Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow Як влитися в роботу після відпустки
Як влитися в роботу після відпустки

Як влитися в роботу після відпустки

Після гарного відпочинку дуже часто виникає проблема такого характеру: як влитися в роботу після відпустки?

І чим більш насиченою, триваліший був відпочинок, будь ви в Туреччині, Єгипті, на Кіпрі, та й будь-який іншій країні, тим яскравіше проявляється небажання виходити знову на роботу.

В такому стані людині нічого не хочеться робити, підвищується нервозність, погіршується настрій, зникає мотивація до діяльності, деякі навіть схильні впасти в депресію.

Це цілком зрозуміле стан, багатьом воно відомо, але безсумнівно те, що з нього потрібно виходити. І в цій статті ми розглянемо ряд шляхів, які могли б допомогти вирішити це питання.

Як влитися в роботу після відпустки? ТОП-7 практичних порад
 

1. Залиште час собі на відпустку після відпустки
Найчастіше небажання виходити на роботу після відпустки пов'язано з різкою зміною клімату і навколишнього оточення. Нерідко, прилетівши з того-чи іншого місця, де проходив відпочинок, люди вже на наступний день виходять на свою роботу, що абсолютно неправильно.

Організму людини потрібно від двох днів до двох тижнів, щоб перебудуватися з затишною атмосферою відпочинку на активний робочий режим, уникнувши стресу і поганого самопочуття. Тому варто планувати свій відпочинок потрібно таким чином, щоб по поверненню додому у вас було хоча б кілька днів до виходу на роботу.

За ці дні ви зможете відпочити від дороги, в спокійному режимі розібрати речі і увійти в звичну домашню життя. Але точно не варто валятися на дивані і спати до обіду. Ці дні перед роботою потрібно провести енергійно, щоб поступово налаштувати себе на робочий режим. Перевтомлюватися, природно, не потрібно. Найкращий варіант - навести порядок вдома. Це вас сильно не втомить, але і допоможе включитися в активний темп життя.

Можливо, ви за ці дні ви навіть встигнете скучити по своїй роботі і колегам, тоді вихід на роботу буде супроводжуватися лише позитивними емоціями.

2. Не починайте з понеділка

Всі ми любимо відкладати важливі справи до понеділка і часто після відпустки ми виходимо відразу на повний робочий тиждень. В цьому випадку організм часто відчуває серйозний стрес і сильно перевтомлюватися. Для того, щоб уникнути цього, як варіант, - відкладіть цю справу ще подалі.

Заплануйте відпустку так, щоб вийти не на початку, а в середині тижня. В ідеалі в четвер або в п'ятницю. В цьому випадку ви, попрацювавши пару днів, знову підете на вихідні. Це дозволить вам найбільш комфортно увійти в робочий режим, зберігши свій фізичний і моральний стан.

3. Розділіть свію річну відпустку
Фахівці рекомендують розбивати свію річну відпустку на кілька частин: відпочивати не цілий місяць поспіль, а два-три рази на рік по 10-14 днів.

За тривалу відпустку можна не тільки добре відпочити, але і сильно відвикнути від робочого ритму, необхідності прокидатися вранці по будильнику, а це загрожує сильною втомою і депресивним станом при виході на роботу.

Для людського організму куди краще відпочивати менше за кількістю днів, але кілька разів на рік. Так, взявши відпустку один раз взимку і вдруге влітку, ви забезпечите собі відмінну працездатність і знизите небажання виходити на роботу після відпустки.

4. Вливайтеся в роботу поступово
Якщо відпустка закінчилася, то це не означає, що потрібно йти в роботу з головою в перший же день. Не беріться виконувати всі завдання відразу. Для першого дня буде досить зайнятися невеликими справами, що не вимагають напруги.

Не нехтуйте обідньою перервою, обов'язково зробіть перепочинок, а краще - вийдіть на свіже повітря.
І вже точно не варто затримуватися на роботі! Ваша втома тільки знизить продуктивність. Краще збільшувати навантаження поступово з кожним днем, що забезпечить найкращу ефективність і збереже дорогоцінні нервові клітини і гарний настрій.

5. Не забувайте про себе
Найголовніше - це наше самопочуття. Якщо воно гарне, то і працездатність буде на високому рівні, а не «на знос».
Для цього в першу чергу потрібно не забувати про восьмигодинний сон! Про це варто подбати ще до виходу на роботу, щоб запастися силами і енергією.

Недооцінювати важливість сну не варто. Краще щось відкласти на наступний день, лягти спати вчасно і виконати всі завдання на наступний день з легкістю, ніж півночі займатися справами, які не виспатися і не знайти сил і бажання на нові справи.

Не менш важливо правильне харчування, яке забезпечує нас необхідною енергією. Легка і корисна їжа надає куди більше сил, ніж фаст-фуд. Не забувайте про фрукти, овочі, злакові та морепродукти, які є джерелами необхідних вітамінів.
Ну, і звичайно ж приємні процедури по догляду за собою не тільки поліпшать зовнішній вигляд, а й підвищать впевненість в собі і піднімуть настрій. Тому не забудьте про маску для обличчя, свіжий манікюр, а, може бути, і зовсім змініть свій зовнішній вигляд новою стрижкою.

6. Робота - лише частина вашого життя
Крім роботи є й інші сфери життя, про які не можна забувати. Тому не потрібно йти в роботу з головою, присвячуючи їй все цілими днями.
Радуйте себе приємними зустрічами з рідними і друзями, ходіть в кіно і кафе, відвідуйте спортзал, ведіть активний спосіб життя. Це дозволить вам зробити своє життя гармонійної і наповненим. Тільки в цьому випадку робота буде вас підтримувати, а не викликати негативні емоції і втому.

7. Відпустка - не єдиний час для відпочинку
Отримати яскраві емоції можна не тільки під час відпустки. Присвятіть один свій вихідний на тижні екскурсії по довколишніх визначних місцях, організуйте пікнік з друзями, сходіть всією родиною на виставку або в спа-салон.
Наповнивши своє життя цікавими заходами, ви не загрузнете в робочій монотонності.

 

І на закінчення
З огляду на всі перераховані вище поради, сподіваюся, у вас, дорогі мої читачі, не виникатиме питання: як влитися в роботу після відпустки, і ви зможете найбільш комфортно влитися в робочий режим після вашого відпочинку, зберігши своє фізичне і психічне здоров'я.

 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Зараз на сайті: 1 гість
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber