Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow 10 порад для тих, хто подорожує Європою
10 порад для тих, хто подорожує Європою
Що слід знати, перш ніж вирушати в подорож Європою?

Прочитай максимум інформації про країну твого перебування
Перед поїздкою прочитай про культуру та звичаї країни, яку маєш намір відвідати. Може бути, що твої жести можуть сприйматися некоректно в чужій країні.


Веди себе спокійно на кордоні, не жартуйте з прикордонниками і не обманюйте їх
При проходженні прикордонного контролю варто вести себе максимально спокійно, відкрито, чітко відповідати на всі поставлені питання, надавати при необхідності документи, що підтверджують мету поїздки, бронювання в готелях і т.д.

Візьми з собою готівку, а також закинь гроші на карту
У поїздках краще мати при собі готівкові та безготівкові кошти, адже незважаючи на розвиток технологій, бувають моменти, коли готівкові здорово рятують ситуацію. Гроші на картці тримай на екстрений випадок.

Візьми з собою ліки
Якщо ти страждаєш мігренню або маєш слабкий імунітет необхідними ліками краще запастися вдома. По-перше, ти добре зекономиш, а по-друге, висока ймовірність, що для покупки твоїх ліків може знадобитися рецепт лікаря.

Вивчи кілька найнеобхідніших фраз на мові країни, в яку ти їдеш
Знання англійської мови ще нікому не шкодило, однак, підстрахуйся, і вивчи про всяк випадок кілька фраз для екстрених ситуацій. Можеш вивчити і мінімальний запас слів мандрівника, проте врахуй, якщо ти будеш звертатися, наприклад, естонською, то тобі нею і будуть відповідати, тому тобі доведеться ще й вникати в швидку відповідь носія мови.

Правильно вибери житло
Найдешевший, а точніше безкоштовний варіант житла – це Couchsurfing і подібні сайти, однак не варто забувати, що на кордоні у тебе можуть попросити підтвердження броні готелю, тому не завжди варто ризикувати, віддаючи перевагу таким сервісам. З дешевих варіантів житла варто розглянути хостели. Якщо ти плануєш досліджувати пам'ятки міста пішки, то вибирай хостел в центрі міста або максимально близько до нього. Адже вартість проїзду в громадському транспорті в Європі істотно відрізняється від нашої, так що живучи в центрі ти ще й зекономиш. Якщо ж ти подорожуєш на машині, можна переглянути хостели, що знаходяться на околиці або ж в передмісті.

Не довіряй вуличним аніматорам і представникам сфери розваг
Багато розваг типу сфотографуватися з ростовою лялькою або двійником зірки, а також милі подарунки від вуличних артистів можуть виявитися платними, але тобі про це повідомлять вже після скоєння цієї дії.

Одягай зручне взуття
Якщо ти хочеш досліджувати найцікавіші місця, пройтися по старовинній бруківці вузьких вуличок, варто вибрати зручні кросівки або ж взуття без підборів. Можливо ти будеш не так елегантна на фото, однак, в спогадах у тебе залишиться атмосфера міста, а не спогади про мозолі.

Не харчуйся в самому центрі міста
Якщо ти хочеш заощадити, не варто вибирати кафе і ресторани в центрі міста. Як правило, ціни там завищені. Поцікався у місцевих, куди краще піти, щоб і спробувати національну кухню і не витратити весь свій бюджет.

Остерігатися крадіжки
Великі туристичні європейські центри приваблюють не лише туристів, а й злодіїв. Не варто вести себе особливо безтурботно, залишати свої речі і особливо цінності без нагляду.

 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber