Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow Топ-8 країн для жінок-мандрівниць
Топ-8 країн для жінок-мандрівниць
Місце жінки там, де вона хоче бути. А ми прекрасно знаємо, де хочуть бути наші читачки - в подорож. Все більше і більше жінок відкривають світ поодинці. Сольні подорожі допомагають відчути себе сильніше, розвивають упевненість, вчать довіряти інстинктам. У поїздці виразніше чути, що говорить серце, а таргани самі йдуть з голови, напевно, вважають за краще залишитися там, куди їх привезли.

Країну для одиночного подорожі вибрати не так-то просто. Серед обов'язкових пунктів - гарні краєвиди, цікаві пригоди, смачна їжа і, звичайно ж, почуття безпеки. Вашій увазі 8 країн, подорож по яким допоможе перезавантажитися і знайти себе.

Таїланд

Таїланд - ідеальне місце для першого сольного подорожі. Культура країни і її релігія наштовхують на глибокі роздуми. У такій поїздці вийде переосмислити багато і відпочити душею.

Тут вражаючі пляжі, неймовірні храми, чудова гастрономія, колоритні ринки, а також запаморочливі природні скарби. Якщо для перезарядки потрібен адреналін, в Таїланді предостатньо екстремальних видів діяльності. У цій країні дійсно хороші люди і добродушні туристи. І, якщо зважитися почати розмову, можна в підсумку знайти хороших друзів.

Подорожувати поодинці по Таїланду бюджетно і безпечно. Потрібно тільки остерігатися шахраїв, які не упустять можливості попросити за поїздку в пункт призначення три рази більше.


Нова Зеландія

Вражаючі ландшафти, дика природа, доброзичливі, привітні люди роблять цю країну відмінним місцем для сольного подорожі. Тут виразно відчувається та сама свобода, в душі стихає шторм, а в голові з'являються потрібні відповіді. У Новій Зеландії можна нескінченно слухати океан, пити фантастичне вино, ходити в гори або гуляти по місцях, про які знають тільки місцеві.

А ще тут реально знайти недороге житло з розкішним видом і якісно обміркувати, що ж все-таки відбувається в житті і куди, власне, рухатися далі. До речі, про рух. З транспортним сполученням в Новій Зеландії все ок, тому подорожувати з міста в місто всередині країни легко і комфортно.

Канада

Ця північноамериканська країна одна з найчистіших, розвинених і безпечних у світі. Тут є все: від захоплюючих дух пейзажів до сучасних космополітичних міст. Від музичних фестивалів і музеїв до екстремальних видів спорту і екзотичних ресторанів. В країні природних чудес кожної соло-мандрівниці обов'язково потрібно побачити Скелясті гори, озеро Луїзу і національний парк Наханні.

Португалія

Португалія є однією з кращих країн для подорожей в поодинці. Дивовижні міста з брукованими вуличками, кольоровою бруківкою і червоною черепицею, цікава культура і чудові пейзажі мають цілющим властивістю. У цій країні хочеться розчинитися, дихати на повні груди і мріяти, мріяти, мріяти.

Знаєте, а Португалія прекрасна у своїй простоті. На вулицях нічого зайвого, їжа тут звичайна, але смачна, і немає відчуття, що сильно треба дивувати мандрівників. Таке відчуття, ніби Португалія сказала: «Я така, подобається тобі чи ні». І це чудово.

В'єтнам

У цій країні є все необхідне для незабутнього сольного подорожі. Головні переваги напрямки - нереальні екзотичні пейзажі, смачна кухня і дуже низькі ціни.

Туристів тут нерідко намагаються обдурити, але шахраїв насправді вистачає всюди. Важливо бути уважною і не втрачати здоровий глузд, як в принципі і в будь-якій точці світу. Що ще потрібно знати про В'єтнам? Тут відмінні пропозиції з приводу волонтерської роботи. Можна, наприклад, брати участь в проекті, який допомагає сільському спільноті, або викладати мови в обмін на житло.

Нідерланди

У Нідерландах кожна мандрівниця знайде те, що шукає. У цій країні особливо гарні маленькі міста, фермерські села і, звичайно ж, її величність столиця.

В Амстердам можна приїжджати хоч 10, хоч 1000 раз, цього ніколи не буде достатньо. Так що, якщо ви вже були в місті каналів з друзями або рідними, прилітайте ще і сольно. Досліджуйте вулички з рюкзаком на плечах або на велосипеді, відвідайте музеї, дизайнерські магазини, насолодитеся спокоєм, добротою місцевих. Коли нудьгуватимете по спілкуванню, загляньте в кафе. Душевні розмови з барменом часом допомагають знайти істину.

Фінляндія

Фінляндія, одна з найспокійніших і дружніх країн в світі, ідеальне місце для мандрівниць, які обожнюють природу і яких не лякає холод. Клімат цієї країни взагалі-то - величезний подарунок, адже будь-які неправильні думки можна просто заморозити. А якщо без жартів, то Фінляндія - дивовижна. Сучасна, заспокійлива, незвичайно красива. Її неймовірні національні парки, мальовничі озера і елегантні будиночки з функціональним дизайном вражають до глибини душі. У Фінляндії особливо яскраво відчуваєш себе частиною природи. Північне сяйво залишається не тільки в пам'яті, але і в душі.
 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber