Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow 15 додатків, які стануть в нагоді кожному мандрівникові
15 додатків, які стануть в нагоді кожному мандрівникові
Якщо ви знаєте, що мох на дереві росте з північного боку - це, безумовно, корисна навичка. Ось тільки часи, коли вам знадобилися б ці пізнання канули в Лету. На дворі цифровому столітті, а значить маршрут за вас прокладе Google Maps, Foursquare підкаже, де смачно поїсти і випити, а Uber відвезе додому.

Ми зібрали 15 найбільш корисних додатків з якими життя в подорожі стане простіше і веселіше.

Maps Me (iOS | Google Play)
Тут і додати нічого: Maps Me - справжній MUST для мандрівників, який подбає про те, щоб ви не заблукали в трьох соснах. Пішохідні маршрути, місцевий транспорт, фото вулиць - все, що потрібно для того, щоб напад топографічного кретинізму не застав вас зненацька. А головне - всі карти доступні оффлайн!

XE (iOS | Google Play)
Чесна інформація про курс валют. Не дайте місцевим валютним авантюристам вас обдурити. Додаток підкаже актуальний курс валют в точці вашого перебування, а також покаже найближчі пункти обміну валют.

Forsquare (iOS | Google Play)
Головний помічник в організації вашого дозвілля. Foursquare підкаже які цікаві місця є поблизу, а відгуки користувачів допоможуть зробити правильний вибір. На вибір надані 5 категорій: кафе і ресторани, кава, нічне життя, покупки і розваги.

uPacking List (iOS | Google Play)
Вам знайома ситуація, коли на зворотному шляху з подорожі ви приходите в жах і відчай, намагаючись упакувати у валізу наслідки ваших імпульсивних покупок на відпочинку. Це не найгірший варіант, адже для багатьох процес збору та упаковки валізи подібний тортурам вже на початковому етапі. Додаток uPacking List покликане спростити завдання і не дати вам набрати з собою зайвого.
Розробники подбали про те, щоб в додатку можна було скласти відразу кілька списків на різний випадок. Більш того, можна скласти ще й список справ, які необхідно встигнути зробити перед від'їздом.

Parkwhiz (iOS | Google Play)
Жителям мегаполісів добре знайомі муки пошуку вільного паркувального місця в міських умовах. У незнайомому місті це може стати ще більшою проблемою. Порятунок від цієї напасті - додаток Parkwhiz з яким ви швидко зрозумієте, де зручніше і дешевше припаркуватися.

TripIt (iOS | Google Play)
Ідеальна пропозиція для тих, хто вважає за краще чітко планувати всі деталі своєї подорожі. Воно збирає практично всю інформацію про перельоти і «контрольних точках» подорожі в вашому смартфоні. Особливо зручно це додаток для перельотів: ви вводите номер рейсу і назва авіакомпанії, а програма сама заповнює картку польоту: час вильоту і прильоту, назва аеропортів, час у дорозі і расстояніе.В деяких випадках TripIt навіть повідомляє про відкриття онлайн-реєстрації на рейс і про затримки рейсів. Крім перельоту, ви можете відправити в TripIt броні своїх готелів, автомобіля, ресторану, і вони з'являться в картці вашої поїздки.

Uber (iOS | Google Play)
На даний момент додаток Uber працює в більш, ніж 600 містах по всьому світу, тому цілком ймовірно, що воно виручить вас і в місті в якому ви опинитеся.

SAS Survival Guide (iOS | Google Play)
Чи збираєтеся підкорювати гори і лісову гущавину? Чи плануєте зануритися в саму безодню джунглів? Ця програма, створене колишнім солдатом і інструктором спеціальної авіадесантної служби, допоможе опанувати сотнями навичок виживання, які можуть стати в нагоді вас в дорозі. Будемо сподіватися, що на практиці ви їх не задієте, але знати про них не завадить.

Triposo (iOS | Google Play)
Ця програма допоможе швидко зорієнтуватися серед усього достатку пам'яток, які вас оточують. Triposo - це добірка безкоштовних путівників про міста по всьому світу.

FlightAware (iOS | Google Play)
Корисний додаток, яке забезпечить вас актуальною і достовірною інформацією про рейс. FlightAware дозволяє відстежувати будь-політ в режимі реального часу, попереджає про затримки у всіх аеропортах і нагадує про вашому рейсі.

ClassPass (iOS | Google Play)
В Class Pass зібрані понад 7000 спортзалів по всьому світу, тому, якщо ви не уявляєте свого життя без спортивних активностей, вам на допомогу прийде цей додаток. Тут зібрана вся необхідна інформація про ціни, видах спорту, які там представлені, що вже там - забронювати відвідування можна прямо в додатку.

Lounge Buddy (iOS | Google Play)
Хочете повноцінно відпочити або попрацювати під час стикування в аеропорту? Додаток LoungeBuddy відкриє вам доступ в 170 лаунж по всьому світу. Просто знайдіть аеропорт вашої пересадки, виберіть Вас бізнес-лаунж і забронюйте його.


Google Translator (iOS | Google Play)
Гугл Перекладач - це хоч і цілком ясне, але мало не найкорисніше додаток в подорож. Яким би ідеальним не був ваш англійська, або будь-який інший іноземну мову, часом пам'ять підводить. Google Translator допоможе уникнути таких незручностей і виручить в разі несподіваної мовного бар'єру.

 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Зараз на сайті: 1 гість
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber