Верх
____________Головна arrow Поради туристам arrow Санторіні - жива легенда на вулкані
Санторіні - жива легенда на вулкані
Греція, тури в Грецію, зі Львова, САНТОРІНІ, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУРСанторіні...
Острів - жива легенда, розсип унікальних різнокольорових пляжів (червоних, чорних, білих), дикі вулканічні пейзажі, могутні скелі, мальовничі міста і села, які наче покинуті чиєїсь могутньої рукою на схили. Де ще ви можете проплисти на кораблі ... по величезному кратеру вулкана? .. Санторіні - це двері, відкриті навстіж в небо, в бірюзове море (такі зображення часто відображені на яскравих туристичних листівках). Легендарні аргонавти назвали острів "Каллісто", що означає "Найпрекрасніший". А вже вони справді розумілись в подорожах і красивих землях!
Санторіні - найбільший в світі морський вулкан, який до того ж є чинним. Але немає ніякого приводу для занепокоєння: сейсмологи уважно спостерігають за його активністю. Туристичний інтерес до Санторіні зростає з кожним роком; пропорційно йому бурхливо розвивається й інфраструктура острова. Сьогодні тут знайдуть ідеальний відпочинок навіть найприскіпливіші до сервісу і готелів мандрівники.
Всупереч загальним уявленням, Санторіні - це не один острів, а невелика група островів вулканічного походження, розташована в 200 км від материкової Греції (на південний схід). Археологічна та геологічна унікальність острова - поза обговоренням. Чого вартий один зовнішній вигляд острова: якщо дивитися на карту, він схожий на щелепи велетня, який заковтує маленькі острови. Міць і велич - ось характер Санторіні, прекрасного острова в світі. Та й чи може бути іншим острів, все життя якого в прямому сенсі "на вулкані"?
 Греція, тури в Грецію, зі Львова, САНТОРІНІ, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУРГреція, тури в Грецію, зі Львова, САНТОРІНІ, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР
3.500 тисяч років тому тут було виверження найсильнішого вулкану, що призвело до серйозних змін ландшафту і народженню острова. Ця потужна природна катастрофа стала причиною загибелі мінойскої цивілізації на острові Крит, в 110 км. Жак Ів Кусто переконаний, що Санторіні - єдина видима сьогодні частина легендарної Атлантиди.

Острів Санторіні (або Фіра, як його називають греки), сходить до складу Кікладских островів. Він знаходиться в 128-ми морських милях від Пірея. Не всі знають що, незважаючи на свою гучну популярність, вулкан Санторіні - наймолодший вулкан не тільки в Греції, але і в Європі. Його сила - доля острова: вулкан в давнину не тільки "перекроїв" на свій лад сушу і викликав згубні катаклізми, а й подарував наступним поколінням унікальне обличчя сучасного острів, який ми знаємо як найбільше природне диво і "скриню" красивих заходів. Грізна і сувора краса Санторіні приваблює сюди тисячі відпочивальників, чималу частину яких складають знаменитості і люди мистецтва, які шукають для своєї відпустки "чогось особливого".
 Греція, тури в Грецію, зі Львова, САНТОРІНІ, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР Греція, тури в Грецію, зі Львова, САНТОРІНІ, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР
Пляжі острова - яскравий калейдоскоп. Три з них (Перісса, Камарі і Монолітос) воістину незабутні: їх відрізняє чорний вулканічний пісок і глибокі води. Неподалік знаходяться відомі туристичні центри острови з готелями, кафе, пляжними барами, ресторанами і тавернами. Нічні розваги Санторіні приваблюють сюди молодь, спрямовуються в Фіру, столицю острова, а також туди, звідки можна споглядати унікальну панораму затонулого вулкана.
Старий порт Санторіні розташований нижче м. Фіра. В минулому сходження було можливо тільки пішки по сходах або на ослику. Сьогодні тут прокладена асфальтова дорога, але значно сильніше враження справляє переміщення на підйомниках, звідки відкриваються воістину фантастичні види. Любителі екзотики можуть повторити шлях давніх санторінцев і піднятися на осликах. Новий порт знаходиться на південь: саме сюди прибувають кораблі з порту Пірей і з інших островів.
 Греція, тури в Грецію, зі Львова, САНТОРІНІ, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР Греція, тури в Грецію, зі Львова, САНТОРІНІ, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР
Перед тими, хто гуляє по брукованих вуличках столиці Санторіні, Фіра постає як дивовижна суміш венеціанської і кікладскої архітектури. Тут знаходяться кращі на острові магазини, ресторани, кафе і тут є абсолютно  все, чого може побажати душа відпочиваючого. Санторіні з розвиненою туристичною інфраструктурою, особливим характером жителів, високою гастрономічною культурою, бурхливим нічним життям, розкішними готелями і невеликими затишними готелями, піщаними пляжами і археологічними пам'ятками, ніколи не перестане залучати відпочиваючих з усього світу.
 Греція, тури в Грецію, зі Львова, САНТОРІНІ, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР Греція, тури в Грецію, зі Львова, САНТОРІНІ, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР
Санторіні - ідеальний вибір тих, хто шукає для відпочинку космополітичне місце з відмінними готелями, гурме-ресторанами і традиційними тавернами, де гостей від душі будуть пригощати кращими місцевими стравами, приготованими з екологічно чистих грецьких продуктів, а також чудовим місцевим вином. Да-да, Санторіні широко славиться своїми винами, адже на вулканічної землі острова дозрівають чудові сорти винограду (наприклад, місцеві сухі вина вважаються одними з кращих, особливо знамените Вінсанто). Традиційні продукти, які везе з собою будь-який турист - квасоля "Фава", помідори, вина, а також масу симпатичних сувенірів, листівок і чудових фотознімків.
 Греція, тури в Грецію, зі Львова, САНТОРІНІ, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР Греція, тури в Грецію, зі Львова, САНТОРІНІ, гарячі путівки Греція, туристична фірма Львів, Альтан, АЛЬТАН ТУР
Пляжі Санторіні: Вліхада (з майже місячним пейзажем і екзотичної атмосферою), Періволос (чорний пісок), Перісса (чорний пісок), Червоний пляж (розташований лише за два кроки від археологічної зони Акротірі), пляж Св. Георгія, популярний пляж Камарі.

Все перераховане вище, а також незабутня атмосфера "люксового відпочинку на вулкані" і фантастичний вид на майданчиках, розташованих високо над морем, роблять Санторіні прекрасним курортом, який подобається дітям і дорослим.
 
Ми пропонуємо готелі (ВСІ ЦІНИ ПІД ЗАПИТ):
9 Muses Santorini Resort 5 *
Регіон: Санторіні (Періволос)
Розкішний готель, втілення елегантної розкоші. Це казкове місце для відпочинку розташоване на тлі вулканічного ландшафту, з прекрасним видом на море. Вишукані інтер'єри, великий вибір комфортних номерів, послуги високого класу, розваги та спорт зроблять ваш відпочинок тут неповторним.

Astro Palace Suites & Spa Hotel 5 *
Регіон: Санторіні (Фіра)
Вишуканий п'ятизірковий готель представляє поєднання чарівності сучасної естетики з традиційними лініями острівної архітектури.
У готелі вражає відчуття простору і свободи простору, елегантності і витонченого стилю. З будь-якої точки готелю вам надається можливість милуватися горизонтом Егейського моря. До ваших послуг великий вибір комфортних номерів та широкий спектр послуг.

Carpe Diem Hotel 5 *
Регіон: Санторіні (Піргос)
Маленький розкішний готель входить у готельну мережу Small Luxury Hotels of The World. Чудова територія, елегантний стиль, сервіс вищого класу. Представлений ексклюзивними сюитами з приватними басейнами. Є Спа-центр. Ідеальне місце для комфортного відпочинку.

Icons Santorini Hotel 5 *
Регіон: Санторіні (Імеровіглі)
Розкішний готель побудований амфітеатром п'ятьма рівнями. Звідси відкриваються чудові види на море. Багатий вибір комфортних номерів з джакузі, антикварні меблі, особливий стиль. Сервіс вищого класу, ресторан для гурманів, спа-послуги. Ідеальне місце для ексклюзивного відпочинку.

Kastelli Resort 5 *
Регіон: Санторіні (Камарі)
Чудовий п'ятизірковий готельний комплекс розташований поруч з популярним пляжем з чорним піском. Вишуканий дизайн, елегантна меблі, широкий вибір номерів і високого класу сервіс - створюють комфортну атмосферу для незабутнього відпочинку. Розкішний Spa-центр пропонує найрізноманітніші комплекси програм.

Majestic Hotel 5 *
Регіон: Санторіні (Фіра)
Вишуканий п'ятизірковий готель з бездоганним інтер'єром. Гармонійно вписується в природний ландшафт. Побудований у неокласичному стилі поруч із пляжем. Пропонує відпочинок з сучасними зручностями в умовах розкоші і комфорту. Великий вибір номерів. Тут вас чекають басейни, маса розваг і смачна різноманітна кухня.

White Hotel Santorini 5 *
Регіон: Санторіні (Імеровіглі)
Невеликий розкішний п'ятизірковий готель побудований в 2009 році. Розташований на 3-х рівнях. Чудові види на вулкан і море, просторі апартаменти і сюїти, сервіс вищого класу. Традиційний острівної стиль з переважанням білого кольору. Ідеальне місце для ексклюзивного відпочинку.

Anemos Beach Lounge Hotel 4 *
Регіон: Санторіні (Перісса)
Елегантний готель розташований поруч з найбільшим і найпопулярнішим піщаним пляжем на острові. Тут вас чекає комфортне розміщення і спокійний пляжний відпочинок. У декорі готелю використані дерево і камінь. Великий вибір номерів.

Aria Lito Mansion 4 *
Регіон: Санторіні (Фіра)
Невеликий готель в старому районі столиці острова - м. Фіра. Побудований в класичному стилі особняка. Сучасні зручності, гарний сад, басейн, чудові види.

Ikies Traditional Houses 4 *
Регіон: Санторіні (Ія)
Гарний маленький комплекс побудований в традиційному острівній стилі. Приголомшливі види, спокійна розслаблююча атмосфера, сучасні зручності, вибір номерів, хороший сервіс. Ідеальне місце для романтичного відпочинку.

Kapari Hotel 5 *
Регіон: Санторіні (Імеровіглі)
Невеликий п'ятизірковий готель підійде для ексклюзивного відпочинку. Розкіш номери і сюїти, надсучасне обладнання, чудовий ресторан середземноморської кухні, басейн з панорамним видом на море, сервіс, який відповідає найвищим європейським стандартам.

Notos Therme & Spa Hotel 4 *
Регіон: Санторіні (Вліхада)
Невеликий готель з новим сучасним дизайном, побудований на вулканічних каменях поруч із пляжем. Прекрасне поєднання острівної архітектури та захоплюючого ландшафту. Вибір комфортних номерів, хороший сервіс, басейни, джакузі, спа-центр. Ідеальне місце для спокійного романтичного відпочинку.

Pegasus Suites & Spa 4 *
Регіон: Санторіні (Імеровіглі)
Маленький готель з неповторним стилем. Вибір вишуканих комфортабельних номерів і сюїт, кожен з яких з індивідуальним дизайном. Більшість номерів з джакузі. Ресторан, бар, басейн, інтернет, Spa-центр, сервіс європейського рівня. Ідеальний вибір для комфортного незабутнього відпочинку будь-якої категорії туристів.

Porto Fira Suites 4 *
Регіон: Санторіні (Фіра)
Невеликий готель з панорамним видом на затоку Фіра, старий порт і вулкан. Розташований на скелі Кальдера. Побудований на місці венеціанського особняка. В архітектурі використаний камінь. Пропонує вибір комфортних сюїт. Готель є відмінним вибором для тих, хто шукає поєднання спокійного відпочинку і близькість до центру космополітичного міста Фіра.

Santo Miramare Resort 4 *
Регіон: Санторіні (Періволос)
Комфортний прибережний готельний комплекс розташований прямо на березі популярного піщаного пляжу - Періволос. Складається з триповерхових будівель, побудованих в традиційному острівній стилі. Затишна територія, широкий вибір номерів, басейни, джакузі, тренажерний зал, відмінний сервіс, прямий вихід до моря. Ідеальне місце для спокійного сімейного відпочинку.

Veggera Hotel 4 *
Регіон: Санторіні (Перісса)
Комфортний чотиризірковий готель розташований на знаменитому "чорному" узбережжі курортного місця Перісса. Цей унікальний райський куточок розташований в одному з найкрасивіших місць острова, між пляжем і скелями. До ваших послуг широкий вибір номерів і сервіс високого класу, басейни, тренажерний зал, джакузі, відмінна кухня. Підходить для розкішного відпочинку будь-якої категорії туристів.

Volcano View Hotel & Villas 4 *
Регіон: Санторіні (Фіра)
Розкішний готельний комплекс недалеко від центру столиці острова - м. Фіра. Побудований в традиційному острівній стилі, в повній гармонії з навколишнім ландшафтом. Широкий вибір просторих номерів і вілл, басейни, інтернет, хороша кухня, бари, сервіс європейських стандартів. Багато типів номерів повністю оновлені в 2010 році, вілли - в 2011 р. Ідеальне місце для комфортного сімейного відпочинку.

Caldera View Bungalow Resort 3 *
Регіон: Санторіні (Мегалохорі)
Вишуканий готель із затишною територією, що нагадує маленький оазис. Побудований в традиційному острівній стилі, складається з комплексу бунгало і мезонети. У готелі один з найбільших басейнів на острові з гідромасажем та водоспадом. Ресторан і кафе розташовані на краю кальдери, що дозволяє насолоджуватися видом на вулкан і неповторні заходи сонця. Комфортабельні номери, хороший сервіс, всі умови для незабутнього економічного відпочинку.

Kamari Beach Hotel 3 *
Регіон: Санторіні (Камарі)
Елеганьний готель розташований поруч з піщаним пляжем. Побудований в традиційному острівній стилі. Звідси відкривається неповторний вид на море. До ваших послуг комфортні номери і спектр послуг. Готель повністю відреставрований в 2007 році. Ідеально підходить для спокійного відпочинку.

Mathios Village Hotel 3 *
Регіон: Санторіні (Акротірі)
Невеликий готель побудований у традиційному острівній стилі недалеко від двох пляжів. Розташований в ідеальному місці з прекрасним видом на вулкан. Комфортні номери і сюїти, басейни, фітнес-центр, хороший сервіс. Ідеальне місце для спокійного романтичного відпочинку.

Rose Bay Hotel 3 + *
Регіон: Санторіні (Камарі)
Невеликий готель побудований у традиційному острівній стилі поруч з популярним піщаним пляжем Камарі. Складається з двоповерхових будівель, розташованих на затишній території з великим басейном і пальмами. Просторі номери оформлені в сучасному стилі. Тут хороший сервіс і спокійна домашня атмосфера. Недалеко від готелю ви знайдете безліч грецьких таверн, барів і магазинчиків.
 

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ЗНИЖКИ НА ТУРИ ПО ЄВРОПІ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, знижки на тур, Альтан, туристична фірма у Львові

ТУРАГЕНСТВО "CORAL TRAVEL"


корал тревел

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ

ПОШУК ТУРУ, актуальні ціни, реальні пропозиції, туристична фірма у Львові, АЛЬТАН, гарячі путівки
Альтан, туристична фірма, Львів. путівки в Туреччину, Туреччина зі Львова
Не знайшли бажаний тур?! Це не означає що такого туру у нас немає! Зв'яжіться з нами по телефону і ми підберемо або навіть створимо найкращий тур  для Вас!
 
(063) 0 - 740 - 740
(067) 370 - 16 - 02

Корпоративне обслуговуванняДля корпоративних замовників наша туристична агенція пропонує особливі умови організації і проведення корпоративних заходів на кращих курортах Єгипту, Туреччини і Таїланду, вікенди у Європі, спеціальні програми для школярів та студентів

Читати далі>>

Інформація туристам

Корпоративне обслуговування

Голосування

Куди їдемо відпочивати?
 
Альтан, туристична агенція, найкращі пропозиції кожного дня. Альтан, туристична фірма. АЛЬТАН, ЛЬВІВ.
Telegram
Instagram

Наші партнери

coral travel. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд teztour. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд 

anex. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд turtess. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд  

 Таїланд, Шри Ланка, МЕКСИКА, Мальдіви, КІПР, ОАЕ

pegas. путівки в Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Тайланд TPG. путівки в ГРЕЦІЮ, Кріт, РОДОС, Іспанія зі Львова, ОАЕ, ШРІ ЛАНКА, Тайланд

ЄГИПЕТ ЗІ ЛЬВОВА, ТУРЕЧЧИНА ЗІ ЛЬВОВА, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ, ТУРИ В ГРЕЦІЮ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН VIP ТУРИ, ГРЕЦІЯ ЕЛІТ КЛАСУ, НАЙКРАЩІ ГОТЕЛІ ГРЕЦІЇ, ГРЕЦІЯ ВІП, АЛЬТАН, АЛЬТАНТУР, ЛЮКС ГОТЕЛІ

ГРЕЦІЯ, ГАРЯЧІ ПУТІВКИ В ГРЕЦІЮ, ПУТІВКИ НА КРІТ, Халкідікі, РОДОС, ЗІ ЛЬВОВА, АЛЬТАН екскурсійні тури по Європі, автобусні тури по Європі, авіа тури по Європі, круїзи

 

 

 

 

АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
АЛЬТАН,ТУРИСТИЧНА ФІРМА ЛЬВІВ,ВІДПОЧИНОК НА МОРІ,АВТОБУСНІ ТУРИ ЗІ ЛЬВОВА,ЛЬВІВ,ТУРИ ЗАКОРДОН
Туристична фірма
"Альтан"
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  

(067) 3-701-602        (093)525-40-20

(093)0-740-740  (067)373-26-00 viber