Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow 6 міст у Чехії, які варто побачити
6 міст у Чехії, які варто побачити
Приїжджаючи в Чехію, легко зрозуміти, чому цю країну так полюбляють туристи. Річ у тому, що вона не втрачає зв'язку зі своїми середньовічними традиціями і, в той же час, відкрита всьому новому, не зважаючи на те чи це пам'ятник Кафці у Празі, чи фестиваль феєрверків у Брно. А містком між минулим та сучасністю є, ззвісно ж, знамените чеське пиво, головне національне надбання, заради якого сюди їдуть з усього світу.

 

Прага
  Багато хто вважає Прагу одним з найкрасивіших міст в світі і в цьому легко переконатися, побувавши в ній хоча б один раз. Любителі старовини із задоволенням загубляться на вузьких вулицях Старого міста. Гурмани будуть мліти від поросячої ніжки і сільського супу, який подають в круглій булці замість тарілки. Фанати орнітології захоплено витріщатимуться на ручних павичів-альбіносів у міських парках. І всі вони, звичайно ж, зійдуться на любові до чеського світлого.

Брно
  Столиця Південної Моравії і друге за значенням і чисельністю населення місто Чехії пишається своєю історією, архітектурою і традиціями. Ще б пак! Адже під костелом Святого Якова знаходиться друге найбільше у Європі після паризького кісткосховище, в театрі Редуту виступав 11-річний Моцарт, в августинському монастирі проводив досліди з генетики Грегор Мендель, а в парку фортеці Шпільберк проходить міжнародний музичний фестиваль. Додайте до цього парад феєрверків "Ігніс Бруненсіс", мотогонки, що проводяться з 1930 року, змагання на повітряних кулях і аеростатах "Baloon Jam" і отримаєте унікальне місто, в якому кожен знайде щось для себе.

Пльзень
  Батьківщина знаменитої пивоварні "Пльзеньський Праздрой" та фестивалю Pilsner Fest, Пльзень до того ж - старовинне місто з унікальними будівлями: фотогенічно нависає над містом королівський замком Радіна, 24-кілометровими підземеллями, готичним монастирем і найбільшою міської ратушній площею в Європі. До того ж тут є зоопарк і "Дінопарк", в якому "живуть" гігантські фігури динозаврів та інших доісторичних істот.

Острава
 Це місто вважається клубною столицею Чехії - тусовщиків чекає близько ста барів, ресторанів, танцювальних клубів, майданчиків для опен-ейрів. Концерти популярних груп і виступи відомих діджеїв відбуваються протягом всього року. А вдень це звичайний чеське містечко, де можна знайти як пам'ятники Середньовіччя, так і сліди промислового буму.

Карлові Вари
  Карлові Вари - найвідоміше місто чеського "​​золотого курортного трикутника", у який входять Маріанські Лазні та Франтішкови Лазні. І хай собі архітектор Ле Корбюзьє глузливо називає головну вулицю міста збориськом тортів. Такі Карлові Вари - центр шопінгу, лікування і один з головних променадів для аристократії і бюрократії, куди, як і раніше їдуть з усього Старого Світу хвалитися капелюшками і пити гидку, проте корисну мінеральну воду.

Чеський Крумлов
  Крихітне казкове місто схоже на декорацію до історичного фільму, яка ожила: будиночки-пряники під червоними черепичними дахами, ні краплі не змінилися з XVI століття, пагорби на горизонті і прекрасний замок, підноситься над усією цією затишною пишнотою.

 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber