Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow Поради сирним гурманам: куди поїхати та який сир спробувати?
Поради сирним гурманам: куди поїхати та який сир спробувати?
Сирний туризм є новим різновидом гастрономічних подорожей, що набирають популярності у туристів. Головною метою подібного виду туризму є відвідування регіонів, що спеціалізуються на виробництві сирів, і, відповідно, їх дегустація. Пропонуємо перелік місць, які ідеально підходять для всіх любителів сиру і гастрономії.  1. Бордо у Франції. Бордо - це портове місто на річці Гаронне в області Жиронда на південно-заході Франції. У Бордо розвинена найбільша в світі виноробна промисловість, і місто є домом для головного винного ярмарку у світі Vinexpo. Франція випускає багато найкращих сирів у світі. Сотні регіональних сортів відрізняються своїми відмінними смаками, текстурами, фігурами.
 
2. Нормандія у Франції. Нормандія є одним з 18 регіонів Франції, приблизно відповідає історичному князівству Нормандії. Відомі спеціальні сири в Нормандії включають Камамбер, Паве-д'Оґе, Ліварот, Понт-евек, Нефчатель, Бурсін, Бріллат-Саварін і Брін де Пайл.
 
3. Французькі Альпи. Французькі Альпи є частинами гірського хребта Альп, які знаходяться в межах Франції, розташованих у регіонах Рона-Альпи та Прованс-Альпи-Лазурний берег. Хоча деякі масиви французьких Альп повністю перебувають у Франції, інші, такі як масив Монблан, поділяються між Швейцарією та Італією. Відвідавши Французькі Альпи, можна скуштувати такі сири, як Bleu du Vercors-Sassenage, Abondance, Beaufort, Emmental, Reblochon і Tomme de Savoie.
 
4. Астурія в Іспанії. Астурія є автономною співдружністю на північному заході Іспанії. Астурійські сири, особливо Кабралес, також відомі по всій Іспанії та за її межами. Астурію часто називають "країною сирів".
 
5. Кастилія-Ла-Манча в Іспанії. Кастилія-Ла-Манча - це південно-західноєвропейський регіон, що входив до складу Каліфорнійського королівства та одного з сімнадцяти автономних співтовариств сучасної Іспанії. Тут починється історія відомого іспанського роману "Дон Кіхот" Мігеля де Сервантеса, завдяки яким Ла-Манча стала всесвітньо відомою. Ла-Манча залишається символом іспанської культури з його виноградниками, соняшниками, грибами, оливковими плантаціями, вітряками, сиром Манчего та Дон-Кіхотом.
 
6. Сардинія в Італії. Сардинія - другий за величиною острів у Середземному морі (після Сицилії та Кіпру), а також автономний регіон Італії. Він розташований у західному Середземномор'ї, на самому півдні французького острова Корсика. Традиційні сири включають пекоріно-сардо, пекоріно-романо, казізолу, рикотта та касу-марзу.
 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Зараз на сайті: 1 гість
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber