Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow Як перестати боятися літати на літаку: поради бувалих мандрівників
Як перестати боятися літати на літаку: поради бувалих мандрівників

Як перестати боятися літати на літаку: поради бувалих мандрівників

 

Як перестати боятися літати на літаку - питання, яке часто хвилює мандрівників і бізнесменів, чия робота пов'язана з частими перельотами. Страх польотів дуже поширений серед людей. В якійсь мірі він проявляється у кожного четвертого. Легке хвилювання, неприємні думки, побоювання властиві майже всім. Якщо ж страх сильний, він, часом, позбавляє вас навіть можливості діяти і контролювати себе. У деяких боязнь польотів настільки сильна, що вони буквально не можуть увійти в літак. Це свідчить про аерофобії. Схильним їй людям властиво панічно боятися літати, найчастіше цей страх не вдається подолати без глибокої роботи з психотерапевтом. Але, якщо немає можливості скористатися послугами фахівця, то вам, напевно, допоможуть наші поради. Отже ...

Як перестати боятися літати на літаку? Основні моменти,
які потрібно знати кожному, кого лякає висота

 

У практиці нашого життя долати страх польотів допоможуть обізнаність, ретельне планування і правильна поведінка під час польоту.

Літаки - безпечний вид транспорту


Пам'ятайте про те, що літаки дуже надійні і безпечні. Імовірність потрапити в аварію і постраждати в авіаподорожі - найнижча. Навіть добираючись до аеропорту на таксі, ви ризикуєте більше: автоаварії трапляються частіше, і в них страждає більше людей. При цьому зауважте, що ви можете потрапити в ДТП, навіть якщо не їдете в автомобілі. Пішоходи також страждають в аваріях. Тому почуття, що ви дуже ризикуєте в польоті, оманливе. Всі ми ризикуємо постійно, хоча б і виходячи в сусідній магазин за хлібом. Але це ж не привід просидіти все життя вдома?

Турбулентність вам не зашкодить


Окремо подумайте про те, що небезпека літаку загрожує тільки при зльоті та посадці. Значить, вам нема про що хвилюватися все основний час польоту. І якщо літак потрапив в турбулентність, це не загрожує йому аварією. Літаки розраховані на таке навантаження, головна неприємність турбулентності - тряска, яка змушує нервувати пасажирів. Нагадуйте собі про це, якщо вас лякають поштовхи в польоті. Говоріть собі «це нормально» замість «я боюся розбитися».

 

 Виберіть надійну авіакомпанію і літак


Зберіть інформацію про літаки і авіакомпаніях і літайте тими, які вважаєте найбезпечнішими. Когось заспокоює статистика, когось - розмір літака або ім'я виробника. Вибирайте те, що не викличе підозр і розголосу. Тут вам також буде корисним дізнатися цікаві факти про авіаперельотах.

Сплануйте день відльоту


Ретельно продумайте всі дії до відльоту. У котрій вам потрібно прокинутися, які справи завершити, де забрати свій багаж. Заздалегідь підготуйте конверт з потрібними документами, не забудьте паспорт. Вчасно викличте таксі, щоб завчасно приїхати в аеропорт і не метушитися біля стійки реєстрації. Чим більше гладко буде проходити весь день перед польотом, тим більше ви будьте міцні в почутті, що у вас все під контролем і політ пройде благополучно.


Виберіть місце в літаку


Авіакомпанії майже завжди пропонують можливість забронювати і вибрати посадкове місце заздалегідь, трохи за це доплативши. Скористайтеся цією послугою. Виберіть собі місце в середині літака (там менше трясе), бажано біля проходу. Так ви зможете час від часу ходити по літаку, це заспокоює нерви.

Читайте, розмовляйте


Ще однією відповіддю на питання, як перестати боятися літати на літаках, буде правильна поведінка в польоті. Постарайтеся абстрагуватися від самої думки, що ви зараз летите. Допоможе цікава книга, можна навіть заздалегідь почати читати детектив улюбленого автора і зупинитися на самому гострому моменті, щоб продовжити в літаку. Тоді вас дуже захопить сюжет, і ви не помітите, як долетить. Також допоможе захоплююча бесіда з сусідом по кріслу.

Глибоко дихайте


Якщо ж абстрагуватися не вийшло і тривога наростає, вдамося до тілесних практик. Поставте ноги рівно, ступнями упріться в підлогу. Сповільніть дихання, озирніться навколо і зауважте, що прямо зараз нічого страшного не відбувається. Люди сплять, читають, їдять. Стюардеса забирає використаний посуд. Нічого не руйнується, не падає, вам нічого не загрожує в дану хвилину. Можна встати з крісла і пройтися, це теж допоможе вгамувати паніку.

Щодня, щогодини літаками користуються тисячі людей. Вони благополучно злітають, прибувають на місце і здійснюють посадку. Ви будете в їх числі, якщо переможете свій страх польотів. Скористайтеся нашими порадами, вони допоможуть вам подолати кілька годин шляху в будь-яку країну, до моря, океану, Діснейленду або руїн Помпеї. Обіцяємо - воно того варте!

 

 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber