкривається вид на Парфенон.
У музеї зберігаються експонати і скульптури з інших будівель Акрополя, наприклад, з храмів Ніки Аптерос, Ерехтейон і Пропілеї, а також артефакти інших епох - римської та ранньохристиянської. Більшість експонатів музею пов'язані з релігією, наприклад тут представлені античні статуї богів, які в давні часи використовувалися при релігійних церемоніях.

Адреса: Dionysiou Areopagitou, 15.
Графік роботи: понеділок-четвер з 09:00 до 17:00, ятниця з 09:00 до 22:00, субота та неділя з 09:00 до 20:00.


Національний археологічний музей, Афіни
Щоб еше більше дізнатися про античну культуру, відвідайте Національний археологічний музей в Афінах. Це справжня скринька з скарбами, дивовижне зібрання міфів і легенд, що втілилися в статуях, вазах і скульптурах.
Постійна експозиція музею складається з більш ніж 20 тисяч експонатів різних епох, причому колекції кераміки і скульптур вважаються одними з найбагатших у світі.
Само собою, одного дня недостатньо, щоб побачити всі багатства музею, але вразити ви все одно встигнете.

Адреса: Patission Street, 44.

Графік роботи:
Листопад - квітень:
Вівторок: з 13:00 до 20:00, субота - Понеділок: з 09:00 до 16:00.
Квітень - жовтень:
Вівторок: з 12:30 до 20:00, субота - Понеділок: з 08:00 до 20:00.
Музей закритий з 25 по 26 грудня, 1 січня, 25 березня, в православне пасхальну неділю і 1 травня.

 

Музей Прадо, Мадрид
Якщо ви опинилися в столиці Іспанії, то обов'язково відвідайте музей Прадо. Тут зберігаються одні з найбільш повних зібрань Босха, Веласкеса, Гойї, Мурільйо, Сурбарана і Ель Греко.
Твори в залах італійського живопису датуються періодом від раннього Відродження (Фра Анджеліко, Мантенья, Боттічеллі) до XVIII століття. У цьому дивовижному музеї можна побачити картини Рафаеля, Караваджо і Джентилески. Один з найбільш насичених мальовничих ансамблів Прадо утворюють творіння художників венеціанської школи - Тиціана, Тінторетто, Веронезе і Бассано.

Адреса: Calle Ruiz de Alarcon, 23.
Графік роботи: понеділок - субота: з 10:00 до 20:00, неділя та свята: з 10:00 до 19:00. Вихідні 1 січня, 1 травня і 25 грудня, напередодні свят музей відкритий з 10:00 до 14:00.

 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Зараз на сайті: 1 гість
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber